.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 149
    /wan`a`doo/
    Guest
    Веднъж си направихме с едно момиче от тези готовите супи шкембе чорба хаахахах та вътре решихме да си сложим разбито яйце, ма явно не го бяхме разбили като хората и като опитах, направо ми призля... и въобще квато и да е шкембе чорба ми е адски гадно. Също дробчета в един ресторант пробвах и не можах дори да ги глътна... чушките, от тея дето се белят също са ми много гадни...не толкова заради вкуса, ами като бях по-малка и имаше един с брекети, дето много го мразех, та му виках, че има чушки по зъбите и сега като видя чушка и за тва се сещам... иначе веднъж се изповръщах наистина от някви желирани бонбони...не знам кво им се беше случило

Повече от фен
    Град
    V moqt si svqt
    oo za hrana ne znam oba4eee kato bqh bolna ot bronhoplevmoniq trqbva6e da piq nai-otvatitelniq sirop.. BRONHOLITIN !!! OTVRATITELEN E..

Супер фен
    Единствените неща дет не ги обичам да ги ям тва са :
    -Мед
    -Тулумби
    -Коприва
    -Мишмаш по класическата рецепта (по мойта си го обичам)
    2т. системно

az li4no mrazq mle4nata ka6a v detskata gradina-be6e otvratitelna,syshto ennavijdam i jivotinski karantii

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ШеМеТнАтА```
    az li4no mrazq mle4nata ka6a v detskata gradina-be6e otvratitelna,syshto ennavijdam i jivotinski karantii
    ОО да да допалня - дробчетата имат некъв странен вкус който не мога да го търпя и като ги ям ми е гадно ОБАЧЕ ако са под формата на дробсърма накълцани на ситно омешани с ориз и запърженки агнешки чревца мога да изям 5 кила
    2т. системно

Повече от фен
    Град
    ;]
    Майонеза

nai-gnusnoto ne6to koeto sam qla e oktopot,sepiq i qhniq...napravo

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    ami...
    nz to4no.samo znam 4e mrazq patladjani
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Аз не обичам-месо,гъби,патладжани,копри а и трябва да има още ама не мога да се сетя

Рапан-скоро ядох и ми се стори доста гадничко на вкус

DIrty-f
    Guest
    Ami...NE se smeite ama kato bqh malka(6 godini)Edna vecher mmaika beshe klupila te4en shokolad i taka qdohme qdohme...az otidoh da spa i sutrinta stanah i hoih do toaletn apo goliama nujda i qvno kato sumse trila e ostanalo ako po malkite mi pryst4eta i otidoh az v kuhnqta zeh si shokolad s tezi ry4iki i gi oblizah i usetih ujasen fkus v ustata si...togava usetih 4e...

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    Цитирай Първоначално написано от ®©PeTq®©
    Аз не обичам-месо,гъби,патладжани,копри а и трябва да има още ама не мога да се сетя
    Ама ти на фотосинтеза ли я караш
    По темата: Незнам и аз как ме накараха да ям охлюви, но това е най-ужасното нещо дет съм яла...ужасТ

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    ami predi nqkolko godini lejah v bolnicata i ne mi davaha soleno,samo nqkvi ka6i s bra6no,edni bezvkusniii napravo ujas,opitvah samo nqkolko luji4ki pred sestrata i posle prez terasata

Голям фен
    neznam hrana za ku4eta

Повече от фен
    незнам за вас ама по принцип ако нещо е гадно аз не го ям

а иначе скоро ми се наложи да ям гриз пък аз супер много мразя гриз и ...

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Преди година ядох една закуска,която едва не ми счупи зъба,може би беше отпреди месец.След това накарах един приятел да мине през не я с мотора си и след това не се беше разпиляла както се очакваше...

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Guest
    Олеееееееееееееееееееееее ееееееееееее луди ли сте?????????????? Как може да мразите грис????????????????? мммммммммммм ся като си помисля за грис аххх, заради вас ми се прияде грис

толумбички,супа от коприва и печена или варена тиква. За друго не се сещам :P
    Парите могат да купят:
    Леглото, но не и съня.
    Храната, но не и апетита.
    Къщата, но не и дома.
    Лекарството, но не и здравето.
    По-луксозно място в гробището, но не и на небето!

Супер фен Аватара на Sarabi
    Еми майка ми веднъж се опита да направи гювеч,ама нещо не успя .Иначе съм яла и каменна пица,която беше отвратителона и най-гадното за което се сещам сега-почти разпихнат домат.Ама бях загубила един бас...
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Grahh..Ribaa..midi ...iii koji4kata ot 4opan4eto na piletoo Otvraaaaaaat... ima i o6te maiii no ne se se6taamm
    JiVoTyT e SaMo eDiN MiG MeJdu Dve Ve4n0sTi...!!!

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    hxahxa ox miiiiiii kitaiska gadost nqkva beshe

Голям фен
    Ми ориз със тиквички..в детската ме тъпчеха...ужасен е.И крем-супа.И печено зеле.
    А от нещата,които попринцип не се ядат-тоалетна хартия/НЕупотребявана /.Ужасно е.То няма вкус,ама е някфо много гадно в устата ти.И не се дъвче.

Фен
    Град
    blagoevgrad
    Gris i na dqdo sireneto (smardi i e mn soleno)
    Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6

Цитирай Първоначално написано от Maranta
    Ми в детската градина грис. И от тогава не съм и нямам намерение.
    az obicham gris...

brokoli v mamma mia
    pecheni morkovi
    moje bi domati (ne gi obicham)
    chili...t.e. ne go qdoh,a go pomirisah i..samo kihah pone 4as (beshe mn silno i meksikansko)
    imashe predi vreme edin sladoled...au otvrat..shtqh da povurna
    mrazq meso..(pileshkoto bachka leko),no drugite kato svinsko... i dr ne gi znam-NE
    kiufte(mrazq)
    supi...mrazq vsqkakvi(bez tarator-toi se vodi studena supa),supa topcheta ani bachka,no ako beshe samo bulion...ma ne e

samo za tezi se seshtam
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

GRAh ..0h mrAZa g00o00o0oooooooo ..Ujasen e ...otvrat ... a i se seshtam za tiq biskvitite "traqna" lele.. ujasni sa tiq biskviti ...samo kato gi pomirishaa i mi se Gadi ...blqh
    ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си