- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- koi e po dobur .........
koi e po dobur kato izpulnitel marilyn manson ili nirvana ......
ucTuHaTa e B My3uKaTa....
Нормална ли си?
Отде пък реши, че могат да се сравняват. Прекалено различни са като стил. Nirvana дори не са метъл. Иначе много ясно, че Nirvana.
11 tochka deaktiven profil.
!!Първоначално написано от `Death`Whore`
авторката на темата е зле... барабар с по-голямата част от творчеството на Менсън.
Нирвана са ми скучни.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Буут ще те псува за това изказване, нали знаеш.![]()
На основата на какво ги сръвняваш!!?!??! Абе какво ви става?!Мерилин Менсън са си един стил Нирвана са съвесем,ама съвсем друг! Няма място за никакво сръвнение
Не,не,то зле ама чак пък толкова .....
![]()
ще поема риска, но предполагам, че ще ме разбере о.О
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
verno tapa anketa!!! ne moje6 da sravnqva6 izpalniteli,koito imat savsem razli4en stil![]()
"...There she goes,walking down the old streets.Hair cropped short,boots & braces.I couldn`t believe my eyes,that girl was out of a book.She looked at me and smiled.She was my SKINHEAD GIRL, yes she was my SKINHEAD GIRL..."
Абе Какво се карате. Не е ли ясно? Linkin Park ис дъ бест.
И между другото това ми е пост номер 500. Урааа Мега Фен съм.![]()
Nemoje da im sravnqvash stilovete prosto .....
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Еййййй пиленцаааа я кажете кои са по-добриии Найтуиш или ЕйСи/ДиСи??? По темата-Мерилин Менсън не ме кефят. И Нирвана не слушам много. И все пак-Нирвана![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
az pusnah taq tema 6toto sporim s edna moq fr-ka koi sa po dobri tq kazva nirvana a az marilyn manson i za tva az i kazvam 4e toq vukala e pulen narkoman i t.n. a tq mi vika 6e toq manson e nekuf se 1 izleznal ot morgata i za tva pusnah taq anketa........
ucTuHaTa e B My3uKaTa....
Яжте си чорапите бееее.
Нирвана са си култ. Култ! КУЛТ!!!
Мерилин Менсън... абе намират се 4-5 яки парчета.
НО МЯСТО ЗА СРАвнение НЯМА!
Бтв Кобейн е наркоман, обаче Менсън пее - Ай дон'т лайк дъ дръгс, бът дъ дръгс лайк миии. Така, че...
И пак да кажа. КУЛТ, деца, КУЛТ.
Рейп миииииииии, *дрън дрън на кухаркатаааааа*
Saatana vittu perkele hate crew!
Абе кой е по-добър - Азис или Dimmu Borgir?
Сатаната е пич.
Има ли смисъл да питаш? Естествено, че Азис. Той има по-добър глас от Лучано Павароти, а ти с ония сатанисти ще го сравняваш.Първоначално написано от Рокендрол шматка
Еми тук няма как да сравнявам, защото са доста различни по стил и тъй нататък..Затова го карам субективната - Менсън по ме кефят.
П.П. Виждала съм в друг форум почти толкова(ако не и повече)гадна анкета- Кой предпочитате - Нирвана или Металика![]()
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Nqma nikakva baza za sravnenie . Nirvana sa istoriq !
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
че,те не си преличат
Не те ли е срам да пишеш такъв пост?Първоначално написано от the_o.c_girl
Тъпа тема.Не може да се сравняват просто!Но ест,че Менсън.
/rossa./
АХхахаХАХхахахаХАХ неможа ли да сложиж отговор "мн са зле и двете групи" ахАХАха![]()
На Мерилин Менсън ме кефи само една песен -->This is the new shit , а на Нирвана не съм слушала песни 8-Пише се "прИличат"Първоначално написано от the_o.c_girl
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
AC/DC ESTESTVENO!V sravnenie s tqh Nightwish sa poziori!Първоначално написано от rPo3HoTo
Norther пЪ!![]()
Много ме радват такива безсмислени и яко тъпи теми!![]()
P.S. Не, че от моя пост лъха много интелект и смисъл, ама то к'во да пишеш по тази тема...трагедия!![]()