.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Е аз пък ся виждам че имало среща. Като си пускал темата вече съм бил в София и не ми е било до компютри Ам карай...някой друг път ще да е

Мега фен Аватара на machoka
    'Как мина'?

Интересен въпрос..

най-общо ще кажа, че мина 'добре' - както са минавали всички срещи. От пилоните отидохме в едно близко заведение. Пийнахме малко там, след което ни напуснаха xaxo_xixi и двамата му приятели. Останалите /аз, прити, 'дърти' / /, милото и PY_MACKA/ се запътихме към Попа, от там в Борисовата, където поседяхме и си полафихме, след това я пообиколихме и кой от къде е

Снимки няма този път

Пп. Експлойтед, Фейк, Джамалска и Ледената Кралица получават жълти картони, те си знаят защо :P

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    'Как мина'?

Интересен въпрос..

най-общо ще кажа, че мина 'добре' - както са минавали всички срещи. От пилоните отидохме в едно близко заведение. Пийнахме малко там, след което ни напуснаха xaxo_xixi и двамата му приятели. Останалите /аз, прити, 'дърти' / /, милото и PY_MACKA/ се запътихме към Попа, от там в Борисовата, където поседяхме и си полафихме, след това я пообиколихме и кой от къде е

Снимки няма този път

Пп. Експлойтед, Фейк, Джамалска и Ледената Кралица получават жълти картони, те си знаят защо :P
    Еее, един път да не успея да дойда и толкова форумци, които не съм виждал да дойдат...каръщина!

Мега фен
    Град
    веселите пейки

Никога няма да падна до толкова че да седна в заведение през лятотоТам не ме свърта

Мега фен
    Град
    София
    Затова ли били жълтите къртони. Мачок, мене ако питаш, вие сте били за картони, не те. Лятото е лята, за да се земе по бира и да се седне на пейка

fake
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska

Никога няма да падна до толкова че да седна в заведение през лятотоТам не ме свърта
    съгласна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си