писнало ми е както си ходя някое загоряло старче да ми се изцепи след мене ....
писнало ми е от педофили таксиметрови шофьори, шофьори на тролеи, ватмани на трамваи, писнало ми е от араби по дюнер-магазинчета, писнало ми е от дърти, противни олигофрени дето не са виждали путка през живота си
само един път някъф се опитваше да ме спре ... към 1.30 през нощта... дърт мангал... препречи ми пътя и вика 'къде бе миличка..? я чакай малко ...' и застана някъв пред мене ... аз направо така се изплаших, че единственото което ми дойде наум беше да събера обилна храчка, да се изплюя яростно настрани и да изцепя раздразнено 'я се разкарай' и с тежка крачка (и кубинки) продължих напред.
направо щях да се напикая от страх://
много е гадно мамка му, а не мога да карам всяка вечер някой да ме изпраща до нас....

едит : аа и за една друга история се сещам. прибирам се аз от магазинчето и реших да мина за по-кратко през една отвратителна уличка дето няма жив човек по нея .. ама викам за по-бързо...
и се появи няква кола вътре пълна с 5-6 мангала... и спира до мене .. и отвътре един циганин така ми направи с ръка да отида към тях .. и аз естествено пак някфа ' ' и единственото което успях да направя е да извадя оттегчения си поглед 'да бе, да ....'
той само ме погледна злобно и си продължи пътя....