- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Дразнят ли ви рекламите по телевизията
Мен лично рекламите много ме дразнат само ма ЛЕКИ рекламите са добри оцобено тая сас "оооо ПЕПИ" защото се казвам Пепи и за тва ме кефи
Естествено, че да. Но аз рядко гледам телевизия, така че това не ми е голям проблем.
11 tochka deaktiven profil.
да много ме дразнят особено като гледам някой филм и те го прекъсват точно на най-интересното
2 т. системно.
Освен това съм забелязал, че ги надуват страшно много.
11 tochka deaktiven profil.
Дразнят ме, като почнат и нямат край.
Мнооого ме дразнят!особено като ги пускат пред 10 минути и то все едни и същи.Имаше преди една рекйлама на парфюм Ефтерпа:
-Какво да облеееека?
-Облечи това!
-Пааааарфююююююм
...
Адски я мразих тази реклама![]()
![]()
![]()
има някои весели, но те са изчезващ вид. В повечето случаи много се дразня на рекламите-прекъсват ми филмчетата по два пъти, дълги и досадни, повечето не отговарят на истината
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
Какво говорите.. случвало ми се е по БТВ, Нова и още един канал да гледам едновременно реклама на Космодиск![]()
Щях да се метна.. и то една и съща![]()
Ненавиждам рекламите особено по Диема +.Когато си гледам филма и пуснат реклама толкова силно я пусат че веднъж бех на път да счупа телевизора![]()
и аз много я мразя обаче много се нервя на рекламите които са по 10 минути и ми прекусват някой филм дето гледам е това вече полудявамПървоначално написано от LP_girl_14
![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
о моля ви
Рекламите дразнят всички
но пък назват че имат и добра страна
Кефи ме онази на Лууп. Много е добра. Кефи ме и една, в която се казва: "Играчките се променят, момчетата - не". На кола е.
xaxax ponqkoga me kefqt kogato mi se hodi do wc i ne smeq da ida katodavat neshto po tv-to da ne vzema da izpusna neshtoponqkoga oba4e ... napravo mi lazqt po nervite
![]()
a tva verno e edinstvenoto qko v tqh samo det trqaa da imam zapek ta da seda tolko v kenefa kolkoto sa dalgi reklamiteПървоначално написано от [B
Рекламите са нужни, има ги навсякъде по света. Не ме дразнят![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Ооо и мен повечето реклами мн ме нервят, обаче има такива дето ме кефят.. преди време имаше една на фанта едни момичета се пекат на един покрив и едни момчета там ги заглеждаха абе мн сладурска реклама ипесничката към рекламата беше мн яка пееше се нещо "шалялялялял I just want you back" ако някой я има тая песничка айде да ми я прати![]()
Много ме нервят, само на Спрайт ме кефят рекламките![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
ужасни са точно на най-интересната час и оп реклами стоиш 10 мин и гледаш ливайн и косводиск
pove4eto reklami me draznqt adski mnogo!!!!no ima i nqkoi spolu4livi![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
и мене мн ме дразнят не разбирам зако са като повечето са измислица и лъжа....само когато ми се ходи до кенефа кат дават някой филм ги обичам иначе няма смисъл че те са повече от 10 мин особено по БТВ и НТВ![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Има и не толкова зле... "Ууу, тя мно'о 'арна, бе, Хатанасе!"Това кърти
Но иначе много ме дразнят. Тъй че, една две-реклами няма да е излишно като искам да пусна една вода, ама те ги правят сякаш цялото семейство има запек! Деа, виж, това ме дразни.
Сатаната е пич.