- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- grija za liceto
Kak poddarjate kojata na liceto si ??
az izpolzvam tonik (LOREAL) samo ve4er, sled kato si izmiq s gel(COLLISTAR), a sled tonika si slagam losion ((LOREAL) )
Kajete i kakvi produkti izpolzvate !
С козметиката на Clarins. Почистващ тоник, мляко за махане на грим и гел за миене на кожата. Сутрин и вечер. И кожата ми е кадифена![]()
Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.
ъми...
почистващ гел на Елеа (??)
Акнерин/Акне Актив Аут
Крем Бочко/Цинци
Гарниер - тоник някакъв
и сетне крем на Ален Мак
процедурата се прави сутрин и вечер... досадно е, ама няма как.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
penliv gel za izmivaneot seriqta 4aeno dyrvo na oriflame,po4istva6t raztvor,stik korektor i maslo pak ot taq seriq.sy6to polzvam slynceza6titen krem za deca na oriflame sys SFP40 6toto mi e 4uvstvitelna kojata imam i po4istva6ta maska na Aroma Pure ama q polzvam rqdko.i da ne propusna krem bo4ko
pyrvo si izmivam liceto s gel4eto,posle nanasqm vyrho pypkata po4istva6tiq raztvor.maja si nosleto s masloto 6toto az tam imam pyp4ice de edni drebni...a pyk kogato mi iznekne nqlyde drugade naprimer po 4eloto ili bradi4kata ili buzite slagam malko korektor pyrvo sys zelenata i posle sys bejavata strana.kogato izlizam na vynka si maja liceto sys slynce za6titniq krem.maska si pravq mn rqdko vednyj na dve sedmici.a ve4er predi da si legna si maja liceto s krem bo4ko
edit:tva go praq samo kogato pyp4asamina4e po princip si miq liceyo i go maja s krem bo4ko
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
Каквото имам в момента.Сменям ги често
Maham si grima s losion na Loreal,sled koeto go po4istvam s rozova voda ili mu slagam limonov sok za 15 min,izmivam i slagam krem "zdrave",a niakoipat vmesto krem zdrave si slagam na vichy-reduvam gi!
Някакво чудо за пилинг с пшеничен зародиш. И наистина действа, макар да изглежда смотано и да не е Лореал.
Грима по очите го махам с тоалетното мляко Кря-Кря. Лицето по4иствам с млякото на Орифлейм. После с някъв измиващ гел за лице. След тва си слагам Акне Аут или крем Бочко. Като излизам вместо Бочко слагам матиращия на Тийн Клийн-няма такова нещо-супер матира!
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
mi na ELEA eksfolira6t gel i za sutri6en krem norma derm na vichy
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
На Алеа нещо не ми харесват.
Първоначално написано от `Death`Whore`
mi nz eksfolira6tiqt gel i depilatoara sa dobri spored men
puk ne sa i mnogo skupi