.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Normalno li e ?

Amaliq_
    Guest

Normalno li e ?

Zdr!
    Az sum momi4e na 17 . Ot nqkolko meseca vodq redoven polov jivot. Dnes mise sly4i po vreme na seksa da me oblivat stydeni vulni (leko kato iztrupvane) po cqloto tqlo...a i (poneje go pravim mn 4esto na zadna) i po4ti neprekusnato imah leko yse6tane 4e mi se pi6ka!
    dosega ne mi se e sly4valo...kakvo vi e mnenieto po vuprosa?
    mersi mnogo!

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

mi moje bi e orgazam znam li '

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Amaliq_
    Guest
    Ama samo me oblivat vulni ne e momentno,a postoqnno!

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

moje da ti e mnogo hubavo i zatva da e taka

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Повече от фен
    i az obi4am na zadna zatova 6te ti kaja ne6to vajno! zavisi pod kakyv ygyl go pravite ni6to osobeno prosto ponqkoga moje da pritiska piko4niq ti mehur i se 4uvstva6 taka spoko ni6to opasno ne e

Мега фен
    Щом ти се пишка, значи пенисът стимулира Г точката ти. Опитай се да не мислиш за това...макар че аз не мога.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    и при мен се получава и ми е неприятно....

Супер фен Аватара на maybelline
    Ако изтръпваш значи кръвоносните ти съдове са притиснати - прото опитайте по-често да сменяте позата и няма да изтръпваш.

Amaliq_
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Щом ти се пишка, значи пенисът стимулира Г точката ти. Опитай се да не мислиш за това...макар че аз не мога.
    ne bi li trqbvalo da mi e priqtno ot tova? a ose6taneto 4e mise pi6ka porajda v men jelanie po-burzo da svur6i vsi4ko..ne 4e e mn nepriqtno cqlostnoto ose6tane....no...do sega (predi na zadna nqma6e takova ne6to) ne se be6e sly4valo

Мега фен
    Това съм го чела в списание - в статия за секса. И има обяснение - Г точката е на предната стена на вагината, а наблизо е и пикочният мехур. И на мен ми е гадно. Там пишеше, че ако жената успее да преодолее чувството, че И се пишка, ще изпита вагинален оргазъм.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Това съм го чела в списание - в статия за секса. И има обяснение - Г точката е на предната стена на вагината, а наблизо е и пикочният мехур. И на мен ми е гадно. Там пишеше, че ако жената успее да преодолее чувството, че И се пишка, ще изпита вагинален оргазъм.
    а как се преодолява тва.. и на мен ми е интересно ?( в смисъл -да не се мисли нали ?) ...и аз имам такъв проблем.
    2 т. от правилника. Бан на профил

momi4eta tva e suvsem normalno
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Amaliq_
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BAD_GIRL_
    momi4eta tva e suvsem normalno
    Tva zna4i li orgazum? [-o<

dam zn zashto pri men tava to4no taka i tigam vinagi do orgazam
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Amaliq_
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BAD_GIRL_
    dam zn zashto pri men tava to4no taka i tigam vinagi do orgazam
    ama ...zna4i da mislq za ne6to drygo i da se ostava da vidq.. a kak da razbera to4no 4e sum stignala do orgazum?

Guest
    И аз имам този проблем, самоче когато са ми вдигнати краката и много ми се пишка, и искам всичко по-бързо да свърши и го карам да сменим позата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си