- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Обичам България и българското защото ...
Амии и България като останалите държави си има своите минуси и плюсове ..
ето някои от + ,които ми харесват![]()
1.щото България се намира в Югоизточна Европа и в Североизточната част на Балканския полуостров. Тя е европейска, балканска, черноморска и дунавска страна -има хубаво географско положение![]()
2.разнообразният релеф ,щото той е е предпоставка за развитие на редица отрасли на материалното производство и непроизводствената сфера. Равнините, низините и котловините са подходящи за стопанска дейност. Те предполагат развитието на високо механизирано селско стопанство. Благоприятни са и за изграждане на селища, шосейни и железопътни магистрали. Хълмистите и нископланински райони са предпоставка за развитие на горското стопанство и животновъдство. Високопланинският релеф като цяло е важна предпоставка за развитие на туризма, но затруднява развитието на транспорта.
3.Климатичните условия са горе долу добри -имаме си и 4та сезона -а от това по добро няма,нали? е последните години нещо времето не е както трябва..
4. имаме добре развита растителност и животински свят
5.хора (макар и мн малко ) ,дето са способно да помогнат и на напълно непознатият човек
6.ще като цяло Българският народ е мног умен ,но за съжаление и мързелив за нашата страна..
Ами май това са положителните неща,които мисля,че не са малко
Не ми харесва:завистта между хората,управлението на политиците ,че няма единност между самият ни народ ,лошото поведение на хората -кражбите ,убийствата,издевателстват а ,изнасилването,отвличиният а ,и т.н ..то май всички проблеми си идват от нас самите ..
то не стана Есе ,ама карай .. аз накратко казано и в общи линии![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!