.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: tvyrde zaet

Hybrid View

{kelsi*16*f}
    Guest

tvyrde zaet

Na 16 sym.Hodim s gadgeto mi veche 8 meseca.Naposledak toi e mnogo zaet,nqma vreme za nishto.Izlizame chesto,no vremeto ni e vinagi ogranicheno(ot nego).Kogato mu pratq sms,mnogo rqdko poluchavam otgovor(pri tova,obiknoveno sled 7-8 chasa).Obicham go i neznam kak da postypq.Molq vi,pomognete

Повече от фен
    ми попитай го защо вече не излизате или ако излизате защо за определени време!а това,защо ти отговаря след 7-8 часа или изобщо не ти отговаря...........незнам
    оф мила просто незнам какво да те посъветвам
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

{kelsi*16*f}
    Guest
    Nqma li da e prekaleno...nepriqtno ili dosadno ako zapochna da mu dyrga smetka zashto ne otgovarq na sms i imame ogranicheno vreme?ne che iskam da se natrapvam,no toi izglegda postavq vsichko nad men

Повече от фен
    ми точно,ти няма да му държиш сметка,само го попитай
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами най-добре поговорете и се изяснете.Как например може да се виждате по-често и защо е отговаря на смс-ите ти.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами най-добре поговорете и се изяснете.Как например може да се виждате по-често и защо е отговаря на смс-ите ти.
    mdam napulno sum suglasna-da trqbva da se izqsnite
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Не можеш да накараш някого да прекарва повече време с теб или да те поставя над всичко останало,освен ако той сам не го направи.Звучи ужасно,но е точно така.
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Супер фен Аватара на maybelline
    Момчето може наистина да е заето,но не би трябвало да те пренебрегва под такъв предлог.А това за sms-ите,ами не му пращай толкова често тогава.Изчакай той да ти прати.Не го оставяй да те приема за даденост и недей да си на разположение all-the-time.

awe vse nqkoga shte se osvobodi-ne moje ve4no da e zaet
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Мега фен
    Човекът има работа /освен ако заетостта му не е заради глупости/, а ти се оплакваш! Нали го виждаш често - би трябвало да е достатъчно.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ако наистина е зает и се занимава с работа,а не с нещо друго...би трябвало да проявиш малко разбиране.Но все пак поговорете!Нека той сам ти изясни как стои този въпрос!Или наистина няма много свободно време,или просто не иска да ти звъни и да поддържа връзка с теб.Но щом все още сте заедно и се виждате често..предполагам е заради работата му и няма нищо общо с това,което чувства.Разговаряйте и ва е !Понякога хората от форума не могат да дадат кой знае какви съвети,защото всичко си зависи от вас и когато има някакъв проблем или нещо неизяснено,би тярбвало да общувате помежду си,да видите какъв е проблема и да се опитате да го разрешите или да се спрете на компромисен вариант

Цитирай Първоначално написано от Ekita
    Не можеш да накараш някого да прекарва повече време с теб или да те поставя над всичко останало,освен ако той сам не го направи.Звучи ужасно,но е точно така.
    и аз така мисля

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    1.Otdelq ti vreme.. daje kazvash che chesto se vijdate..
    2.Ami zaet chovek e .. ima si rabota.. ne moje postoqnno da te nosi kato kopche..
    3.Ne razbiram zashto se oplakvash.. tia 8 meseca dokazvat hilqdi raboti..

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    Spored men go pravi zshtoto chuvstvata mu veche ne sa syshtite kato v nachaloto...i iska ne toi da skysa s teb...a ti da napravish krachkata...no moje ida gresha..

Guest
    Имам същия проблем със всички момичето с който излизам.Проблемът се състой в това ,че съм много зает ходя на работа на училище имам други ангажименти и чак тогава стигаме до излизането с момичетата и е трудно да се обърне внимание на всички ,но да речем ,че той е само с теб пак ще му е трудно просто те съветвам да му влезеш в положението и щом го обичаш така според мен е редно.

Цитирай Първоначално написано от addictedtou
    Spored men go pravi zshtoto chuvstvata mu veche ne sa syshtite kato v nachaloto...i iska ne toi da skysa s teb...a ti da napravish krachkata...no moje ida gresha..
    офф и аз така мисля

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}

Re: tvyrde zaet

Цитирай Първоначално написано от {kelsi*16*f}
    Na 16 sym.Hodim s gadgeto mi veche 8 meseca.Naposledak toi e mnogo zaet,nqma vreme za nishto.Izlizame chesto,no vremeto ni e vinagi ogranicheno(ot nego).Kogato mu pratq sms,mnogo rqdko poluchavam otgovor(pri tova,obiknoveno sled 7-8 chasa).Obicham go i neznam kak da postypq.Molq vi,pomognete
    говори с него,няма какво друго да направиш..

Супер фен

Re: tvyrde zaet

Цитирай Първоначално написано от {kelsi*16*f}
    Поговорете!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си