- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 4ar6af4eta
kak izglejda lubimoto vi spalno belio smisul 4ar6af4eta,vuzglavnici zavivki? moito lubimi sa edni julti4ki na edni koker6paniol4eta.
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
мойто е оранжев чершав,а на възглавницата и това дето се пъха юргана оранжево и жълто на цветчета!
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
Нз що но винаги сьм искал некви сини от сатен мн яко спал сьм на такива и са лудниц@...
sujelqvam koalka 4e sum oburkala mqstoto na temataПървоначално написано от koalka
Моето е светло жълт чаршаф с тъмно жълти цветя и сини вълничкиА възглавницата е тъмно синя,на маргаритки
az iam nqkolko-bqlo s sivi sur4ica-mn gotinki po forma,rozovo ot saten :P(adcki gotino e
) i tam oshte ma.... ne mi se pishe
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
moite mnogo si gi harevam jalti4ki na cvetenca i listenca!!!![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
na vsi4ki li sa vi julti we-az me4taq da sa mi sini-liubimiq mi cvqt,makar,4e i 4erveni staat
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Lubimiq mi 4ar6av e edin tumno lilav satenen a vuzglavnicata mi e rozova na potumno rozovi cvetq.......no mnogo iskam da imam mnogo svetlo rozovi sateneni zavivki.....
На мен всичко ми е леопардово-възглавниците,чаршафите,че даже и пижамата ми![]()
Бтв темата не е поставена в правилния раздел![]()
Имам няколко комплекта...всички са си обикновенно хасе .. любимото ми е тигрово.
Моите са белички и розови,но искам черен сатен или някакви светло сини със сладуски котенца или кученца по тях
Син със сладурки къщички или един пак син с котенца
mi moite sa svetlo sini na malki cvetenca, no iskam edni 4erveni s ovchici mn sa sladki
ИгРай Си С жИвОтА, За Да Не МоЖе ТоЙ Да Си ИгРаЕ с ТеБ!!!
Все ми е едно.
[/b]Moite pak sa cherni na cherveni cvetq...men mn si me kefqt![]()
Ужас мойте любиме са едни бели на сърчица ма не са у нас а в една приятелка та честичко съм и там мухахахаха защото са ми любими.
толкова любовна тема ..
имам едни оранжеви на червени и жълти точки, едни бели на зелени листенца и лилави цветя .. другите са чисто бели
![]()
Първоначално написано от Twix`f
tezi 4ervenite s ov4icite gi imam priqtelqt mi su6to
izvinqvam se 4e sum sburkala mqstoto na temata
sin na beli margaritki
a vuzglavnicata e 6arena na to4ki
Чисто черни. Сатенени. Два такива комплекта имам и си ги обичам много.
po princip obi4am rozovo...ama lubimoto mi ot tezi koito imam e tigrovo!mn si tyrsq na pinko rozovata pantera ama...ne moga da si namerq
![]()
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!
червени на оВце![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love