.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Като цяло не са ми модел нито за подражание, нито ми харесват. Но уважавам всяка дейност и мисля, че всеки си има някакви плюсове и минуси - при тях това е визията. Лошо няма...
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Фен Аватара на Eclipse_bb
    Град
    Yet to be revealed
    Нека обоснова мнението си в началото...
    Защо НЕ харесвам манекенките?

Според мен повечето не са красиви, нито с приятно или каквото и да било подобно телосложение.
    В последно време забелязвам тенденция към избиране на все по-слаби момичета (и момчета), на които дрехите стоят буквално като на закачалки. Още повече, че на много места се търсят момичета с ръст вече над 176, правете си изводите за какви мутанти става въпрос...
    Да се твърди, че подобни момичета са "хубавици" е чиста проба изкривяване на истината - вярно е, че всеки има индивидуални предпочитания, но в тези случаи боравим с крайности - високи, неприятно и неестествено слаби момичета (и момчета в много случаи).

В интерес на истината, малък прицент от топмоделите по света могат да минат за "красиви" в класическия смисъл на думата - сами си правете изводите, при положение, че тъй наречените топмодели са нищожен процент от всички манекенки по света.
    The more I see, the more I know.
    The more I know, the less I understand...

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Да се комплексирам от висока кобила, тежаща 20 кг. с мокри дрехи?
    Нееееее
    За мен да си толкова висок и толкова слаб от естетическа гледна точка не е хубаво..
    А дано не съм обидила някое манекенка, която влиза във форума(ако има такива де...)
    Извинявай,ама това ми звучи малко доооста злобничко....
    Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.

heaven_inhabitant_f mnogo si prava 4e tozi komentar be6e malko zloben mnogo malko hora 6te si piznaqt 4e zavijdat na modelite vsi4ki kazvat 4e te sa mnogo klio6tavi i visoki no tova izob6to ne e vqrno!vsi4ki dizaineri tarsqt krasivi kukli za da predstavqt drehite im v nai dobrata svetlina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Голям фен
    the dark angel ,много си крайна в оценките си,говориш общо,за всички.
    "mnogo malko hora 6te si piznaqt 4e zavijdat na modelite vsi4ki kazvat 4e te sa mnogo klio6tavi i visoki no tova izob6to ne e vqrno!"
    Хубаво защитаваш манекенките
    Не съм съгласна обаче ,че всички трябва да си признаем колко много завиждаме на манекенките
    В днешно време е направо лесно д аизглеждаш добре-при толкова методи за разкасяване ,вълшебни кремчета и гримчета..А и защо ми се струва,че делиш момичетата на грозни и модели?!Не допускаш ли,че може дА има и красиви момичета,но да не се занимават с това?

az v nikakav slu4ai ne kazvam 4e samo modelite sa krasivi!no v momenta govorim samo za modeli!i ima dosta zlobno hora po princip moje6 li da go otre4e6???????????????????

Голям фен
    Да,има,не го отричам,обаче във форума не можеш да твърдиш,че еди-кой си,в случая милото гърл-че ,е злобен,защото не го познаваш и не знаеш колко добре изглежда той

Иначе има доста злобни изказвания по адрес на манекенките,но и за някои от тях това си е вярно(чичковци,дядовци понякога,пари,бижута,парфю и,сещаш се за какво говоря..).Не съди за всички по себе си,това ,че ти си учиш и си модел,не означава,че и другите модели са такива.

Обикновени момичета - отвратително високи и слаби - какво им е красивото и аз не разбирам. Кожа и кости- какво има да им харесвам, че и да се комплексирам...Много по-хубави момичета и жени има с хубави форми и чар, а не от типа "една тънка дъска". А и нищо интересно не виждам в това да си модел ...
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Значи едно момиче за едни може да е супер грозно,а други да му се възхищават. Значи манекенките са слаби и високи,но моделите,става дума за фотомодели не мисля,че е задължително да са с перфектните 90-60-90,въпроса е да са красиви и с излъчване. М/ду манекенките има много красиви има и такива,които не желаеш да видиш на тъмно. Истината е,че някои дизайнери умишлено използват грозни манекенки,за да могат да изпъкнат дрехите. Вярно е по улиците може да срещнеш момичета много по-красиви от доста от нашите мис българии,обаче какво да се прави. Не виждам обаче защо трябва да казвате,тя е модел значи е грозна,вярно без грим,прическа и скъпи дрехи сигурно няма да се различават кой знае колко от простосмъртните си сестри. Има си и грозни модели със самочувствие до небето,но има и красавици на които понякога тайно завиждам,но никога няма да си го призная Просто от злобните коментари на някои момичета си правя грешното впечатление,че те не просто не им завиждат,те бленуват да са като тях! Може и да не е така,но просто вие сами си го правите да изглежда така.ЗЛобата не е довела до нищо добро време е да го разберете.

Град
    Yet to be revealed
    Само на мен ли така ми се струва, или слагате етикета "злобни" на всички мнения против манекенките?

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Да се комплексирам от висока кобила, тежаща 20 кг. с мокри дрехи?
    Нееееее
    За мен да си толкова висок и толкова слаб от естетическа гледна точка не е хубаво...
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Добре , нищо против манекенки.
    Не ги имам за нищо повече от момичета .. Има красиви и не толкова красиви манекенки .. Другите момичета се делят на същите две групи .
    Но , може ли да направиш тема (към авторката ) , в която се опитваш да ти галят егото с постоянни постове , подтикващи към отговор , в който се казва нещо хубаво по адрес на манекенките и в същото време , отхвърляйки всеки друг пост .. Ми , не трябва така .. Трябва да ти кажа , че още от първия ти пост се разбра , че самата ти си манекенка . Не мога да кажа умна ли си , красива ли си , тъй като във форума виждам само аватара ти , но мисля , че трябва да проумееш какво е лично мнение и да спреш да се четкаш косвено ^^.
    Без лоши чувства.

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    Мноо ясно че не се комплексирам.Както казаха и другите,всеки човек си има собствена красота.Освен това много малко от манекенките и от красивите известни жени като цяло са така хубави на живо,както и на екрана
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

Цитирай Първоначално написано от Eclipse_bb
    Само на мен ли така ми се струва, или слагате етикета "злобни" на всички мнения против манекенките?
    Просто се дразня,че има такава дискриминация,не можеш да определяш,че един човек не струва,защото е модел или е тъмнокож или пък е с руса,черна,червена коса! БИла съм наранявана от мъце,да кажа ли,че всички са кретени,виждала съм зли и гадни момичета,д акажа ли,че всички са курви? Прсото да напишеш "моделите са тъпи,грозни и кльощави" ми звучи малко злобно не мислиш ли? Защото има и красиви,умни модели.
    Само за протокола-аз не съм модел и нямам данни някога да стана,но просто съм против това да влезеш и да напишеш "защо да се комплексирам от тия кльощави,тъпи идиотки". Аз не завиждам на манекенките,защото знам,че изглеждам добре,може и да не съм 170 и определено 90-60-90 ще си остане мечта за мен,но какво от това? Не съм нищо по-надолу от тях,приемам като всички други момичета с работа,а тяхната работа е да бъдат слаби,високи и красиви.

Град
    Yet to be revealed
    Въпрос на гледна точка, аз не мога да ги приема на сериозно (конкретно за българските говоря).

Дам, работата им е да са слаби, но за красиви... тук се намесва генетика и т.н., но изкривените естетически критерии в модната индустрия си казват думата... не че ги слагам под общ знаменател, но повечето не ми радват окото... както каза някой преди мен, по улиците в нашата страна можеш да видиш момичета, много по-красиви от Мис България... така е според мен

kak mojte da govorite 4e to4no balgarskite modeli ne struvat nali to4no balgarkite sme nai krasivite jeni na sveta??????????vijdala sam tolkova mnogo balgarski modeli koito sa bili izbirani po sveta kato naprimer paris milano......tova kakvo vi govori be hora?vie govorite za vsi4ki ob6to bez da znaete kolko sposobni ima!tazi profesiq ne e zabavlenie iskat se mnoo li6eniq i vreme!tova 4e modelite bili kurvi e samo mit!!!!!!!!!!!!!!!!

Град
    Yet to be revealed
    Цитирай Първоначално написано от the dark angel
    kak mojte da govorite 4e to4no balgarskite modeli ne struvat nali to4no balgarkite sme nai krasivite jeni na sveta??????????vijdala sam tolkova mnogo balgarski modeli koito sa bili izbirani po sveta kato naprimer paris milano......tova kakvo vi govori be hora?vie govorite za vsi4ki ob6to bez da znaete kolko sposobni ima!tazi profesiq ne e zabavlenie iskat se mnoo li6eniq i vreme!tova 4e modelite bili kurvi e samo mit!!!!!!!!!!!!!!!!

Извинявай, обаче не можеш да виниш другите, че рабираш каквото ти се изка на теб в постовете им

Тук всички изказват мнение, за което ТИ поиска и не можеш, нямаш право да съдиш някого за начина, по който той вижда света!!!
    Освен това, на някои хора НИ омръзна да повтаряме като ологофрени, че не става дума за всички, а за НЯКАКЪВ ПРОЦЕНТ от общия брой момичета, както и че се търсят не красавици, а закачалки!!!
    Красивите моделки са малко и не ми говори за това колко били хубави българските - виждал съм достатъчно и от тази си позиция мога да кажа, че не намирам за красиво ужасно слабо тяло с тънки крака и голям задник, на всичкото отгоре без талия и с целулит като лелка!!!

Не се обиждай, но не реагирай толкога първосигнално на мненията - мисли малко и чети между редовете!

П.С. В тази професия термини като "способни" са леко безсмислени - какво, способна е да ходи със специална чупка в кръста или?

П.П.С. Между другото, имаш ли представа какви лишения трябва да изтърпи човек, за да успее като адвокат или банкер, примерно?!

П.П.С. 2 - Мит било, че били к**и... Хаха, живей си с розовите очилца, това одавна вече не е тайна, само се замисли кой е собственика на Визаж, примерно, и може и да ти стане ясно

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Абе,the dark angel ,незнам дали ти като модел си хубава или пък умна(не си личи де),пък може и двете,НО определено си супер наивна Защо си мислиш,че всички едва ли не трябва да боготворим въпросните "кльощи",налагащи идеала за красота?! Извинявай,ама ако очакваше мнения от типа "ОО обожавам манекенките,какво ли не бих дала да съм като тях,те са великолепни....." значи си объркала мястото,мила!!!Това е форум,ВСЕКИ казва собственото си мнение,независимо дали на теб ти харесва или не И аре престани да пишеш глупости от сорта на "Това,че манекенките са курви на повикване е мит" или "Много грешите,че манекенките ка грозни..."Защото само се излагаш!Абослютно всички знаем как стоят нещата с моделския "шоубизнес"...Ти може да не си курва на повикване,обаче многооо други са!

ПП И верно слагаш етикет "злобно" на всяко мнение,засегнало манекенското ти его

ПП2 Преди мен имаше много смислени мнения,вземи ги прочети по-внимателно и тогава си показвай рогата!
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

naistina ne o4akvah 4e ima tolkova ograni4eni hora izvinqvai 4e ti go kazvam no hora kato teb me PLA6AT!!!!!!!!!!!!!!!!parvo az ne sam gram tapa tapata si ti 6tom si misli6 4e manekenkite ne sa s hubavi tela a sa klio6ti, predstavqm si kakav e izkriveniq ti vkus za krasivo?P.Svzemi 4eti malko 4e ima6 MNOOOOOOOOOOOOOOOOOOO beden re4nik

Аз лично много уважавам манекенките от гледна точка на това че имат смелостта да застанат пред толкова хора и защото преодоляват злобата на хората и не спират да се занимават с това което има харесва. Може да не е най-голямата красавица или да е изключително умна, но важното е че има цел и си я преследва.
    Не мисля че като кажем манекенка трябва да асоциираме момичето с курва, свиркаджийка и проста като галош - може и да има, но не е задължително всяка моделка да бъде такава.
    А по отношение дали се комплексирам - не, не се комплексирам - много хора са ми казвали, че ако съм била малко по-висока можело да се пробвам като моделка. Харесвам тялото си и това което съм и няма причина да се комплексирам.

Фен
    Град
    не там, където му се иска...
    Когато видя манекенка, чието самочувстивие не хвъчи нейде покрай Бритиш еъруейз ще направя курбан.
    Кефи ме да ги гледам, но нищо повече

Мега фен
    Ходи си играй с куклите и не ме занимавай с глупостта си.

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    naistina ne o4akvah 4e ima tolkova ograni4eni hora izvinqvai 4e ti go kazvam no hora kato teb me PLA6AT!!!!!!!!!!!!!!!
    О майн Готт ако се плашиш от мнения във форума,то ми е много чудно как си събрала смелост да се качиш на подиума

parvo az ne sam gram tapa tapata si ti 6tom si misli6 4e manekenkite ne sa s hubavi tela a sa klio6ti, predstavqm si kakav e izkriveniq ti vkus za krasivo?
    Леле това ме разби отвсякъде просто! Значи аз съм тъпа,защото казвам,че да си 179 см висока и 40кг тежка не е прекрасно тяло?!?!?!?!Защо не вземеш да ми прочетеш пак мненето,никъде не съм казвала нищо за тялото,говорех за красотата!!Красотата не значи 90/60/90 нали?! И какво по-точно си представяш?Моят "изкривен вкус за красиво" ?!Абе момиче много се оплете,не мислиш ли?

ПП И къде е "второто"?

ПП2 Дам,ти определено не си "грам" тъпа...

P.Svzemi 4eti malko 4e ima6 MNOOOOOOOOOOOOOOOOOOO beden re4nik
    ХаХаХа Принцесо,първо започни да пишеш като нормален човек,демек на кирилица,и после критикувай богатството на речника ми,ОК?
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

mnogo si glupava ne te poznavam no kato gledam kakva si zloba se ot4aivam ot "horata"!!!!!!!i ne mi govori na kakvo da pi6a 6tot ne6to mai si se obarkala!ne se zaqjdai i vzemi sama si pro4eti "gramotnite"mneniq za da ne se izlaga6 taka.........

Град
    Yet to be revealed
    Ето за такива първосигнални реакции говрех...
    Почие, the dark angel, знаеш ли какво е "първосигнално"?
    Не можеш да кажеш, че си особено "умна", след като даваш крайни мнения за хора, на които не си им виждала очите и освен това изопачаваш по твой си начин писаното от тях!!!

Чувала ли си за изключително абстрактното понятие, наречено "КИРИЛИЦА" (какво е кирилица?)???
    Знаеш ли, че хората са измислили запетайките? А главните букви? Можеш ли да четеш, и да прозираш отвъд символите на екрана какво е искал да каже автора на поста с някоя метафора, примерно? Силно се съмнявам!
    Можеш ли да мислиш?
    Дано!
    Осмисли този и предишния ми пост:

Цитирай Първоначално написано от Eclipse_bb

Извинявай, обаче не можеш да виниш другите, че рабираш каквото ти се изка на теб в постовете им

Тук всички изказват мнение, за което ТИ поиска и не можеш, нямаш право да съдиш някого за начина, по който той вижда света!!!
    Освен това, на някои хора НИ омръзна да повтаряме като ологофрени, че не става дума за всички, а за НЯКАКЪВ ПРОЦЕНТ от общия брой момичета, както и че се търсят не красавици, а закачалки!!!
    Красивите моделки са малко и не ми говори за това колко били хубави българските - виждал съм достатъчно и от тази си позиция мога да кажа, че не намирам за красиво ужасно слабо тяло с тънки крака и голям задник, на всичкото отгоре без талия и с целулит като лелка!!!

Не се обиждай, но не реагирай толкога първосигнално на мненията - мисли малко и чети между редовете!

П.С. В тази професия термини като "способни" са леко безсмислени - какво, способна е да ходи със специална чупка в кръста или?

П.П.С. Между другото, имаш ли представа какви лишения трябва да изтърпи човек, за да успее като адвокат или банкер, примерно?!

П.П.С. 2 - Мит било, че били к**и... Хаха, живей си с розовите очилца, това одавна вече не е тайна, само се замисли кой е собственика на Визаж, примерно, и може и да ти стане ясно
    и напиши нещо смислено!
    Ако можеш, естествено!

П.С. Можеш да си идеална по "манекенските" стандарти, но в действителност да си някоя супер противна пача.
    Капиш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си