- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kak si iskate ot gadjetata si?
kak si iskate sex? po nqkakyv po zabaven i originalen nachin? a zashto ne i neshto bbanalno i izprobvano koeto vyrshi rabota? iskam i az da moga da si iskam. btw az sam momiche i iskam da znam vie. momichetata, kak si iskate ot priqtelite si![]()
xaxa mi moje bi ne trqbva da go iska6 ami da doprinese6 za tova i to samo da si stane..smisal znae6 kak da se darji6..predpolagam
Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.
Prava si.. Ne e nujno da mu kazvash "Izchukai me" a mu pokaji.. Koe momche she otkaje sex ?Първоначално написано от MorTi6a
![]()
Обикновено момчетата си дават направо,без да им искамеПървоначално написано от Mnogo ludo jabche :P
![]()
Еми то аз само докато го погледна или почна да го гушкам по някакъв по-различен начин и той му става ясно и вика:
-Ааа, писа ми са точиии...
Или пък просто му казвам: Писинко, искам да правим любоввв.
Или пък: Искам да прая секс с писи
Или: Писе, ще ме изчукаш ли?
Или: Гррр, ща скъсам, писанеее... искам да та изпапам. Искам да ми го вкарашшш.
Абе по всякакви начини. Както ни е на настроение.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Зависи от настроението ни.
Най-вече:"Мило, знаеш ли за какво си мисля? Мдам, искам те".
Друг път не е необходимо да искам, само с поглед се разбираме.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Kakto kazaha po-gore po razli4en na4in i nai-ve4e zavisi ot nastorenito.Moje da bade s dumi,a moje da e s celuvki...![]()
Той е умно момче и бързо схваща. Само като ме погледне и знае къде,как и защо.Аз винаги квото искам си го получавам.
Шегувам се просто си знае,не е нужно да му го казвам.
Ми примерно като спя в мойто гадже или тя в нас просто си идва от самосебе си...
hmm kato po4nem da se natiskame i se razgoreshtim pove4ko to samo si stava ne e nujno da mu kazvam ne6to![]()
Love you Kris !!!
ami toi vinagi znae as kfo iskam i vinagi go polu4avam![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
prosto mu kazvam ili pokazvam bez nqkakvi specialni na4ini![]()
moq nevinnost i greh.....
axam \Първоначално написано от Aleandra
/ tai stava :P
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Натискам го и той обикновено се сеща. Иначе му казвам, че го желая.
az po princip kogato iskam da pravq sex s gadjeto si zapochvam da mu se maznq i dasi go pregryshtam i celuvam na vsqkade ili mu kazvam "bebko iskam dame lubish"i toi vinagi zagrqva kakvo iskam i go poluchavam.ne e koi znae kakvo dasi poiska6 sex ot gadjeto ne vqrvam dati otkAje
Bydi shtasliv s tova,koeto imash dokato se borish za tova koeto iskash!!!
и ест винаги става когато си го поискате а когато ние искаме не винагиаз съм забелязал - момичетата мразят да правят секс
Просто си попадал все на такива с голямо самочувствие, които си играят с теб. Или на фригидни. Жената също много рядко отказва секс, освен ако не е тъпа путка.Първоначално написано от kin
na4i predstavi si kolko tapi putki ima na toq svqtПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
![]()
Твоите изказвания почват да ме кефят!
![]()
Направи ми впечатление, че повечето постове в темата са на момичета... а едно време от мъжете се очакваше да ни ухажват и да правят първата крачка![]()
Относно предния пост, че имало много "тъпи путки, които не пускали", ами няма термин "не пускам", има "не знам как да си поискам"...
По темата- ми... целувам го по местата, по които знам, че му харесва, пускам ръчички тук-там... пък и той за две години вече без проблем разбира кога ми се прави секс и кога не...![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Първоначално написано от Chiana
хахахаха разглобих са тука![]()
![]()
=D>
Ако те познава добре...не е нужно да му казваш нищо...все пак мъжете не сме чак такива дебили...а и вие жените ги разбирате тия неща със съблазнителните погледи...та дори и да заредите въздуха около себе си да лъха на желание за любовна близост и изгаряща страст...слепец също би го усетил...така че...давай смело!
Пробвай с език по врата и нежно нашепване в ухото- примерно му кажи, че го обичаш...импровизирай...няма грешен и верен начин...това зависи вече и от двама ви...
По класическия начин винаги става, като го понатисна малко, той и без да му намеквам се сеща....ххахаза година и нещо ми е научил триковете. Веднъж му написах на едно листче "Почеши ме!" и след това имаше половин часов смях и страстно продължение!![]()
You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
I only care about today, tomorrow is too far away!