.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: na6te-priqtelq mi

Guest

na6te-priqtelq mi

Imam edin problem,nadqvam se da dadete suvet kakvo da pravq ososbeno tezi koito ve4e sa minali prez tova!Az sum na 20 i ve4e ot godina i ne6to imam seriozno gadje,ot druga strana mnogo malko puti sme ostavali zaedno prez no6ta,koeto e super tupo ,prosto na6te ne go priemat za normalno za tqh i spored tqhv momenta za men ima po vajni ne6ta a i ne iskat da proumeqt 4e ve4e porastvam,kajete mi kakvo da pravq za da promenq tova,ot edna strana stoqt na6ite ot druga gadjeto mi koeto mi se surdi4e ne promenqm ni6to a az po sredata 4uvstvam se mnogo tupo,no kato gledam za sega nqmam 6ans da promenq ne6to!Molq vi kajete vie kak postupihte!Blagodarq predvaritelno!

Говори с родителите си и им обясни че не си малко детенце, та да ти казват какво да правиш. Все пак си на 20, пълнолетна си и имаш пълното право да правиш каквото искаш, да излизаш където искаш, прото родителите ти не могат да ти взлият като си на тази възраст.

Повече от фен
    и аз мисла така
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Guest
    Znam 4e e taka,moje da prozvu4i tupo no spored tqh sega na purvo mqsto e obrazovanieto mi i nqkak si ne im e priqtno 4e zadulbo4avam ne6tata,a tova e super stranno,ot druga strana ne sa me nau4ili da govorq s tqh za tezi ne6ta,poznavat go no sqka6 nqmat interes da nau4at pove4e za nego,vse edno taka e po lesno za da ne govorq seriozno za priqtelq si! karat me da se 4uvstvam kofti i dosta nekomfortno!

Мега фен Аватара на koalka
    Както казаха говори с родителите си и им обясни положението.А пък и ти си пълнолетна и те не могат да те контролират.Ти можеш да си правиш каквото искаш без тяхното разрешение.Ти решаваш как най-добре да си живееш живота.

Еми разговаряй с тях ако пък не , вземете си квартира и си намерете работа.
    Don't hate the player , hate the GAME!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Kakto se kazva ti si mejdu chuka i nakovalnqta.. Kakvo da pravish? Az sym syglasna s drugite che trqbva da govorish s roditelite si.. No za da se stigne do tuk smqtam che veche si probvala da govorish s tqh.. no te ne iskat da chuqt daje kakvo iskash ti.. i spored tqh tqhnoto mnenie i vijdaniq sa zakon.. Ne iskam da te podtikna da se skarash s tqh obache gi nakarai da razberat che nesluchaino horata stavat pylnoletni.. Smqta se che togava veche sa po zreli i mogat da se opravqt sami i mogat da mislqt trezvo.. Ti si na 20!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Znam 4e e taka,moje da prozvu4i tupo no spored tqh sega na purvo mqsto e obrazovanieto mi i nqkak si ne im e priqtno 4e zadulbo4avam ne6tata,a tova e super stranno,ot druga strana ne sa me nau4ili da govorq s tqh za tezi ne6ta,poznavat go no sqka6 nqmat interes da nau4at pove4e za nego,vse edno taka e po lesno za da ne govorq seriozno za priqtelq si! karat me da se 4uvstvam kofti i dosta nekomfortno!
    Преди е било по-важно училището,сега университета,после ще е работата....по дяволите момиче това е твоят живот!В крайна сметка образованието наистина е важно,но защо родителите ти си мислят,че не можеш да съчетаваш и двете неща?!Докажи им,че си способна да си взимаш изпитите както трябва и същевременно да си достатъчно време с приятеля си.
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Guest
    Da be6e na 15-16 da te kontrolirat, ama na 20 !?!?
    Tva 4e u4i6 ne ozna4ava 4e ne trqbva da si ima6 priqtel.. Te sa kvo - 6te iskat dokato zavar6i6 prez nai hubavite si godini da si bez gadje taka li ?!?
    Miiii mene maika mi me e rodila na 20 Basi da ne jiveem v 18 vek.. Gleda6 nekvi 14 godi6ni marli ne se pribirat prez no6tta vaob6te, pravqt si kvoto si iskat... Ne kazvam 4e tva e dobre - naprotiv! No ti ima6 vazrastta za da pravi6 kakvoto si iska6 i roditelite ti trqbva da razberat 4e ne si na 13!

Град
    Градът на кауните!
    Като ти гледам правописа, наистина в момента образованието ти е по-важно...
    Сатаната е пич.

Поговори с родителите си сериозно. Ти си пълнолетна, можеш да правиш каквото си искаш. Те със сигурност желаят най-доброто за дъщеря си. Кажи им, че много го обичаш, че искаш да си с него и, че да си с него не би попречило нито на обучението ти, нито на нищо друго.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Mystery
    Поговори с родителите си сериозно. Ти си пълнолетна, можеш да правиш каквото си искаш. Те със сигурност желаят най-доброто за дъщеря си. Кажи им, че много го обичаш, че искаш да си с него и, че да си с него не би попречило нито на обучението ти, нито на нищо друго.
    Именно,но гледай да не си останеш само с обещанията изпълни това,което си казала,че можеш да направиш и ще им спечелиш доверието
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Повече от фен
    abe na tvoe mqsto bih gi postavila pred svyr6en fakt
    znam 4e nai dobriq syvet koito moje6 da polu4i6 no roditelite trqbva da gi tresne istinata v bukvalniq smisyl za da osyznaqt polojenieto na 'svoeto malko momi4ence'

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от Heartbreaker
    Еми разговаряй с тях ако пък не , вземете си квартира и си намерете работа.
    да не мислиш, че е толкова лесно?!

Guest
    iznesi se

Цитирай Първоначално написано от fall3n
    Говори с родителите си и им обясни че не си малко детенце, та да ти казват какво да правиш. Все пак си на 20, пълнолетна си и имаш пълното право да правиш каквото искаш, да излизаш където искаш, прото родителите ти не могат да ти взлият като си на тази възраст.
    =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си