.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Нз какво да правя...

Значи има едно момче което много харесвам от много време, но напоследък не се връзват нещата...
    Та мисълта ми беше, че вчера той замина за морето (искам да подчертая 1-во, че с него сме в една компания и сме непрекъснато заедно, но само като приятели). Замина за морето без да излезе да се видим и си беше в тях. Влязох в skype потърсих го да му кажа поне чао...бключих му се каза ми 2 думи и ми каза чеима гости и трябва да става м се издразних каза ми чао и нищо повече... И сега се чудя до като е на морето да му пиша или не, а той няма да може да ми отговаря(ако изобщо иска де) заото си загубих наскоро телефона...
    Въпросът ми към вас е да му пиша или не и ако е да какво?!?!

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Ami spored men, trqbva da my pishesh, kaji my che iskash da ste neshto poveche ot priqteli.No pomisli 1-vo , zashtoto tova e mn golqma krachka , sled kato ste priqteli ako stanete i gadjeta sled vreme ako po nqkakva prichina skusate , nqma da moje da se gldate.A ti iskash li tova?

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    ima si pravilo ako iskash da e tvoi badi nedostapna shto shte mu pishesh neka toi vidi kakvo e bez teb i sam shte doide pri teb.s dve dumi ne mu pishi
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Не искам да му го пиша това сега искам като си дойде от морето да поговорим питам се дали да му пратя смс сега да го питам пристигнал ли е какво прави нещо такова и ако да какво точно ...

Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
    ima si pravilo ako iskash da e tvoi badi nedostapna shto shte mu pishesh neka toi vidi kakvo e bez teb i sam shte doide pri teb.s dve dumi ne mu pishi
    Винаги когато му се дърпам идва при мен ние с него и преди имахме една любовна историика но не искам сега да говоря, но вече си мсиля че като му се дърпам така и го отблъсквам от мен

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    mila samo edno shte ti kaja ne mu pi6i sms i nishto kato doide moje da pogovorite no pak badi po nedostapna zashtoto ako ne te haresva shte trqbva da go nakarash da te haresa a poprincip tova e na4ina. uspeh
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

mila samo edno shte ti kaja ne mu pi6i sms i nishto kato doide moje da pogovorite no pak badi po nedostapna zashtoto ako ne te haresva shte trqbva da go nakarash da te haresa a poprincip tova e na4ina. uspeh
    Мерси много за съвета

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    Не бъди таква...сигурна ли си че като му се дърпаш ще те отхвърли...не трябфа да му се дааш лесно...иначе не е инт нито за негу ниту за теб..не му се обаждай...дръш се по дистанцирану...и ше видиш...аку той наистина те харесва...ше започне той да те преследфа..и тогаа ше си с нео..

Цитирай Първоначално написано от Do_YoU`lOvE_mE
    Мерси много за съвета
    само че си мислех ако не му пиша да не се разсърди

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    hm...ne vqrvam da e po-golqm sarditko ot moeto mom4e

hm...ne vqrvam da e po-golqm sarditko ot moeto mom4e
    Напрао тфа е най-упоритото и твърдоглаво човече което съм срещала...не съм срещала по-упорит от него

Цитирай Първоначално написано от addictedtou
    Не бъди таква...сигурна ли си че като му се дърпаш ще те отхвърли...не трябфа да му се дааш лесно...иначе не е инт нито за негу ниту за теб..не му се обаждай...дръш се по дистанцирану...и ше видиш...аку той наистина те харесва...ше започне той да те преследфа..и тогаа ше си с нео..

дано [-o<

и все пак да му пиша ли последно или не

Супер фен
    Според мен не му пиши.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Не му пиши.Ако иска да се свърже с теб,ще намери начин!Малко ли РС зали има на морето?Нека той те потърси!Няма защо да тичаш по него като кученце.Ако усети че му липсваш и иска да ти се обади или да ти пише-ще го направи

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    Po dobre ne mu pishi, shtot nqma kak da ti otpishe.. izchakai go da se vurne.. !! Ili moje sashto da mu napishesh priqtelski.. : )))

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си