- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идеалното момче за вас?
Та момичета кажете кое е идеалнтото момче за вас?
П.П Просто ми е интересно НЕ СЪМ ПЕДАЛ![]()
. . За още снимки ТУК-5-тото
Нямам идеал за момче,защото идеални хора няма.Стига ми да го обичам,да ме обича и..да се чувстваме добре единс друг когато сме заедно![]()
4aroven, zabaven, gotin harakter, s qko 4uvstvo za humor, umen, da NE e intrigant, licemer, dvuli4nik i t.n ... da e malko lo6 (v hubaviq smisyl) i luda glavapo takiva mom4eta si padam i s tqh se 4uvstvam dobre
tova e idealnoto mom4e za men
idealnoto mom4e za men e priqtelqt mi
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
mnogo dobre kazano!!! =D> =D>Първоначално написано от LP_girl_14
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Както вече казаха,идеални хора няма![]()
няма такова нито Ф нито М \/
ми това момче което харесвах беше моя идеал,но уви вече не е,но все пак ще споделя как трябва да изглежда едно момче за да ме привлече!
1.да е по-голям от мен(4 год. най-много)
2.да е с синио-зелени очи,може и сини
3.да има тръбчинки!
4.да тренира нещо(за предпочината футбол)
5.да е много мил,нежен и т.н с мен
6.да подържа външния си вид
7.да се облича модерно
8.да държи много на приятелите си и никога да Не ги забравя!
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
1-vo,4e nqma idealni,i 2-ro kuf e smisula da kazvash,4e tursish "opredeleno-po tvoq vkus,kato posle moje da sre6tnesh suvsem drug tip..........nqq smisul
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Mmm ne tyrsq idealen,zashtoto se pak i az ne sma idealna.Idealen za men nqma.Kato si go haresam .. nqma znachenie ochi,kosa,kompaniq i t.n.![]()
Но някои доста се доближават до тях нали...Първоначално написано от PLAMENKO
![]()
![]()
нз ако мога да опиша наи-добрият си приятел тои е мил готин забавен на моменти е като малко лапе а на др моменти е като готин и печен пич винаги ме разбира и знае какво искам може да ме развесели колкото и да ми е тъпо понеже като го погледна в очите и сякаш се разтапям в него има нещо странно тои е като ангелче има сладка усмивка и винаги защитатва безащитните обича да е в команията на момичета макар че няма гадже тои предпочита с едно момиче да е мн добър приятел понякога си мисля че е педал но сас сигутност не е така всички момичета му се лепят но тои умее да избира наи добрите абе прекрасен готин мил и честен човек това е перфекното момче
Моето момче...има много недостатъци,но винаги ще го помня.Направи много за мен и предполагам ще прави още много![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Ха,че каква връзка има тренирането на футбол с теб?Първоначално написано от lost_girl
Ти май си нямаш представа за килограмите на мъжете-180см,65кг хахахаахахахПървоначално написано от sladkata_hilary
![]()
Идеални хора няма никаде така че и аз самата не се стремя към идеалиСтига ми да ме обичат
![]()
ЩаСтИеТо Е еДиНсТвЕнОтО нЕщО,кОеТо МоЖеМ дА рАзДаВаМе БеЗ дА пРиТеЖаВаМе...
Идеални хора няма!
идеалното момче за мен е това момче, в което да харесвам дори недостатъците му... да има за какво да си говоря с него, да не ме е срам от него, да ме кара да се смея, да е общителен, да се чувствам добре в компанията му, да ме харесва и приема такава каквато съм, без да се опитва да ме променя...
за съжаление още не съм срещнала идеалното момче за мен.
алелуя.
Na vun6en vid-visok,slab sus tumna kosa i o4i.Po harakter-zabaven,mil i pe4en.
ако мога да го изтрая повече от 4 часа е идеаленизглежда супер просто но уви...
![]()
Живот нямаш ли си?!