.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 149
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Ял съм жив червей веднъж. Но това е нищо в сравнение с едни сирена, дето баща ми беше донесъл. Имаше между тях Рокфор и Камамбер, но едно не го знам какво беше точно. Е такава покъртителна смрадня нема никъде. 2 часа да прекараш с туй нещо в затворено помещение направо ще се споминеш. На вкус не беше толкоз лошо честно казано, но миризмата направо ти се набиваше в подсъзнанието.
    Иначе съм пробвал най-различни специалитети, но не бих казал, че са гадни. Хлебарки, скакалци, змиорки, охлюви и т.н.
    GanGstA-Pr0daCtioN, мен пък кървавицата ми е любимата храна.
    Ти базикаш ли се или да Стига ве човек черви си ял,скакалци,змиорки и още колко глупости,а у кървавицата ти е любима.Ти да не си някакъв скаут ли да няма кво да ядеш и т'ва да те принуждава да ядеш такива мизерии или и аз незнам

Повече от фен
    Откакто се помня мразя грах, въпреки че майка ми твърди, че като малка съм го обичала. Та веднъж ме накараха да ям и беше много гадно. Яла съм и бамя и броколи и то беше много гадно. Ама най-омразното ми нещо е варена царевица, драйфа ми се само от миризмата.

Град
    Вкъщи
    Няква много гадна салата от моркови зеле и темподобни shitZz. Преди бях ял от някаква закусвалня едни много гадни принцеси ( май им беше развалена каймата)

Голям фен
    Град
    sofia
    slanina

fake
    Guest
    апф....като бях на лагер на море, дадоха нещо като "супа топчета"...топките бяха огромни, и бяха до половината потопени в нещо бяло, приличащо на..плацента...а половината, която не беше потопена, беше някфа засъхнала...
    мммм фкусно, нали
    от чисто любопитство го опитах...беше по-гнусно от шкембе чорба!
    също хайвер(черен и червен), много е гнусно...и също в Русия правят някфа супа 'окрошка'....и слагат кренвирши, варени картофи, варени яйца, краставици и още какво ли не, и всичко това се залива с кват(е тфа не моа да го обясня кфо е) ама се получава ебахти бълвоча...като малка баба ми ме караше да ям такова като ходехме на вилата и....и аз чаках да отиде някъде и тайно го хвърлях в кенефа

от всичко най-мразя мед... нищо, че всеки ден ям по една лъжица... мега гнусно е.

пържени патладжани и бамя

аз пък много обичам грах
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Потладжан и тиквички.
    11 tochka deaktiven profil.

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    ПАЧА-ВЪПРЕКИ ЧЕ НЕ Я ЯДОХ!!!УЖАС!!!!А И МРАЗЯ ЯХНИЯ ОТ ТИКВИЧКИ И СУПА ОТ ЛАПАТ!!!!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Охлюви....блях....бяха толкова лигави
    Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    развлено прясно мляко

не съм яла сланина,но мисля че е мннннн гадна и няма да ям за нищо на света.Марзя също и попара ..бляяя...не мога да гледам никой докато яде такова нещо(добре че скоро не съм виждала)..просто е отвратттт

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    броколи..мразя
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от GanGstA-Pr0daCtioN
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Ял съм жив червей веднъж. Но това е нищо в сравнение с едни сирена, дето баща ми беше донесъл. Имаше между тях Рокфор и Камамбер, но едно не го знам какво беше точно. Е такава покъртителна смрадня нема никъде. 2 часа да прекараш с туй нещо в затворено помещение направо ще се споминеш. На вкус не беше толкоз лошо честно казано, но миризмата направо ти се набиваше в подсъзнанието.
    Иначе съм пробвал най-различни специалитети, но не бих казал, че са гадни. Хлебарки, скакалци, змиорки, охлюви и т.н.
    GanGstA-Pr0daCtioN, мен пък кървавицата ми е любимата храна.
    Ти базикаш ли се или да Стига ве човек черви си ял,скакалци,змиорки и още колко глупости,а у кървавицата ти е любима.Ти да не си някакъв скаут ли да няма кво да ядеш и т'ва да те принуждава да ядеш такива мизерии или и аз незнам
    Кървавицата наистина ми е любимото ядене, особено с домашно приготвена питка мога да ям цял живот. А другите неща съм ги ял защото баща ми има ресторант и ми готвят подобни простотиики.
    Че ако не си ял нищо екзотично никога може да не откриеш удоволствието от храната. Ял съм по 6 месеца само пилешки гърди, ориз и картофи и просто намразих храната. Разнообразието е полезно.

Познавам едно ненормално Максимиян се казва на 7 години и яде мъртви мишки,ближе земята...Отвратително и когато някой нещо му напрай то тръгва да те плюе кой знае к`ва гнусна слюнка вади...или по точно храчка...
    Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!

opsaa
    Guest
    всякакво месо като се почне от саламите до рибата и пилето , кокос , бамя и тиквички , има и още но не се сещам

Guest
    ka4amak

Голям фен
    Мед,сланина ,шкембе чорба..

Фен
    Град
    Dreamland
    Luk
    Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Мразя риба...само от мисълта ми става лошо,а от миризмата не мисе мисли... !!!! Също охлювите не са мн мн за понасяне

Оо не говори за риба -преди една седмица брат ми купил риба за пържене и то неква скъпа и в хладилника,ама оттам за там и я забравил-- е тя развалила ли се е или деа знам ,потекла и как вуни ,просто и без да се отвори самият хладилник,направи му се основно почистване и пак не помогна кой знае колко -вуни ужасно ,а аз как си МРАЗЯ рибата ,бляяя

Guest
    vsichko tegavo i lepkavo mrazq
    i chesun ..

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Шкембе чорба
    А и дезодорант съм пила няколко пъти ама то не е ядене

Just_One_Girl Аз пък като малка докато се къпех с един детски шампоан на Шаума ми замириса толкова вкусно на ягоди,че рекох да го опитам ама не останах доволна от вкуса Иначе и риба МрАзЯ !

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    mmm nemislia 4e v tazi tema trqbva da kazvame kvo mrazim a kvo sme opitvali i sme se otvratili ili az ne sam razbrala pravilno-az mrazq mnne6ta koito ne sam gi spomenala.... kato 4esan,patladjan,bamq,gybii ....i dr

Повече от фен
    Захарен памук и чушки

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    някакъв измислен чийз кейк в кутийка.. мн беше гаден
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми