Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
защото съдията свиреше за всичко фал срещу нас...

Тиаго напада по лявото крило- един от ваще го спъва и хоп... фал във ваша полза

а после пазарджишката урсула се врузваше 3 минути...
изпасахте тревата от лежане... и не мога да разбера, как се отървахте така...
яко жълти картони за нас, а вашите балтии... пак жълти картони за нас... шок и ужас...

великата публика в сектор Б ни надпя само на почивките...
срам и позЬор...
Еее, ми то съдията ако не замаже малко положението с някое и друго отсъждане в полза на Левски, нали ще си изпати.
Явно не си гледал, мача за да казваш, че футболистите на Левски са лежали по тревата. То на Цс*карите по едно време доспа ли им се какво незнам, всяко едно единоборство и лягат на тревата...странна работа?!?
После ми говори, че сте били ощетени...какво като получихте 7 жълти картона?!? Червен имаше ли...НЕ, изгониха ли ваши играчи, пак НЕ...

За надпяването...то да беше само на почивките...ехеее....мечтиии.
еммммм виж сега... мои приятели от сектор Б си признаха, че сме ви надпяли и че пак е имало много семкари при вас...
чухте се два пъти на почивката само...

а за лягането по терена.. гледай мача пак, защото даже и да си бил на стадиона си гледал нещо друго явно- можем да си спомин Урсула как изгуби няколко минути, за да се връзва и да си слага ръкавиците...

а за червените- както съм казвал като си тъп- ще страдаш... нашите футболисти видяха, че жълтото копеле е решил да гони и започна да ги оцветява и затова играха по- внимателно, а вашите...?? никой не ви е виновен, че са тъпи говеда...
Гледах мача през цялото време, а не някъде другаде, както ти предполагаш. Това, че футболист на Левски е спечелил 1-2 минути, какво от това?!? Да не би футболистите на Цс*ка да изгубиха по-малко време лежейки, като в почивна станция, на терена?!?
Семкаджиите били доста....явно твоите приятели не са гледали, не аз.