.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: zarqzah go!

zarqzah go!

imam priqtel ot 1 mesec hodime ama spr go love no ot 1 sedmica sled kato se vyrnah ot turne v belgiq ifranciq neshatat vech ena sa syshtite dnes go zarqzah poradi prichinata che ne go obicham veche a toi praavi vsichko za mene!no sega pochnah da se dvoumeq dali postypih pravilno poneje si mislq che oshte izpitvam neshto kam nego.off da vi kaja veche nz ko iskam!

Guest
    Еми малко си пребързала с решението си.Трябвало е да помислиш хубаво преди да действаш Но ако решиш все пак,че съжаляваш винаги можеш да поправиш грешката си
    Нали знаеш има ли желание,има и начин \/

Фен
    Град
    Sofia
    и са кво очакваш от нас....да ти кажем какво искаш!
    sam ne moga :P

e da ama kogato sam s nego mi pisva a kogato sam bez nego spr mn mi lipsva

Guest
    еми вземи едно листче,раздели го на две от едната страна напиши "+" а на другата "-" и пиши какво харесваш и нехаресваш когато си с него Защотото ние неможем да ти помогнем много много

heheh mersi vse pak

Град
    София
    Losho e kogato , chowek ne znae kakvo iska...
    no spored men ne si igrai i s chuvstvata na momcheto , vse pak si go zarazqla , sega ne vurvi pak da trugnete ...

zatova predi da vzimash vajni resheniq , pomisli hubavo posle i za podsledstviqta i suotvetno poemi otgovornost za tqh ...
    Живей, дивей и всичко ще е OK!!!!

Ами хоара казват, че, коаго изгубиш нещо едва тогава го оценяваш,
    щом ти липсва би трябвало да имаш чувства към него. Помисли как се чувстваш по-добре с него или без. Най важното, ако той наистина те харесва и не се е държал лошо с тебе постарай се да не го нараняваш допълнително щом не го заслужава
    spri za mig i chui tova znam che ne sym dostatychno dobra... no obicham te sys cqlata si dusha nima e neshto losho lubovta zashto da kriq az tova .. kreshtq po cqlata zemq ,no ti ne chuvash mili moi nali taka !!???

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен не го обичаш.Нямаше да се двоумиш дали имаш някакви чувства към него.То и за какво любов говорим,но няма значение.Остави го да си живее живота.Няма защо да се събираш с него и след един ден да осъзнаеш,че нямаш чувства и пак да го скъсаш.Още повече ще го измъчиш.

Ако го обичаше истински нямаше така лесно да скъсаш с него Който обича....дава шанс....прави компромиси...А това твоето мисля че не е любов е просто едно привличане. Сама за себе си се изясни какво искаш , какво очакваш от него и дали това те задоволява

Повече от фен
    и аз като бях далеч от тоя дето си харесвам,престанах да изпитвам същото което изпитвах преди,но според мен ен трябва да се двоумиш взела си това решение и това е няма какво да се прави,но ако наистина още изпитваш нещо към него се вижте и му онясни всичко!
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Guest
    не е така,това,че той / или ти си далеч не означава задължително,че чувствата ти трябва да истинат
    Ако изпитваш нещо искрено и 5години да си далеч от човека на когото държиш,като се видиш с него можеш да си го обичаш посъщия начин ако не и повече

Sedni i pomisli vurhu vsi4ko i vzemi pravilnoto re6enieto

Супер фен Аватара на maybelline
    Ько все пак се съберете отново,ще трябва да промените доста неща.На първо място да си изясниш какво точно те дразни във времето прекарано с него и да си поговорите хубавичко по въпроса.Но винаги има шанс пак да се съберете ако той изпитва същите чувства към теб.Може би ти просто си се привързала много към него и мислиш,че го харесваш,защото си свикнала да прекарвате времето заедно(дори и да ти писва).Ако той сега се опитва да те върне,вероятно показва най-доброто от себе си,това,което ти в началото си харесала,а оттам идват противоречивите чувства.

FiRe_LaDy
    Guest
    Izqsni se sys sebe si pyrvo kakvo iskash.Kakvoto i da napravish posle vse shte sajelqvash.Taka che jivei za miga,zashtoto ne se znae dali shte ima utre ...

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Наистина си объркана и незнаеш какво чувстваш.А докато е така,няма как да вземеш правилно решение и няма как някой да ти помогне,защото ключа за разрешаване на проблема е в теб.Само ти би трябвало да знаеш към кого имаш чувства,и към кого не!Ако обичаш момчето-бъди с него,ако вече нямаш чувства към него-разделете се и не поглеждай назад

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Ами ако все пак решиш да се върнеш при него това няма ли да му се стори като подигравка?Пък и щом си решила да скъсаш с него значи нещо e куцало.Да имаш някакви чувства е разбираемо-все пак сте били заедно, но ако това не е любов няма смисъл да се връщаш назад.Според мен трябва да първо да си изясниш чувствата и може би да продължиш напред.

[quote="Shadow_Walker"][b][i][color=indigo]Ами ако все пак решиш да се върнеш при него това няма ли да му се стори като подигравка?Пък и щом си решила да скъсаш с него значи нещо куца.Да имаш някакви чувства е разбираемо-все пак сте били заедно, но ако това не е любов няма смисъл да се връщаш назад.Според мен трябва да първо да си изясниш

suglasna sum :P naistina neshto kuca,ako iskash da skusate :P
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Цитирай Първоначално написано от Wilnona
    Ами хоара казват, че, коаго изгубиш нещо едва тогава го оценяваш,
    щом ти липсва би трябвало да имаш чувства към него. Помисли как се чувстваш по-добре с него или без. Най важното, ако той наистина те харесва и не се е държал лошо с тебе постарай се да не го нараняваш допълнително щом не го заслужава
    =D>

Мега фен Аватара на koalka
    Не мисля,че задължително трябва да се разделиш с някой,за да разбереш,че го обичаш.

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    по принцип когато човек е далеч от някого когото обича осъзнава..колко мн го обича..така че ако го обичаше докато си била на турне шеше да осъзнаеш колкого обичаш..но чфну..не го обичаш...просто ти е гадну за неу

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Spored men si postupila pravilno, dvoumish se , zashtoto si se privurzala kum nego.Shtom nqmash chyvstva , po - dobre da ne si s nego

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си