- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Трябва да сваля 5-6кг. за около 1 седмица
Trqbva mi dieta za okolo sedmica,da svalq 5-6kilca.
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Благодаря!
potarsi iz foruma ima mn takiva temi![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Първоначално написано от tainstvenata
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
puuuuuuuuuuuuuuuuuu mama mu stara izpolzvaite sivoto si ve6testvo we horaaaaaa tuka horata sa go napravi li za maloumnici napravi li sa vi TURSA4KA za takiva slu4ai(ne se obijdaite)
emi da az tarsih ama ne namerih ni6to kato za men.kajete nqkoq dieta,pls [-o<
emi tova sa mn kilca ne se svalqt toku taka...moita malka otslabna dosta i to mn vidimo kato qde6e samo qica i salati ni6to dr sprq totalno hlaba i sladkoto..oba4e nz sega ti kvo obi4a6 da qde6 prosto se ograni4i malkooo zamestvai gi.. a samo da kaja 4e moje da ti izleznat pupki ot qicata za6toto az qdoh su6to i posle me be6e sram da izlezna xaxa taka 4e sama si preceni OGRANI4ENIE MU E MAIKATA![]()
ne qj ve4er ne qj hlqb napravo ne qj sled kato obqdva6 ni6to.nz dali za sedmica 6te stane 5 kg ama 2 6te ima sas sig.a za edna sedmica 5 kg e nevazmojno t.e vazmojno e ma 6ta lepne njkoq bolest taka 4e ne pravi gluposti za tvaq rabota trqbva vreme![]()
Резултат: за 7 дни ще свалите 3-4 кг.
Приготвяте се за отпуска, мерите стария си бански и с ужас установявате, че той предателски се опъва по напълнялата ви през зимата фигура. Най-неприятното е, че за меню с диетични ястия, изискващи старателно приготвяне, нямате нито време, нито сили.
Точно за такава ситуация е разработена програмата за отслабване на френската диетоложка Катрин Гурсак. Тя е убедена, че ако спазвате нейната диета, вие ще можете още след седмица да облечете с един номер по-малки дрехи, защото ще свалите около 3-4 кг.
И, което е най-важно, излишните мазнини ще изчезнат именно от тези части на тялото, които най-много ви притесняват - от корема, талията, бедрата, раменете.
Друго предимство на диетата е, че не е необходимо дълго да шетате около печката, за да си приготвите необходимите ястия. Тя е нискокалорична (около 1200 кал на ден), но включва апетитни ястия.
Главният й принцип е разделното хранене: при едно хранене вие трябва да ядете само растителна или само животинска храна.
Първата ще снабди организма с фруктоза, влакнини, витамини и минерали.
Втората ще ви осигури пълноценни белтъчини, необходими за правилната обмяна на веществата.
Освен това белтъчната храна бързо засища. Благодарение на разделното хранене организмът ви ще може добре и бързо да усвои хранителните вещества.
Когато ядете месо с картофи и зеленчуци например, въглехидратите и органичните киселини от зеленчуците затормозяват храносмилането и усвояването на белтъчините.
Закуска
1 ден - варено яйце (или резен шунка), плодово кисело мляко, чай (или кафе) без захар.
2 ден - ябълка, 2 филийки пълнозърнест хляб, зелен чай.
3 ден - резен шунка, 100 г обезмаслена извара, чай (или кафе) без захар.
4 ден -25 г мюсли с доматен сок, банан, кафе без захар.
5 ден - варено яйце, 200 г кисело мляко, зелен чай.
6 ден - 25 г царевични пръчици с 200 г кисело мляко, кафе без захар.
7 ден - варено яйце, 100 г сирене, чай (или кафе) без захар.
Обяд
1 ден - зеленчукова салата (домати, краставици, маруля, зелен лук, магданоз), подправена с олио и лимонов сок; задушени картофи и моркови; ябълков сок.
2 ден- салата от 100 г скариди, подправени с майонеза; 80-100 г варено телешко; натурално кисело мляко.
3 ден - 100 г задушени с олио гъби и подправени с лимонов сок и пресен лук; 1 варен картоф; 2 кивита.
4 ден - варено яйце; 100 г изпечена на скара риба, подправена с лимонов сок и черен пипер.
5 ден - 100 г задушени с олио картофи, подправени с копър; 100 г варен ориз със соев сос или кетчуп; доматен сок.
6 ден - варено яйце; 150 г варено телешко; натурално кисело мляко.
7 ден -салата от зеле и моркови, подправена с лимонов сок и олио; 100г задушени гъби и 100 г варен ориз; портокалов сок.
Следобедна закуска
За да залъжете глада и да предотвратите безразборното похапване, изпийте чаша какъвто и да е плодов сок, топъл билков чай или бульон.
Вечеря
1 ден - 100 г варено пилешко месо; 50 г сирене; чаша айран.
2 ден - 150 г задушен спанак със соев сос; варен картоф; филийка пълнозърнест хляб; зелен чай.
3 ден - 100 г печена на скара риба; натурално кисело мляко; чаша айран.
4 ден - салата от пресни зеленчуци, подправена с олио; задушен зелен боб с чесън и магданоз; варен картоф; филийка пълнозърнест хляб; зелен чай.
5 ден - 100 г обезмаслена извара; 50 г сирене; натурално кисело мляко; чаша топло мляко (1,5%).
6 ден - Салата от зеле, подправена с олио и магданоз; филийка пълнозърнест хляб; 2 кивита; зелен чай.
7 ден - 50 г рулца от раци, полети с лимонов сок; 150 г варено телешко; чаша топло мляко.
а и забравих
http://rozali.com/diet1.php ето ти линк само с диети гледай харесвай си и дествай !!!![]()
mersi mnogo
Еми аз мога да предложа разделно хранене за седем дни. Не точно разделно, но така ми го казаха на мен де. Значи цаката е там да ядеш едно нещо цял ден. Много е натоварваща. Поне за мен беше такава.
Например:
1 ден - Прясно мляко (1л.)
2 ден - Печена риба (до 0.5кг.)
3 ден - Един вид плод (до 1кг.)
4 ден - Обезмаслено сирене или най-добре извара (до 0.5кг.)
5 ден - Чай
6 ден - Половин печено пиле
7 ден - мин. вода
Това наистина помага. Аз специално преди да започна тая диета бях се ограничавала 1 месец. Като започнах диетата на ден по килограм свалях. За общо 2 месеца + редуване 10 дена такава диета и 10 дена ограничаване без строг режим отслабнах 12кг. Надявам се да ти помогне. Приложи я, ако става дума за рязко отслабване. Най-добре ще ти дойде предполагам тая диета. Айде къмсет.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Eto nqkolko dieti ot mene :
ХОЛИВУДСКА ДИЕТА С ГРЕЙПФРУТ
Всяко ядене да е преди 19 ч.Всяка сутрин консумирайте чаша чай и 1/2 грейпфрут
Ден Първи:
Обяд -1 яйце,1 картоф,чаша кафе.
Вечеря-1 яйце,зелена салата,1/2 грейпфрут
Ден Втори:
Обяд- яйце,1/2 греипфрут,чаша кафе
Вечеря -супа,200 гр.краставица
Ден Трети:
Обяд- яйце,картоф,задушен спанак
Вечеря-варено пилешко или телешко месо 200гр.краставица
Ден Четвърти:
Обед-Зелена салата,1/2 грейпфрут,чаша кафе
Вечеря -яйце,извара,задушен спанак,чай
Ден Пети:
Обяд:яйце,задушен спанак,чаша кафе
Вечеря :салата
Ден шести:
Обяд-плодова салата от киви и ябълка
Вечеря-варено месо,200гр.краставица,чай
Ден Седми:
Обяд-Зеленчукова супа ,варено пилешко месо ,сок
Вечеря-плодова салата
По време на диетата могат неограничено да се пият кафе и чай
ДиеТа с Натурален сок
Диетата се прави 10 дни през който се пие 1.5 л натурален сок всеки ден и минерална вода.
[/b]
Crazy`Witch a ako karam 2-3 meseca ama postoqnno da sledvam taz dieta dali moje da mi satne ne6to 6toto as sam 81 kg visok sam 175sm i iskam da stana pone 70 ili 65 kg
Аз пък искам диета за 2 седмици 50 кила може ли някой да ми даде?Първоначално написано от Анонимко
Момиче нормална ли си ?! Аз почти гладувам от 1 месец и пак съм свалила 6 кг ама цял месец само на плодове и зеленчуци + спорт прави си сметката и впрочем не е здравословно да сваляш килограми за толкова малко време .. даже и да гладуваш пак няма ги свалиш
Амм и да,спортувай.Иначе рискуваш ако отслабнеш изведнъж да ти се появят стрии и разни работи,които никак не са приятни.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
за един ден свалих 3 кг. само с ходене. до планината, няколко часа разходки, и след което се оказа, че няма какда се приберем и трябваше пеша (и малко на стоп).
а и ако го комбинираш с малко по-здравословно хранене може и да стане. редовни упражнения сутрин (прецизно направени). и естествено ядене в точно определени часове. и наблягай повечко на салатките например, така зеленчуци и плодове да има в менюто ти.
което определено не значи да ядеш по ябълка и половина на ден.
алелуя.
А ти не знаеш ли,че това не е полезно да отслабваш толкова бързо?
Az pak ne moga da svalqm sas sport. Trqbva mi sega da smakna 6kilca za 1 mesec i prosto ve4e ne znam kakvoda po4vam
Пепи Пекторалиса, извън темата ... можеш ли да посочиш диета, която да има добър и постоянен резултат? Благодаря!
http://www.bb-team.org/nutrition/000176.phpПървоначално написано от Анонимко
Единствения всепризнат начин. Всички спортисти и средно интелигентни хора свалят така, а не с диетите на Холивуд или лунни такива. Успех. Трябва постоянство.![]()
Мерси...всичко хубавоПървоначално написано от Пепи Пекторалиса
![]()