.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: proverka!!!

proverka!!!

v edna ot prednite temi pro4etoh:
    Цитирай Първоначално написано от girlpower
    Днеска бяхме със презерватив!Иначе много рядко сме със презерватив!Мен Ме е страх със п-в,защото може да се скъса,а когато сме без ,свършва на друго място и аз със сигурна че не е в мен!Попринцип само някви неопитни младежи ,който не са сигурни в способностите си го правят със п-в!

i si pomislih, proverqvate li prezervativa za dupki sled polzvane.
    v smis1l az si gi naduvam, za da vidq da ne bi da izpuska otnqk1de, za6toto prezervativa kogato se sk1sa, v pove4eto slu4ai se use6ta, no 4esto ima malki fabri4ni dup4ici, koito, ako ne proveri6 prezervativa ne use6ta6. ta proverqvate li gi????
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Guest
    Мухахахах ще надуваш презерватив с сперма а интересно.

kiki riki
    Guest
    Кво пък толкова и аз така ги проверявам въпреки ,че рядко ползвме .То малко след свършен факт ама карай

Мега фен Аватара на koalka
    Ами ти докато си с презерватива ще видиш дали има дупки.Дупката не е малка като се скъса,а се вижда.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами ти докато си с презерватива ще видиш дали има дупки.Дупката не е малка като се скъса,а се вижда.
    ne s1m s1glasna! na men samo vedn1j mi se e k1sal, i ako ne go bqh nadula nqma6e da razbera! ima6e mn malka dup4ica, kato ot igla! taka i ne razbrah kak e stanala...mislq si 4e e fabri4na gre6ka, ili deformaciq ot prenasqneto!
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

kiki riki
    Guest
    Аз на презервативи вяра нямам

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Цитирай Първоначално написано от х
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    ne s1m s1glasna! na men samo vedn1j mi se e k1sal, i ako ne go bqh nadula nqma6e da razbera! ima6e mn malka dup4ica, kato ot igla! taka i ne razbrah kak e stanala...mislq si 4e e fabri4na gre6ka, ili deformaciq ot prenasqneto!
    Дамз, и мен ми се е случвало. Когато тръгна да завързва презерватива и леко го опъна, и спермата изтече от някаква дупчица. Сууупер кондоми. ДА живеят дюрекса
    HardC0re and BDSM forever

А пък аз до колкото знам от една приятелка имена няма да споменавам има си опредерени периоди , в които може да забременее жената казва че в тялото на жената има много киселини , които убиват сперматозоидите тя ми го казва от нейн личен опит.
    Don't hate the player , hate the GAME!

Мега фен
    Когато ползвах кондоми, абсолютно всеки път питах партньора дали не се е скъсал.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Heartbreaker
    А пък аз до колкото знам от една приятелка имена няма да споменавам има си опредерени периоди , в които може да забременее жената казва че в тялото на жената има много киселини , които убиват сперматозоидите тя ми го казва от нейн личен опит.
    1. Много малко жени, за момичета да не говорим, имат редовен цикъл и тези "определени периоди, в които може да се забременее" са точно по средата на цикъла. Тези периоди са един период и се нарича "овулация". Тя може да настъпи по всяко време и календарният метод е много ненадежден.
    2. Е, ти тъп ли си? Естествено, че средата на жената е киселинна, защото трябва да бъдат отсети само годните сперматозоиди, за да се роди здраво бебе. Обаче няколко хиляди от няколко милиона оживяват.

Abe nz,ama az ot prezarvativi ne se opakvam.E ima6e period v koito polzvah samo durex,oba4e mi se skusa vednaj,i ot togava si vziam samo benetton i gre6ka nqmat,nqma da ti se nalaga da gi naduva6

Голям фен
    Град
    Memphis
    naduvash gi zna4i interesno
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си