- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Normalno li e ?
Zdr!
Az sum momi4e na 17 . Ot nqkolko meseca vodq redoven polov jivot. Dnes mise sly4i po vreme na seksa da me oblivat stydeni vulni (leko kato iztrupvane) po cqloto tqlo...a i (poneje go pravim mn 4esto na zadna) i po4ti neprekusnato imah leko yse6tane 4e mi se pi6ka!
dosega ne mi se e sly4valo...kakvo vi e mnenieto po vuprosa?
mersi mnogo!
mi moje bi e orgazam znam li '![]()
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Ama samo me oblivat vulni ne e momentno,a postoqnno!![]()
moje da ti e mnogo hubavo i zatva da e taka
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Щом ти се пишка, значи пенисът стимулира Г точката ти. Опитай се да не мислиш за това...макар че аз не мога.
Ако изтръпваш значи кръвоносните ти съдове са притиснати - прото опитайте по-често да сменяте позата и няма да изтръпваш.
ne bi li trqbvalo da mi e priqtno ot tova?Първоначално написано от `Death`Whore`
a ose6taneto 4e mise pi6ka porajda v men jelanie po-burzo da svur6i vsi4ko..ne 4e e mn nepriqtno cqlostnoto ose6tane....no...do sega (predi na zadna nqma6e takova ne6to) ne se be6e sly4valo
![]()
Това съм го чела в списание - в статия за секса. И има обяснение - Г точката е на предната стена на вагината, а наблизо е и пикочният мехур. И на мен ми е гадно. Там пишеше, че ако жената успее да преодолее чувството, че И се пишка, ще изпита вагинален оргазъм.
а как се преодолява тва.. и на мен ми е интересно ?( в смисъл -да не се мисли нали ?) ...и аз имам такъв проблем.Първоначално написано от `Death`Whore`
2 т. от правилника. Бан на профил
momi4eta tva e suvsem normalno
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Tva zna4i li orgazum? [-o<Първоначално написано от BAD_GIRL_
dam zn zashto pri men tava to4no taka i tigam vinagi do orgazam![]()
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
ama ...zna4i da mislq za ne6to drygo i da se ostava da vidq.. a kak da razbera to4no 4e sum stignala do orgazum?Първоначално написано от BAD_GIRL_
![]()
И аз имам този проблем, самоче когато са ми вдигнати краката и много ми се пишка, и искам всичко по-бързо да свърши и го карам да сменим позата