.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: ima li nqkoi?

pitashta
    Guest

ima li nqkoi?

Zdraveite.Iskam da vi popitam dali ima nqkoi,koito da e pil hap4eto Orgametril s cel zabavqne na cikula.Az v momenta go piq,za6oto mi go predpisa genikolog.No vse pak iskam ako ima nqkoi koito go e polzval da mi kaje dali ima6e efekt,kak i po kolko go pi,i dali sled kato go e sprql vednaga mu e do6lo|?Blagodarq Vi predvaritelno

Guest
    i az go piq 4at pat kato iskam da si zabavq cikala i deistva tyko 6to go pih i cikala mi sprq na men mi deistva piq edno sytrin i edno ve4er

Фен
    Град
    Sofia
    Zna4i ot tova hap4e ti se razstroqva celiq cikul i nikoga pove4e nqma da ti e kato predi i da ti idva na su6tata data kato predi 6te e suvsem nov vse edno ti idva za purvi put.I otdelno kato gi spre6 nqma da znae6 koga 6te ti doide dokato ne ti doide i o6te pove4e 4e kato ti doide nqma da znae6 koga 6te ti doide sledva6tiq put za6toto se e razstroil.......

Povqrvai mi priqtelkata mi gi pie i sa gi sprq predi edin mesec i ne i e do6ul o6te pravihme da testa za bremennost i sa otricatelni oba4e cikul nqma i ve4e i zakusnqva dosta vreme....
    Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!

NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
    ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
    RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си