- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос относно пениса
Здравейте. Искам да ви попитам кога кожичката на пениса при ерекция се маха (т.е. на каква възраст). Аз съм на 14 и още имам такаваи при мастурбация главичката на пениса ми не излиза цялата, а от части...
И имам още един въпрос, пенисът ми е дълъг 12 см. това малко ли е?
П.С. Извинявам се, ако съм ви отегчил.![]()
e malko e-ama kvo ti puka?a za koji4kata-begai vednaga da si naprai6 sunet-i gotovo![]()
Govorih za vuzrastta, a ne vuobshte.
Sunet?
miimalko e az sum na sushtata vuzrast i mi e po-golqm
![]()
a i az imam sushtiq vupros koga trqbva da se obeli napulno penisa![]()
i kolko ti e golqm togava?Първоначално написано от navits
Когато ти порасне напълно тогава ще ти се "обели".Споко има още да ти расте пениса.![]()
Mersi za otgovora.
I sega posledno ima li zna4enie razmera na penisa i kolko trqbva da e golqm za edin 14 godishen?![]()
Еми аз съм 91 набор моя е 16 см , но мисля че за жената е досатъчно да стигнеш до така наречената Джи точка тя се намира на 8-9 см ако не се лъжа.
тц тц тц таи и не са научихте че размера няа значение и 10 см стигат за жена важното е дебелината му
И колко трябва да е горе-долу диаметърът му![]()
Вие сте по-зле и от жените с техните мерки и цици! Постоянно ли си мерите тъпите пениси? Това ли е най-важното в живота ви?
НОРМАЛНО ТРЯБВА ДА Е КОЛКОТО БИРЕНО ШИШЕ-ОТ ПОЛОВИН ЛИТЪР-(СТАНДАРТНО БИРЕНО ШИШЕ)-МЕРИШ ШИШЕТО И ПОСЛЕ ЧЛЕНА И ЩЕ ВИДИШ.Първоначално написано от Анонимко
Хехехехе на некой кон може и такъв да му е =D>Първоначално написано от Анонимко
аве хора на 16 съм и пениса не ми е ръстял сигурно от 1-2 години - все си е 15см![]()
Нали уж расте до 25?
Стъпалата ми не са пораснали от 8-ми клас, т.е, от 6 години. Човек расте до 25 годишна възраст, но по някое време спира. МОже да спре и на 15.
abe malak ti e we mene na 15 mi e 16 santa :P
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Hihi, a kakyv e nachina penisa ti da porasne poveche? S chikii?!![]()
chekii non stop \/
Мухааха ,баце аз съм на 14 , и съм 1,80,а пацата ми е 18см(диаматър не съм мерил[опитах се ,ама ми се счупи линийката] )
ehhh ama nema da vi omryzne da si gi merite...tc tc tc lapeshka rabota![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
ДЕВСТВЕНИТЕ ДА МЪЛЧАТ, ЗАЩОТО ЩЕ ИМ ОТНЕМЕМ ДЕВСТВЕНОСТА ОРАЛНО!Първоначално написано от ^KaSiDi^
![]()
![]()
![]()
Мноо интерестно
Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Смея се ,но тя е права!
Чакайте малко тфа с оголването на главичката не го разбирам аз като го надарвя главичката се обелва-цялата какъв е проблема немога да разбера?
И също така съм на 15 години! Едвали расте до 15 години !
Немога да разбера тука ко искате да кажите с тфа?
Когато ти са обели значи ти е пораснал? Ко искаш да кажиш че моя е пораснал на 15 години и няма повече?
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=26616
do 25 ima da vi rasteeee, spoko be!