- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- modeli!!!!!!!!!!!!!!
ми не не съм модел
също така не се комплексирам от тях
не в всички случаи моделите са красиви в лице а по скоро в тяло
а иначе познавам мн модели и заради тва казвам горния ред
Тва не е чатПървоначално написано от the dark angel
Манекенки .. всеобщо е мнението, че са тъпи. аве зависи от човека, но определено предпочитам слаби момичета!![]()
Ами какво да мисля...доста са слаби,разбирам хубаво тяло,но ако бяха с 10 кила повече-супер,но такава им е работата.И не,определено не се комплексирам.
az predi bqh manekenka ama mi iste4e dogovora i ne sum se zahvashtala pove4e s tva.Nqma zashto da se kompleksirash.Na tqh kvo im e hubavoto osven dulgi kraka i slabi4ki.Az ne se kompleksiram ot takiva neshta i nqma de se kompleksiram.Haresvam se takava kakvato sum.
Да, аз също ходих на такъв курс, макар че и аз не съм кльощава. Нормална съм си. Ами какво мисля за манекенките ли....Някои твърде много се надуват, това дразни.Първоначално написано от sun13
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Първоначално написано от the dark angel
mn si zle 4estno .... nqmam dymi napravo!hora,koito tvurdqt 4e ne sa tupi sa to4no takiva samo da te sventna ... i tvoite postove sa negramotni,ne slaga6 nikakvi prepinatelni znaci, ase ima6 za nai-ymnata v tozi forym ... momi4ence,vzemi se osuznai,za6toto qko se izlaga6
prosto za takiva kato tebe mi stava jal i zaradi takiva kato tebe e tova lo6o mnenie za manekenkite ... kato te vidqt horata kak da kajat 4e manekenkite sa ymni?!mn si zle 4estno!!!
P.S: a po temata ... ne se kompleksriam,no po nqkoi put zavijdam na momi4eta,koito sa tolkova slabi bez nikakvi ysiliq ... za6toto sred manekenkite ima mn takiva ... ne razbiram za6to nqkoi trqbva tolkova da se izmu4vat za da postignat hybava figyra,a nqkoi q imat kato dadenost ... Boja rabota kakvo da se pravi?!vse pak spravedlivost ima!!!
Могат да ми лижат подметките на кубинките!
П.С. Не, не им завиждам, че са високи и слаби, нито пък че са добри в леглото (по подразбиране), нито че са способни да легнат с 90 годишен дъртак само и само за да спечелят някакъв кирлив конкурс.
м нее не се комплексирам ... всеки си е красив по свое му)) а и никога не бих станала модел ... не ме влече ... според мен е глупаво хах
![]()
![]()
You went away
Took my heart
I dropped a tear
And died that night! I Loved You!
) не6то 6тях да казвам ама забраих
![]()
![]()
![]()
![]()
You went away
Took my heart
I dropped a tear
мисля,че няма голям смисъл да отричаш,че една голяма част от манекенките не са особено интелигентни-ти самата го доказваш:
1)пуснала си темата с мисълта че всички във форума ще започнем с лигавщини от сорта"о,да аз лично много се комплексирам от толкова хубави момичета и винаги съм искала да съм като тях"
2)реагираш изключително крайно и по детски на всички коментари,които не съвпадат с твоето мнение
3)живееш в един нереален свят,където всичко около теб е розово!всеизвестено е как повечето манекенки успяват да пробият!
Не искаме да те съдим-явно не можеш все още да преценяваш реално нещата,но позволи ни да не сме съгласни с теб и чети мненията,защото така може и да осъзнаеш,че нищо в живота не се постига просто ей така,защото имаш хубава визия!нужни са много повече неща!
Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!
Това ми хареса адски много![]()
You went away
Took my heart
I dropped a tear