.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Фен Аватара на AnnGi
    Град
    ^^Извън реалноста^^

Вагинално те4ение....

Вагиналното те4ение колко месеца или дни ти идва преди да ти доиде парвата менструация

mislq,che pri vsqka jena e individualno i razlichno...
    Po.Sveta.Ima.Tolkova.Mnogo.Stradanie.I.Vinagi.Se.N alaga.Nqkoi.Da.Go.Ponese!

Фен Аватара на AnnGi
    Град
    ^^Извън реалноста^^
    Kak e bilo pri vas

mi ne se spomnqm veche...beshe predi 5god...
    Po.Sveta.Ima.Tolkova.Mnogo.Stradanie.I.Vinagi.Se.N alaga.Nqkoi.Da.Go.Ponese!

Мега фен
    Помня, че нямах бяло течение...обаче аз тогава не съм знаела какво точно е това.

Фен Аватара на AnnGi
    Град
    ^^Извън реалноста^^
    da nqkoi nqmat a pove4eto mi priqtelki sa imali i su6to taka i em do6lo 1 godina predi da im doide purvata menstruaciq
    Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!

Мега фен
    В книжките, които дават по училищата с превръзки, пише, че обикновено момичето има бяло течение няколко години преди да му дойде менструацията.

Фен Аватара на AnnGi
    Град
    ^^Извън реалноста^^
    da tva go znam
    Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!

еми при мене беше около 2 години преди да ми дойде, ама беше някакво прозрачно почти и още си го имам де

Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
    http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y

Фен Аватара на AnnGi
    Град
    ^^Извън реалноста^^
    i az takova imam a nqkolko dni ili meseca predi da ti e do6lo kak si se 4ustvala kvo te e bolqlo

еми в деня, когато ми дойде с една приятелка бяхме решили да ходиме да тичаме и тръгваме ние, направихме една обиколка на стадиона и мен ме заболя корема и първо помислих, че е от тичането. после като се прибрах ми се бяха понацапали прашките с нещо розовко и аз си викам е най-накрая ми дойде, изкъпах се и след това нищо ми нямаше и реших, че е фалшива тревога, ама после като отидох до тоалетната и имаше вече кръв. Иначе съвсем малко ме боля корема и то беше по-скоро някакво напрегнато такова

Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
    http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y

Guest
    i sega kvo suhi li ste???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си