- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- KOE E NAI-GADNOTO NE6TO KOETO STE QLI?....
Ти базикаш ли се или даПървоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Стига ве човек черви си ял,скакалци,змиорки и още колко глупости,а у кървавицата ти е любима.Ти да не си някакъв скаут ли да няма кво да ядеш и т'ва да те принуждава да ядеш такива мизерии или и аз незнам
Откакто се помня мразя грах, въпреки че майка ми твърди, че като малка съм го обичала. Та веднъж ме накараха да ям и беше много гадно. Яла съм и бамяи броколи и то беше много гадно. Ама най-омразното ми нещо е варена царевица, драйфа ми се само от миризмата.
Няква много гадна салата от моркови зеле и темподобни shitZz. Преди бях ял от някаква закусвалня едни много гадни принцеси ( май им беше развалена каймата)![]()
![]()
апф....като бях на лагер на море, дадоха нещо като "супа топчета"...топките бяха огромни, и бяха до половината потопени в нещо бяло, приличащо на..плацента...а половината, която не беше потопена, беше някфа засъхнала...
мммм фкусно, нали
от чисто любопитство го опитах...беше по-гнусно от шкембе чорба!
също хайвер(черен и червен), много е гнусно...и също в Русия правят някфа супа 'окрошка'....и слагат кренвирши, варени картофи, варени яйца, краставици и още какво ли не, и всичко това се залива с кват(е тфа не моа да го обясня кфо е) ама се получава ебахти бълвоча...като малка баба ми ме караше да ям такова като ходехме на вилата и....и аз чаках да отиде някъде и тайно го хвърлях в кенефа![]()
от всичко най-мразя мед... нищо, че всеки ден ям по една лъжица... мега гнусно е.
пържени патладжани и бамя![]()
аз пък много обичам грах![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Потладжан и тиквички.
11 tochka deaktiven profil.
ПАЧА-ВЪПРЕКИ ЧЕ НЕ Я ЯДОХ!!!УЖАС!!!!А И МРАЗЯ ЯХНИЯ ОТ ТИКВИЧКИ И СУПА ОТ ЛАПАТ!!!!![]()
![]()
![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Охлюви....блях....бяха толкова лигави![]()
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
развлено прясно мляко
броколи..мразя![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Кървавицата наистина ми е любимото ядене, особено с домашно приготвена питка мога да ям цял живот. А другите неща съм ги ял защото баща ми има ресторант и ми готвят подобни простотиики.Първоначално написано от GanGstA-Pr0daCtioN
![]()
Че ако не си ял нищо екзотично никога може да не откриеш удоволствието от храната. Ял съм по 6 месеца само пилешки гърди, ориз и картофи и просто намразих храната. Разнообразието е полезно.
Познавам едно ненормално Максимиян се казва на 7 години и яде мъртви мишки,ближе земята...Отвратително и когато някой нещо му напрай то тръгва да те плюе кой знае к`ва гнусна слюнка вади...или по точно храчка...![]()
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
всякакво месо като се почне от саламите до рибата и пилето , кокос , бамя и тиквички , има и още но не се сещам![]()
ka4amak
Мед,сланина ,шкембе чорба..![]()
Luk![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
Първоначално написано от Ice_Queen
Оо не говори за риба -преди една седмица брат ми купил риба за пържене и то неква скъпа и в хладилника,ама оттам за там и я забравил-- е тя развалила ли се е или деа знам ,потекла и как вуни ,просто и без да се отвори самият хладилник,направи му се основно почистване и пак не помогна кой знае колко -вуни ужасно ,а аз как си МРАЗЯ рибата ,бляяя![]()
vsichko tegavo i lepkavo mrazq
i chesun ..
Шкембе чорба![]()
![]()
![]()
А и дезодорант съм пила няколко пъти ама то не е ядене![]()
Just_One_Girl Аз пък като малка докато се къпех с един детски шампоан на Шаума ми замириса толкова вкусно на ягоди,че рекох да го опитам ама не останах доволна от вкусаИначе и риба МрАзЯ !
mmm nemislia 4e v tazi tema trqbva da kazvame kvo mrazim a kvo sme opitvali i sme se otvratili ili az ne sam razbrala pravilno-az mrazq mnne6ta koito ne sam gi spomenala.... kato 4esan,patladjan,bamq,gybii ....i dr
Захарен памук и чушки![]()
някакъв измислен чийз кейк в кутийка.. мн беше гаден
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)