- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- zarqzah go!
imam priqtel ot 1 mesec hodime ama spr go love no ot 1 sedmica sled kato se vyrnah ot turne v belgiq ifranciq neshatat vech ena sa syshtite dnes go zarqzah poradi prichinata che ne go obicham veche a toi praavi vsichko za mene!no sega pochnah da se dvoumeq dali postypih pravilno poneje si mislq che oshte izpitvam neshto kam nego.off da vi kaja veche nz ko iskam!![]()
Еми малко си пребързала с решението си.Трябвало е да помислиш хубаво преди да действашНо ако решиш все пак,че съжаляваш винаги можеш да поправиш грешката си
![]()
Нали знаешима ли желание,има и начин \
/
и са кво очакваш от нас....да ти кажем какво искаш!
sam ne moga :P
e da ama kogato sam s nego mi pisva a kogato sam bez nego spr mn mi lipsva![]()
еми вземи едно листче,раздели го на две от едната страна напиши "+" а на другата "-" и пиши какво харесваш и нехаресваш когато си с негоЗащотото ние неможем да ти помогнем много много
![]()
![]()
![]()
heheh mersi vse pak![]()
Losho e kogato , chowek ne znae kakvo iska...
no spored men ne si igrai i s chuvstvata na momcheto , vse pak si go zarazqla , sega ne vurvi pak da trugnete ...
zatova predi da vzimash vajni resheniq , pomisli hubavo posle i za podsledstviqta i suotvetno poemi otgovornost za tqh ...![]()
Живей, дивей и всичко ще е OK!!!!
Ами хоара казват, че, коаго изгубиш нещо едва тогава го оценяваш,
щом ти липсва би трябвало да имаш чувства към него. Помисли как се чувстваш по-добре с него или без. Най важното, ако той наистина те харесва и не се е държал лошо с тебе постарай се да не го нараняваш допълнително щом не го заслужава![]()
spri za mig i chui tova znam che ne sym dostatychno dobra... no obicham te sys cqlata si dusha nima e neshto losho lubovta zashto da kriq az tova .. kreshtq po cqlata zemq ,no ti ne chuvash mili moi nali taka !!???
Според мен не го обичаш.Нямаше да се двоумиш дали имаш някакви чувства към него.То и за какво любов говорим,но няма значение.Остави го да си живее живота.Няма защо да се събираш с него и след един ден да осъзнаеш,че нямаш чувства и пак да го скъсаш.Още повече ще го измъчиш.
Ако го обичаше истински нямаше така лесно да скъсаш с негоКойто обича....дава шанс....прави компромиси...А това твоето мисля че не е любов е просто едно привличане. Сама за себе си се изясни какво искаш , какво очакваш от него и дали това те задоволява
![]()
и аз като бях далеч от тоя дето си харесвам,престанах да изпитвам същото което изпитвах преди,но според мен ен трябва да се двоумиш взела си това решение и това е няма какво да се прави,но ако наистина още изпитваш нещо към него се вижте и му онясни всичко!
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
не е така,това,че той / или ти си далеч не означава задължително,че чувствата ти трябва да истинат![]()
Ако изпитваш нещо искрено и 5години да си далеч от човека на когото държиш,като се видиш с него можеш да си го обичаш посъщия начин ако не и повече![]()
Sedni i pomisli vurhu vsi4ko i vzemi pravilnoto re6enieto
Ько все пак се съберете отново,ще трябва да промените доста неща.На първо място да си изясниш какво точно те дразни във времето прекарано с него и да си поговорите хубавичко по въпроса.Но винаги има шанс пак да се съберете ако той изпитва същите чувства към теб.Може би ти просто си се привързала много към него и мислиш,че го харесваш,защото си свикнала да прекарвате времето заедно(дори и да ти писва).Ако той сега се опитва да те върне,вероятно показва най-доброто от себе си,това,което ти в началото си харесала,а оттам идват противоречивите чувства.
Izqsni se sys sebe si pyrvo kakvo iskash.Kakvoto i da napravish posle vse shte sajelqvash.Taka che jivei za miga,zashtoto ne se znae dali shte ima utre ...
Наистина си объркана и незнаеш какво чувстваш.А докато е така,няма как да вземеш правилно решение и няма как някой да ти помогне,защото ключа за разрешаване на проблема е в теб.Само ти би трябвало да знаеш към кого имаш чувства,и към кого не!Ако обичаш момчето-бъди с него,ако вече нямаш чувства към него-разделете се и не поглеждай назад![]()
Ами ако все пак решиш да се върнеш при него това няма ли да му се стори като подигравка?Пък и щом си решила да скъсаш с него значи нещо e куцало.Да имаш някакви чувства е разбираемо-все пак сте били заедно, но ако това не е любов няма смисъл да се връщаш назад.Според мен трябва да първо да си изясниш чувствата и може би да продължиш напред.
[quote="Shadow_Walker"][b][i][color=indigo]Ами ако все пак решиш да се върнеш при него това няма ли да му се стори като подигравка?Пък и щом си решила да скъсаш с него значи нещо куца.Да имаш някакви чувства е разбираемо-все пак сте били заедно, но ако това не е любов няма смисъл да се връщаш назад.Според мен трябва да първо да си изясниш
suglasna sum :P naistina neshto kuca,ako iskash da skusate :P
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Не мисля,че задължително трябва да се разделиш с някой,за да разбереш,че го обичаш.
по принцип когато човек е далеч от някого когото обича осъзнава..колко мн го обича..така че ако го обичаше докато си била на турне шеше да осъзнаеш колкого обичаш..но чфну..не го обичаш...просто ти е гадну за неу