- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нз какво да правя...
Значи има едно момче което много харесвам от много време, но напоследък не се връзват нещата...
Та мисълта ми беше, че вчера той замина за морето (искам да подчертая 1-во, че с него сме в една компания и сме непрекъснато заедно, но само като приятели). Замина за морето без да излезе да се видим и си беше в тях. Влязох в skype потърсих го да му кажа поне чао...бключих му се каза ми 2 думи и ми каза чеима гости и трябва да става м се издразних каза ми чао и нищо повече... И сега се чудя до като е на морето да му пиша или не, а той няма да може да ми отговаря(ако изобщо иска де) заото си загубих наскоро телефона...
Въпросът ми към вас е да му пиша или не и ако е да какво?!?!![]()
ima si pravilo ako iskash da e tvoi badi nedostapna shto shte mu pishesh neka toi vidi kakvo e bez teb i sam shte doide pri teb.s dve dumi ne mu pishi
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
mila samo edno shte ti kaja ne mu pi6i sms i nishto kato doide moje da pogovorite no pak badi po nedostapna zashtoto ako ne te haresva shte trqbva da go nakarash da te haresa a poprincip tova e na4ina. uspeh
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Не бъди таква...сигурна ли си че като му се дърпаш ще те отхвърли...не трябфа да му се дааш лесно...иначе не е инт нито за негу ниту за теб..не му се обаждай...дръш се по дистанцирану...и ше видиш...аку той наистина те харесва...ше започне той да те преследфа..и тогаа ше си с нео..Първоначално написано от neshtastno^vliubena
hm...ne vqrvam da e po-golqm sarditko ot moeto mom4e
Според мен не му пиши.
Не му пиши.Ако иска да се свърже с теб,ще намери начин!Малко ли РС зали има на морето?Нека той те потърси!Няма защо да тичаш по него като кученце.Ако усети че му липсваш и иска да ти се обади или да ти пише-ще го направи![]()