- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- lak za nokti
Еми общо взето нямам любима марка...А и никога не съм само с 1 цвят...винаги имам някакви рисунки..Сега основата ми е нещо-като-бяло и отгоре има червено сърце зад черна решетка...и безцветен Топ
В зависимост от настроението е и цвета на лакаПредимно розови ползвам , понякого разни безлични телесни нюанси, понякога несхто ярко и предизвикателно. Марка perfect, cathrin arley, manhattan
![]()
Ами попринцип съм с ноктопластика,и понеже обикновенно дължината е доста дълга обикновенно цвета е тъмно червено или светло,също така и френски!За по специални моменти е с някаква рисунка!А когато махна пластиката е само с заздравител за нокти докато не си сложа пак нокти \/
аз си купувам от тия мъничките които са пълни боклуци но аз така или иначе не издържам повече от 3 дена с един и същи лак така че са ми екстра.. иначе харесвам цикламено и по-наситените цветове..
Напоследък и аз така, но преди черен ме кефи може и черно бяло, телесен също....Първоначално написано от guAMaHT
![]()
Ако някой се опитва да те засенчи, остави го да слънчаса!
ami razlichni cvetove,a shto se otnasq do markata,kakvato mi padne![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
lubima marka nqmam,no lubimi cvetove mnogo
sega naposledak se lakiram s chervenata gama,ot svetlo cherveno,oranjebo,rozovo,tamno cherveno,lilavo....abe mnogo sa
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!