.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: ko6mar??!!

Guest

ko6mar??!!

ne znam kakvo mi stava no naposleduk si spomnqm za biv6iq dosta 4esto,ni6to 4e imam seriozna vruzka i mnogo obi4am,4oveka do men!Daje mi se slu4va da sunuvam my exboy friend!Kakvo stava s men ne moga da go proumeq za6to se slu4va tova,v sunq mi mi be6e mno qko s nego,a ot drug ugul-obi4am stra6no mnogo priqtelq si!slu4valo li vi se e?Kakvo zna4i tova spored vas?

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен това са просто хубави спомени за бившия.Сега много обичаш приятеля си и предишния ти приятел е минало.Обичайте се и бъдете щастливи!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Veronika - Greshen syn .. Tvoita istoria mi napomnq za tazi pesen.. Btw ne mislq che trqbva da obrashtash tolkova golqmo vnimanie na tezi misli i synishta i t.n. Sega si imash drug priatel koito obichash .. shtastlivi ste zaedno .. minaloto nqma da se vyrne.. to shte si ostane pak minalo.. Taka che ne se strahuvai ot nego

Супер фен
    Е какво толкова сънуваш?!Или си втълпяваш нещо за бившия или се самозаблуждаваш,че обичаш настоящия си приятел
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Била си щастлива с бившия,имала си много хубави моменти с него и е нормално отвреме-навреме да се сещаш за тогава.Но сега си имаш нов приятел,който твърдиш че обичаш!Продължи си напред с него и не се обръщай назад.Онова са само спомени,които принадлежат на миналото.Ако искаш да оставиш красиви спомени и със сегашния си приятел-обичайте се и се старайте да направите всеки един момент заедно незабравим

Повече от фен
    просто си спомняш някой хубави моменти който си преживяла с бившия ти...........според мен това е напълно нормално........... \/
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Град
    Градът на кауните!
    Да не би подсъзнателно да си разбрала, че оня ти изневерява?
    Сатаната е пич.

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    това са сънища,не можеш да ги избегнеш...и аз съм сънувала бившите ми авери..имала съм нещо общо с тях,все нещо ни е свързвало и това е останало в съзнанието ми..лично аз не се притеснявам..защото през останалото време не мисля за някое от бившите..просто защото те си остават в миналото,в сънищата/кошмарите...искам да си живея сега и с човека,когото обичам...

Супер фен
    Случва се...

ила си щастлива с бившия,имала си много хубави моменти с него и е нормално отвреме-навреме да се сещаш за тогава.Но сега си имаш нов приятел,който твърдиш че обичаш!Продължи си напред с него и не се обръщай назад.Онова са само спомени,които принадлежат на миналото.
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

Не обръщай толкова внимание на това и скоро ще отмине.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си