- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Парфюмирана коса?
Здравейте, имам един въпрос. Към момичетата е и е следният: използвате ли нещо освен шампоан и/или балсам, за да ароматизирате косата си? познавам едно момиче, чиято коса е доста дълга и се усеща, че постоянно мирише хубаво, но си личи, че не е от щампоана й. Има ли някакви специални парфюми за коса и ако се изпозва обикновен парфюм върху косата може ли да й навреди?
Ако бъде погледната със страстно око, действителността може да бъде приказна...
Ем аз правя следното. Тъй като косата ми е къдрава и за да се оформи хубаво се налага да я мия всеки ден с вода (през ден-както си трябва-шампоани ала-бала...)...и на мократа коса пръскам 3-4 пъти от парфюма ми и става много готино! Друг як начин е да си купиш спрей за тяло-Ейвън имат добри попадения там, и си пръскаш косата обилно.
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
дам и аз се пръскам със спрейовете за тяло на AVON,има разни плодови-праскова,4ереша,кокос,ванил ия много и разни др.![]()
Аз пък разчитам на маската си за коса - така мирише, че ако ми е ползвала майка ми маската го усещам само като си вляза вкъщи. Дори 2 дни да ме е нямало ЦЕЛИЯ КОРИДОР мирише на тая маска, уникална е... КОКОСЧЕПрепоръчвам я ви я, някаква реконструираща е, за изтощени коси /каквито стават всички след моренце например/. Фирмата е INSIGHT, половин килограм е опаковката и е 12лв. С ТАЯ МАСКА КОСАТА МИ ОЖИВЯ /а аз се постарах доста да и взема здравенцето с пресата...че и продължавам/...
The art of love is not to let your heart get broken !
mislq 4e ne vredi ako se polzva obiknoven parfium, no pove4eto produkti za kosa aromatizirat dobre. No ne moje da se iska aromatiziraneto da e traino. Az polzvam nqkakva maska na AVON i sprei za izto6tena kosa ( otnovo AVON), koito miri6at mn priqteno ... i vse pak ne e traino.
Чувала съм, че парфюмите са вредни за косата. Има специални спрейчета за окса на Орифлейм. По-надеждни изглеждат
Ми моята коса си мирише доста хубаво само от шампоана.Нз кфа е тая мания косата ви да мирише 3 дена и 3 нощи![]()
И аз съм чувала,че доста хора ползват тези спрейчета за тяло на Ейвън, но лично аз не съм пробвала и не знам дали са подходящи за коса. Иначе спейовете за коса на Глис миришат доста хубавичко и със сигурност няма да навредят. Друг вариант за ароматизиране на косата са балсамите без отмиване.
А някой ще ме просвети ли за тази маска INSIGHT, защото доста ме заинтригува написаното от _Jessy_. Не съм я чувала до сега. От къде мога да си купя такава? Има ли и други доволни?
Оллл Аз обожавам косичката ми да миришка хубавко!!! Направо полудявам като видя някое хубаво спрейче за тяло!!!Веднага си го купувам и си се пръскам с него!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мда пардюмите изгарят косата! Но аз се пръскам или с парфюм или със спреиче за тяло на Ейвън!!Други варианти са разни маски за коси например както по горе казаха доста хора
![]()
Спрей за тяло? За какво, като има спрей за коса..Примерно да омекоти косата, да подпомогне за цъвтене и ли за обем и т.н... Може за тези неща да не помага наистина или да не са трайни - както повечето продукти, но поне ще мирише хубаво.
I am the substance and the one who has no substance.
Аз съм чула,че не е хубаво да се пръска косата
май беше,защото цъфти ..![]()
аз мойта не си я пръскам ...
Винаги си пръскам косата с парфюм...
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Аз пък знам,че от пръскането с парфюм,косата побелява по-бързо.
Аз също обичам косата ми да мирише приятно и понякога я пръскам със спрей за тяло.А една моя приятелка използва на Ейвън Спрей за блясък на косата,който мирише много хубаво.
s@m0 s@s edn@ celuvk@ m0g@ @z d@ te p0b@rk@m,s@mo s edin p0gled mislite ti 6te 0b@rk@m,s@m0 edn@ n06t i 6te te p0dludq.Pred4ustv@6 li t0v@ k0et0 6te ti pri4ini@...
Когато косата ми е леко влажна й слагам малко парфюм.
А и моята маска мирише страхотно. На Дева е, за боядисана коса. И като си сложа пак се усеща.
Но обикновено косата ми мирише с аромата на лак/пяна![]()
На мен косата ми мирише от лака![]()
Еми принципно си разчитам на маската или на шампоана![]()
Обаче на майка ми на скоро и подариха една серия на орифлейм ако не се лъжа където имаше и парфюм за коса,не бях виждала до сега не действа особенно защото може би е с по малко алкохол за да не вреди толкова много..![]()
Еми аз съм я пробвала и наистина е много добра...косата ми стана по здрава и спря капенето(и аз много я мъчих с преса и продължавамПървоначално написано от LuCiFer`s AngeL
) също придава обем и мирише мнннн хубаво на кокос ... купих си я мисля че от билла, но не помня цената... мисля че момичето което говори за нея каза 12 лв...
![]()
ami kato se izkapq si meri6e na 6mpoana ako slagam pqna ili lak sled tva aromata se gubi malko i otgore ako sloja i parfium ol lele to 6e stane...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Парфюм върху косата е адски вредно,има си специални балсами без отмиване,също аз ползвам спрей за коса без отмиване,всички те са 100 пъти по-безвредни от парфюма,а и все пак за това са създадени.
има един много хубав серум за сухи краища на Ейвън,който мирише много хубаво.шишенцето е зелено.струва 6 7 лева някаде. [/i]
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...