.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

mnogo zla
    Guest

Moderated: Скоро ще ми идва първата менструация, но пих...

Zdraveite iskam da popitam razbrah 4e 6te mi idva skoro PURVATA menstruaciq i tai kato mn me boli glava pih aspirin 4Etoh 4e taka ti idva po burzo ne sum iskala da go naprava no mn. me bole6e glavata Kajete mi opasno li e ili kakvo???10X

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Благодаря!

едва ли
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

и как разбра, че скоро ще ти идва? Едва ли аспирина ще навреди-все пак доколкото разбирам още не ти е дошло

Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
    http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    Цитирай Първоначално написано от Kam4eto
    и как разбра, че скоро ще ти идва? Едва ли аспирина ще навреди-все пак доколкото разбирам още не ти е дошло
    da naistina kak razbra?za parvi pat 4uvam za takova ne6to-4ovek da znae koga 6te mu doide za 1 pat!!!! a kolkoto do aspirina ne se pritesnqvai mislq 4e toi otpuska6e kravonosnite sadove i se polu4ava6e malko po obilno karvene no za tova ne sam mnogo sigurna!!!no vse pak ne se pritesnqvai!ni6to nqma da ti stane!!!!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Супер фен
    Нищо ти няма.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    само не ми е ясно как реши че ще ти идва 1-вата менструация ?
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Супер фен
    И аз това се питам-как реши,че ще ти идва първата менструация?

Повече от фен
    Искам да ви кажа,че на мен няколко дни преди да ми дойде първата менструация,ми потекоха няколко капки кръв и при идването й бях готова.Така че може по някакъв такъв начин да е разбрала

Guest
    От аспирина просто тече повече, но ми е мн любопитно как разбра, че ще идва първата ти менструация?!

Голям фен Аватара на thirteen
    Цитирай Първоначално написано от I_love_dead_people
    Искам да ви кажа,че на мен няколко дни преди да ми дойде първата менструация,ми потекоха няколко капки кръв и при идването й бях готова.Така че може по някакъв такъв начин да е разбрала

А на мен няколко месеца ми се зацапваха гащичките преди да ми дойде както си трябва.

Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    И аз това се питам-как реши,че ще ти идва първата менструация?

Еми не знам тя как е разбрала, ама на мене известно време преди първият път се чувствах едно такова странно и неестествено. И споделих с майка ми и тя каза, че "нейното момиче е порастнало" и ми обясни как се слага превръзка и т.н. за да съм подготвена. И действително няколко дена след това ми дойде за първи път. Така че може би и при нея е така, ама не знам де...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си