.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Tfa e pedofilsko...blqh

otivam si az do magazina i sy vyrvq i nqkyf 30 godi6en piqndurnik be6e sednal na edna peika i mi vika "ei mace ela da ta praskam" basi ludiq i az si vlizam v magazina i kato izlizam sy tryvam po nai byrziq na4in i mi se stori 4e onq vyrvi zad mene i trygvam po byrzo i samo ose6tam nqkoi me odari po gyz* i se obry6tam onq smotanqk.kazah go na ba6ta mi i na maika mi i ba6at mi mu fyrli edin boi \/ neka mu ama kakto i da e ta na vas slu4valo li vi se e ne6to podobno i kakva e bila va6ata reakciq
    Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    ол дъ тайм.
    Шибани извратеняци.

Saatana vittu perkele hate crew!

Фен
    Град
    Reality
    Оо, да случвало ми се е.Майстори, строители, тва, онова. И на мен като ходя до магазина. Гадно и гнусно ми е. Мразя ги некви загорели дъртаци. блях. (Поне да е някой младичък) . Но просто не им обръщам внимание, досега не са ме преследвали, но сигурно е доста кофти, мене ще ме фане шубето.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Ох, мани, то .. ако на такива тъпаци им обръщаш внимание..
    Случва ми се редовно работници, строители, таксиметрови шофьори или просто некви загорели старци...
    До сега само подмятания съм чувала, дори не са се опитвали да ме обарват и Слава Богу де..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Оф, аз имам отвратителни спомени от таксиметрови шофери и още по-гадни от некфи странни минувачи с пистолети, които искат да ме набутат в кола о.О
    Нивга вече много текила и неядене 2 дни преди тфа...

Пффф мани О.о....Некви араби дърти такива по кафенетата ме канят на некви дискотеки, разправят на мене и приятелката ми кви хубави коли имат...дали не искаме да се повозим...питали са ни даже какво искаме за да им отговорим и някви такива....Не броя строителите и т.н...И мен като Буут веднъж някъв ме задърпа в една кола (без пистолет поне). Наплаших се ненормално много, не знаех кво да правя....добре че имаше някакъв мъж наблизо и явно беше видял всичко станало и ми помогна =D>
    If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Мен като искаха да ме набутат в тая кола бях тоооолкова пияна, че изобщо не разбирах кфо става. Иначе да съм се насрала от страх...

Е аз изобщо не бях. Просто си седя на спирката най-кротко и спокойно, пушех си и изведнъй някъв слиза от кола-нещо като джип ма не баш...и вътре още някъв и ми вика 'може ли да се запознаем?'. Казвам му не а той продължава 'оо да ще се запознаем много хубаво с тебе' седа аз и го гледам и той 'ела за малко с мене, моля ти се' и почва да ме дърпа за ръката и аз почнах да викам нещо при което по-силно ме задърпа, вече се ядосастрашно много и се затича мъжа, дръпна ме, развика се на оня, напсува го......леле като се сетя...а и бях по-малка тогава...оф...
    If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Супер фен
    Доста гадно е...и аз съм имала такива случки във рейс или другаде.
    Пък веднъж -беше малко по-късничко и се беше стъмнило...Чаках за маршрутка близо до военния клуб в София.По едно време спря някаква кола с 4 човека вътре.Не ми направи впечатление - единя от тях отиде до един банкомат и изтегли пари.След което ми казва "качвай се в колата " .Отговорих му ,че нямам такова намерение,а той почна да настоява и да ме дърпа.Гадничко си беше,пък и не беше най-оживеното време на деня. Издърпах се по-силничко и се качих в едно такси ...
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    писнало ми е както си ходя някое загоряло старче да ми се изцепи след мене ....
    писнало ми е от педофили таксиметрови шофьори, шофьори на тролеи, ватмани на трамваи, писнало ми е от араби по дюнер-магазинчета, писнало ми е от дърти, противни олигофрени дето не са виждали путка през живота си
    само един път някъф се опитваше да ме спре ... към 1.30 през нощта... дърт мангал... препречи ми пътя и вика 'къде бе миличка..? я чакай малко ...' и застана някъв пред мене ... аз направо така се изплаших, че единственото което ми дойде наум беше да събера обилна храчка, да се изплюя яростно настрани и да изцепя раздразнено 'я се разкарай' и с тежка крачка (и кубинки) продължих напред.
    направо щях да се напикая от страх://
    много е гадно мамка му, а не мога да карам всяка вечер някой да ме изпраща до нас....

едит : аа и за една друга история се сещам. прибирам се аз от магазинчето и реших да мина за по-кратко през една отвратителна уличка дето няма жив човек по нея .. ама викам за по-бързо...
    и се появи няква кола вътре пълна с 5-6 мангала... и спира до мене .. и отвътре един циганин така ми направи с ръка да отида към тях .. и аз естествено пак някфа ' ' и единственото което успях да направя е да извадя оттегчения си поглед 'да бе, да ....'
    той само ме погледна злобно и си продължи пътя....
    алелуя.

Мега фен Аватара на machoka
    Аз пък чакам някоя русолява, знойна красавица да слезе от новата S класа, да ми препречи пътя и палаво въртейки кичур коса около показалеца си да ми каже "Здрастииии, сладур, на къде бе? Я се качвай бързичко в колата"

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    мачок, иронизирай, ама знаеш ли кфо е шибано така, ебати.
    Отврат.

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    Pri mene ne mi se e slu4valo i dano ne mi se slu4va vse pak pove4eto kato me vidat 4e sym po silni4ak i bqgat a i znaqt posle kolko boi shte qdat :P

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    мачок, иронизирай, ама знаеш ли кфо е шибано така, ебати.
    Отврат.
    Знам, за това винаги закарвам /в най-лошия случай изпращам/ до вратата приятелките си, ако е по-напреднал час

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    И мен са ми викали.Един педофил в неоживена част е викал на мен и приятелките ми.Пияни цигани също.А в моят град има дом за деца сираци, които са с умствени отклонения или са глухи.Е, глухи няма...Ама тея лудите си се разхождат най-свободно.Дома е СУПЗ и им викаме супезари...Та те постоянно викат и много ме е страх от тях.Веднъж зимата, здравата ме бяха подплашили И цигани са ми викали от лади, но получават само един злобен поглед.Но от пияни наистина съм умирала от страх...
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    ама на вас не са ви подсвирквали някфи униформени от патрулки нали ...!?
    алелуя.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Мислиш ли, че не са?

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Аз пък чакам някоя русолява, знойна красавица да слезе от новата S класа, да ми препречи пътя и палаво въртейки кичур коса около показалеца си да ми каже "Здрастииии, сладур, на къде бе? Я се качвай бързичко в колата"

И аз искам, да ми се случи такова нещо.
    11 tochka deaktiven profil.

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Офф мани,бе ненормалници всякакви...И на мен и на приятелки много пъти са ни подвиквали,ама Слава Богу нищо по-сериозно...О сега се сетих един случай,то всъщност не на мен,а на 2 мои френдки,значи минават си те зад блока,по една пътечка,ама посред бял ден,на 20 метра от там супер много хора,беше детска площадка,включително аз и цялата тайфа...И по едно време видяхме двете ми приятелки тичат като луди ,крещат "Помощ,помощ" и ние какво стана, те чак треперят от страх и викат "Там един педофил скочи от някакъв храст точно пред нас и си размахваше патката" Казал им "Куклички,елате да се повеселим" или нещо подобно После всичките момчета го търсиха,щяха да го смелят от бой,ама беше избягал

ААа така като почнах сетих се още нещо : прибирахме се аз и майка ми от някъде вечерта,ама не беше много късно,някъде 10 без нещо и една кола спира до нас,ние продължаваме да си вървим по тротоара а те карат с нас.И един нещастник се покавзва от прозореца и вика "Искате ли да се повозите с нас" и там още някви глупости,ала бала,ние "не разкарайте се" а те "ама вие много си приличате,да не сте сестри" Добре че се разкараха...
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Samo edno 6a vi kaja 4e takiva zagoreli dyrtaci izvrateni mangali i sqkvi pedofili i 1000000000000 kam6ika sa im malko
    Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!

Супер фен Аватара на Sarabi
    Бляк,като я чета тая тема се сещам за един два такива случая...
    Ходя си по една уличка край Плиска и чувам някакъв мотор зад мен.И нали съм им фенка се обръщам да погледам някой готин пич на мотор.Ама го гледам от далеч някакъв дърт мангал със съдрано дънково яке,някъв гнусен мустак и няква рокерска кърпа на главата.И като го видях какво е си се обърнах напред и си продължих.И след около 10 мин усещам,че тоя същия кара бавно по пътя до мен и ме гледа.И аз си изкарах акъла,просто щеше да ми изскочи сърцето и нещо се паникьосах и се спрях изведнъж и го гледам оня злобно(нз дали си е личало,че ше се на**** на пътя)и той ми вика "Айде да се качиш при мен?" и аз нямам идея какво съм му казала,то беше ебати стерса,сигурно нещо "Бе я мри бе" и се затичах наобратно по пътя и се забутах по някакви стълби край някакви полянки,да не може да ме види с мотора...
    След тва две сведмици така зверски съм се оглеждала по улиците за мотористи,че просто...ама той някакъв гнусен,отвратителен,дърт, мазен педофил.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Точно такова нещо не ми се е случвало, но веднъж, като бях 2 клас, някакъв ме блъсна супер яко до една стена, взе ми кинтите и отпраши.

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Точно такова нещо не ми се е случвало
    пчела,
    а ти какво очакваш, някоя загоряла бабка да те нападне и да се опита да те изнасили.
    11 tochka deaktiven profil.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    е, нали трябва да се изкаже във всяка тема...
    виж в Козметика и лайна да обясниш как се слага тампон, с кфо си почистваш лицето след баня. Ще си полезен, пчело.

^хахаха

абе, това женското племе все недоволно... не им обръщали внимание, не знам си какво, а като някой солиден, леко опушен мъж ви предложи се дърпате... баси.

верно си е кофти тръпка... аз редовно попадам на такива (защооо ). най-фрапиращото беше преди някво време - вървим си с една приятелка и сме се хванали през рамо и тъкмо да пресичаме една уличка и спира някъв чичка (ама с костюм, барнат, в доста прилична кола), отваря вратата и ни вика - каква е цената? и ние - ъъъ нали... и продължава мизерника - айде, айде, качвайте се, а ние продължаваме да гледаме тъпо и оня явно се отчая, та си замина.

освен това, излизам да разхождам кучето в 11 някъде и се мъкнем с животното и от нейде изкокна един дърт ром и почна да ми прави разни оферти - ела да ми го лапаш и от тоя род... аз се захилих (не знам що... о.О) и му викам - не, не, мерси, ала - бала.

иии още една случка, ама вече аз съм си виновна, щот се прибирах с една девойка в 2 по никое време и вървяхме по нещо кат магистрала, ама не беше такова... пффф, ама приличаше де. и разни чифути с едно голфче карат след нас и по едно време спряха и ни викат - мацкии, да ви закараме ли? мойта другарка нещо почна да се прави на интересна, аз си вървя и си мисля - са, тея, ако изкочат, че ни разглобят... шок някакъв, защото в радиус от 300 метра сигурно нямаше жива душа, освен един алкохолик, дет гледаше лошо. но и този път ни се размина и се прибрахме

случки с разни дядки - бол
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си