- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- KOE E NAI-GADNOTO NE6TO KOETO STE QLI?....
Веднъж си направихме с едно момиче от тези готовите супи шкембе чорба хаахахах та вътре решихме да си сложим разбито яйце, ма явно не го бяхме разбили като хората и като опитах, направо ми призля... и въобще квато и да е шкембе чорба ми е адски гадно. Също дробчета в един ресторант пробвах и не можах дори да ги глътна... чушките, от тея дето се белят също са ми много гадни...не толкова заради вкуса, ами като бях по-малка и имаше един с брекети, дето много го мразех, та му виках, че има чушки по зъбите и сега като видя чушка и за тва се сещам... иначе веднъж се изповръщах наистина от някви желирани бонбони...не знам кво им се беше случило![]()
oo za hrana ne znam oba4eee kato bqh bolna ot bronhoplevmoniq trqbva6e da piq nai-otvatitelniq sirop.. BRONHOLITIN !!! OTVRATITELEN E..![]()
Единствените неща дет не ги обичам да ги ям тва са :
-Мед
-Тулумби
-Коприва
-Мишмаш по класическата рецепта (по мойта си го обичам)
2т. системно
az li4no mrazq mle4nata ka6a v detskata gradina-be6e otvratitelna,syshto ennavijdam i jivotinski karantii![]()
ОО да да допалня - дробчетата имат некъв странен вкус който не мога да го търпя и като ги ям ми е гадно ОБАЧЕ ако са под формата на дробсърма накълцани на ситно омешани с ориз и запърженки агнешки чревца мога да изям 5 килаПървоначално написано от ШеМеТнАтА```
2т. системно
Майонеза
nai-gnusnoto ne6to koeto sam qla e oktopot,sepiq i qhniq...napravo![]()
ami...![]()
nz to4no.samo znam 4e mrazq patladjani![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Аз не обичам-месо,гъби,патладжани,копри а и трябва да има още ама не мога да се сетя![]()
Рапан-скоро ядох и ми се стори доста гадничко на вкус
Ami...NE se smeite ama kato bqh malka(6 godini)Edna vecher mmaika beshe klupila te4en shokolad i taka qdohme qdohme...az otidoh da spa i sutrinta stanah i hoih do toaletn apo goliama nujda i qvno kato sumse trila e ostanalo ako po malkite mi pryst4eta i otidoh az v kuhnqta zeh si shokolad s tezi ry4iki i gi oblizah i usetih ujasen fkus v ustata si...togava usetih 4e...
Първоначално написано от ®©PeTq®©
Ама ти на фотосинтеза ли я караш
![]()
По темата: Незнам и аз как ме накараха да ям охлюви, но това е най-ужасното нещо дет съм яла...ужасТ
ami predi nqkolko godini lejah v bolnicata i ne mi davaha soleno,samo nqkvi ka6i s bra6no,edni bezvkusniiinapravo ujas,opitvah samo nqkolko luji4ki pred sestrata i posle prez terasata
![]()
neznamhrana za ku4eta
![]()
незнам за вас ама по принцип ако нещо е гадно аз не го ям![]()
а иначе скоро ми се наложи да ям гриз пък аз супер много мразя гриз и ...![]()
Преди година ядох една закуска,която едва не ми счупи зъба,може би беше отпреди месец.След това накарах един приятел да мине през не я с мотора си и след това не се беше разпиляла както се очакваше...![]()
Олеееееееееееееееееееееее ееееееееееее луди ли сте?????????????? Как може да мразите грис????????????????? мммммммммммм ся като си помисля за грисаххх, заради вас ми се прияде грис
![]()
толумбички,супа от коприва и печена или варена тиква. За друго не се сещам :P
Парите могат да купят:
Леглото, но не и съня.
Храната, но не и апетита.
Къщата, но не и дома.
Лекарството, но не и здравето.
По-луксозно място в гробището, но не и на небето!
Еми майка ми веднъж се опита да направи гювеч,ама нещо не успя.Иначе съм яла и каменна пица,която беше отвратителона и най-гадното за което се сещам сега-почти разпихнат домат.Ама бях загубила един бас...
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Grahh..Ribaa..midi ...iii koji4kata ot 4opan4eto na piletoo Otvraaaaaaat... ima i o6te maiii no ne se se6taamm
JiVoTyT e SaMo eDiN MiG MeJdu Dve Ve4n0sTi...!!!
Ми ориз със тиквички..в детската ме тъпчеха...ужасен е.И крем-супа.И печено зеле.
А от нещата,които попринцип не се ядат-тоалетна хартия/НЕупотребявана/.Ужасно е.То няма вкус,ама е някфо много гадно в устата ти.И не се дъвче.
Gris i na dqdo sireneto (smardi i e mn soleno)
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
Първоначално написано от Maranta
![]()
az obicham gris...
brokoli v mamma mia
pecheni morkovi
moje bi domati (ne gi obicham)
chili...t.e. ne go qdoh,a go pomirisah i..samo kihah pone 4as
(beshe mn silno i meksikansko)
imashe predi vreme edin sladoled...au otvrat..shtqh da povurna
mrazq meso..(pileshkoto bachka leko),no drugite kato svinsko... i dr ne gi znam-NE
kiufte(mrazq)
supi...mrazq vsqkakvi(bez tarator-toi se vodi studena supa),supa topcheta ani bachka,no ako beshe samo bulion...ma ne e
samo za tezi se seshtam
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
GRAh ..0h mrAZa g00o00o0oooooooo ..Ujasen e ...otvrat ... a i se seshtam za tiq biskvitite "traqna" lele.. ujasni sa tiq biskviti ...samo kato gi pomirishaa i mi se Gadi ...blqh
..