.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Mnogo ludo jabche :P
    Guest

Kak si iskate ot gadjetata si?

kak si iskate sex? po nqkakyv po zabaven i originalen nachin? a zashto ne i neshto bbanalno i izprobvano koeto vyrshi rabota? iskam i az da moga da si iskam. btw az sam momiche i iskam da znam vie. momichetata, kak si iskate ot priqtelite si

xaxa mi moje bi ne trqbva da go iska6 ami da doprinese6 za tova i to samo da si stane..smisal znae6 kak da se darji6..predpolagam
    Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от MorTi6a
    xaxa mi moje bi ne trqbva da go iska6 ami da doprinese6 za tova i to samo da si stane..smisal znae6 kak da se darji6..predpolagam
    Prava si.. Ne e nujno da mu kazvash "Izchukai me" a mu pokaji.. Koe momche she otkaje sex ?

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Celuvam go strastno i na nego my stava qsno kakvo iskam

Супер фен Аватара на maybelline

Re: Kak si iskate ot gadjetata si?

Цитирай Първоначално написано от Mnogo ludo jabche :P
    kak si iskate sex?
    Обикновено момчетата си дават направо,без да им искаме

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world

Еми то аз само докато го погледна или почна да го гушкам по някакъв по-различен начин и той му става ясно и вика:
    -Ааа, писа ми са точиии...
    Или пък просто му казвам: Писинко, искам да правим любоввв.
    Или пък: Искам да прая секс с писи
    Или: Писе, ще ме изчукаш ли?
    Или: Гррр, ща скъсам, писанеее... искам да та изпапам. Искам да ми го вкарашшш.
    Абе по всякакви начини. Както ни е на настроение.
    HardC0re and BDSM forever

Зависи от настроението ни.
    Най-вече:"Мило, знаеш ли за какво си мисля? Мдам, искам те".
    Друг път не е необходимо да искам, само с поглед се разбираме.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    Kakto kazaha po-gore po razli4en na4in i nai-ve4e zavisi ot nastorenito.Moje da bade s dumi,a moje da e s celuvki...

Той е умно момче и бързо схваща. Само като ме погледне и знае къде,как и защо. Аз винаги квото искам си го получавам. Шегувам се просто си знае,не е нужно да му го казвам.

Повече от фен
    po4vam da go dokosvam po erogennite zoni ili mi kazvam 'iskam te ujasno mnoo'

Ми примерно като спя в мойто гадже или тя в нас просто си идва от самосебе си...

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    hmm kato po4nem da se natiskame i se razgoreshtim pove4ko to samo si stava ne e nujno da mu kazvam ne6to
    Love you Kris !!!

ami toi vinagi znae as kfo iskam i vinagi go polu4avam
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    prosto mu kazvam ili pokazvam bez nqkakvi specialni na4ini
    moq nevinnost i greh.....

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Зависи от настроението ни.
    Най-вече:"Мило, знаеш ли за какво си мисля? Мдам, искам те".
    Друг път не е необходимо да искам, само с поглед се разбираме.
    axam \/ tai stava :P
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Мега фен
    Натискам го и той обикновено се сеща. Иначе му казвам, че го желая.

az po princip kogato iskam da pravq sex s gadjeto si zapochvam da mu se maznq i dasi go pregryshtam i celuvam na vsqkade ili mu kazvam "bebko iskam dame lubish"i toi vinagi zagrqva kakvo iskam i go poluchavam.ne e koi znae kakvo dasi poiska6 sex ot gadjeto ne vqrvam dati otkAje
    Bydi shtasliv s tova,koeto imash dokato se borish za tova koeto iskash!!!

Фен
    Град
    Iowa
    и ест винаги става когато си го поискате а когато ние искаме не винаги аз съм забелязал - момичетата мразят да правят секс

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kin
    и ест винаги става когато си го поискате а когато ние искаме не винаги аз съм забелязал - момичетата мразят да правят секс
    Просто си попадал все на такива с голямо самочувствие, които си играят с теб. Или на фригидни. Жената също много рядко отказва секс, освен ако не е тъпа путка.

aprilia`rs`
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Просто си попадал все на такива с голямо самочувствие, които си играят с теб. Или на фригидни. Жената също много рядко отказва секс, освен ако не е тъпа путка.
    na4i predstavi si kolko tapi putki ima na toq svqt

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Твоите изказвания почват да ме кефят!

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Направи ми впечатление, че повечето постове в темата са на момичета... а едно време от мъжете се очакваше да ни ухажват и да правят първата крачка
    Относно предния пост, че имало много "тъпи путки, които не пускали", ами няма термин "не пускам", има "не знам как да си поискам"...
    По темата- ми... целувам го по местата, по които знам, че му харесва, пускам ръчички тук-там... пък и той за две години вече без проблем разбира кога ми се прави секс и кога не...
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Фен
    Град
    не там, където му се иска...
    Цитирай Първоначално написано от Chiana

-Ааа, писа ми са точиии...

хахахаха разглобих са тука =D>

Guest
    Ако те познава добре...не е нужно да му казваш нищо...все пак мъжете не сме чак такива дебили...а и вие жените ги разбирате тия неща със съблазнителните погледи...та дори и да заредите въздуха около себе си да лъха на желание за любовна близост и изгаряща страст...слепец също би го усетил...така че...давай смело!

Пробвай с език по врата и нежно нашепване в ухото- примерно му кажи, че го обичаш...импровизирай...няма грешен и верен начин...това зависи вече и от двама ви...

По класическия начин винаги става, като го понатисна малко, той и без да му намеквам се сеща....ххахаза година и нещо ми е научил триковете. Веднъж му написах на едно листче "Почеши ме!" и след това имаше половин часов смях и страстно продължение!
    You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
    I only care about today, tomorrow is too far away!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си