.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62

Hybrid View

ми не не съм модел
    също така не се комплексирам от тях
    не в всички случаи моделите са красиви в лице а по скоро в тяло
    а иначе познавам мн модели и заради тва казвам горния ред

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Тема,като повечето други...
    Миньончетата естествено защитават себе си и твърдят че високите манекенки са кльощави и глупави...е тва е пълната мизерия...

Re: modeli!!!!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от the dark angel
    hi na vsi4ki iskam da vi pitam kakvo mislite za manekenkite?ima li takiva v 4ata?ako da kak se 4uvstvate ako ne momi4eta kompleksirate li se ot tqh?BLAGODARQ PREDVARITELNO!!!!!!!!!!!!!!
    Тва не е чат
    Манекенки .. всеобщо е мнението, че са тъпи. аве зависи от човека, но определено предпочитам слаби момичета!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами какво да мисля...доста са слаби,разбирам хубаво тяло,но ако бяха с 10 кила повече-супер,но такава им е работата.И не,определено не се комплексирам.

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    az predi bqh manekenka ama mi iste4e dogovora i ne sum se zahvashtala pove4e s tva.Nqma zashto da se kompleksirash.Na tqh kvo im e hubavoto osven dulgi kraka i slabi4ki.Az ne se kompleksiram ot takiva neshta i nqma de se kompleksiram.Haresvam se takava kakvato sum.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Цитирай Първоначално написано от sun13
    ми аз ходя на курсове за манекенки щото си ме кефи учат ни как да вървим как да заставаме пред камера имаме кастинги и т.н пък искам да ви кажа че много от манекенките в БГ не са тооолкос слаби по - важно е излъчването !
    Да, аз също ходих на такъв курс, макар че и аз не съм кльощава. Нормална съм си. Ами какво мисля за манекенките ли....Някои твърде много се надуват, това дразни.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Guest
    Цитирай Първоначално написано от the dark angel
    mnogo si glupava ne te poznavam no kato gledam kakva si zloba se ot4aivam ot "horata"!!!!!!!i ne mi govori na kakvo da pi6a 6tot ne6to mai si se obarkala!ne se zaqjdai i vzemi sama si pro4eti "gramotnite"mneniq za da ne se izlaga6 taka.........

mn si zle 4estno .... nqmam dymi napravo!hora,koito tvurdqt 4e ne sa tupi sa to4no takiva samo da te sventna ... i tvoite postove sa negramotni,ne slaga6 nikakvi prepinatelni znaci, ase ima6 za nai-ymnata v tozi forym ... momi4ence,vzemi se osuznai,za6toto qko se izlaga6
    prosto za takiva kato tebe mi stava jal i zaradi takiva kato tebe e tova lo6o mnenie za manekenkite ... kato te vidqt horata kak da kajat 4e manekenkite sa ymni?!mn si zle 4estno!!!
    P.S: a po temata ... ne se kompleksriam,no po nqkoi put zavijdam na momi4eta,koito sa tolkova slabi bez nikakvi ysiliq ... za6toto sred manekenkite ima mn takiva ... ne razbiram za6to nqkoi trqbva tolkova da se izmu4vat za da postignat hybava figyra,a nqkoi q imat kato dadenost ... Boja rabota kakvo da se pravi?!vse pak spravedlivost ima!!!

Guest
    Могат да ми лижат подметките на кубинките!

П.С. Не, не им завиждам, че са високи и слаби, нито пък че са добри в леглото (по подразбиране), нито че са способни да легнат с 90 годишен дъртак само и само за да спечелят някакъв кирлив конкурс.

Фен
    Град
    ... po ulicite ...
    м нее не се комплексирам ... всеки си е красив по свое му )) а и никога не бих станала модел ... не ме влече ... според мен е глупаво хах
    You went away
    Took my heart
    I dropped a tear
    And died that night! I Loved You!

Фен
    Град
    ... po ulicite ...
    ) не6то 6тях да казвам ама забраих
    You went away
    Took my heart
    I dropped a tear

Фен
    Град
    София
    мисля,че няма голям смисъл да отричаш,че една голяма част от манекенките не са особено интелигентни-ти самата го доказваш:

1)пуснала си темата с мисълта че всички във форума ще започнем с лигавщини от сорта"о,да аз лично много се комплексирам от толкова хубави момичета и винаги съм искала да съм като тях"

2)реагираш изключително крайно и по детски на всички коментари,които не съвпадат с твоето мнение

3)живееш в един нереален свят,където всичко около теб е розово!всеизвестено е как повечето манекенки успяват да пробият!

Не искаме да те съдим-явно не можеш все още да преценяваш реално нещата,но позволи ни да не сме съгласни с теб и чети мненията,защото така може и да осъзнаеш,че нищо в живота не се постига просто ей така,защото имаш хубава визия!нужни са много повече неща!
    Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!

Фен
    Град
    ... po ulicite ...
    Това ми хареса адски много
    You went away
    Took my heart
    I dropped a tear

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове