zdraveite az sum DJ i iskam da spodelq nai-noviq si mix.
za da go izteglite natisnete tuk
nadqvam se da dadete svoq komentar za skromnoto mi proizvedenie
blagodarq predvaritelno
не мога да го дръпна...нещо ми заби...обаче това 'брейк бийтс' 'деф кът' ме заинтригува
Ам.. такоа... ша извиня'аш, ама DJ Def Cut не e българин![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
не думай.не може да бъдеПървоначално написано от skate_warrior
![]()
са тука пред човека ли ше обсъдим?Не мога да го дръпна нали ти казах а не ги знам по тракове принципно
Иначе слушаме деф кът на тренировка.Смяташ ли че ни пусна чужд трак?
![]()
успя ли да го свалиш?
Ми.... на Def Cut имам дооооста миксове включително и въпросния "Fresh"... Абсолютно авторски са си и не го знам тоя "Ди Жей" какъв е, но да се представя за Def Cut е меко казано смешно![]()
П.П. много са му добри миксовете за тренировка![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Извод:Пробутва ни нещичко с идеята,че тука всичко са чалгарчета...ае чуек да ти се намира скайп или айсикю да го пратиш туй...тряа съм го слушала...:/
skype - daredevil7205Първоначално написано от Jamalska
![]()
Иха некво яко готино всеки да е DJ вече.. Кво ти тряя.. един АтоМикс или Трактор и можеш да миксираш и да разправяш по форуми че си DJ. Като пускаш на парти/концерт тогава можеш да кажеш елате да видите и да кажете кво мислите.. На АтоМикс всички можем.