- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- lipsva mi edinstveniqt 4ovek na kogo imam doverie
imam si priqtel...toest cqla kompaniq, no nai-dobre se razbirah samo s 1 4ovek iii stra6no mnogo durja na nego, 4esto bqhme samo 2mata i si izkarvahme stra6no qko, zabavno i tn...posle te zaminaha na lager i prez cqloto vreme mn mi lipsvaha (osobeno toi) no kogato se vurna...vs be6e drugo...ve4e ne ostavame zaedno, toi prosto se pribira ako nqma 3ti 4ovek s nas i nqma za kakvo da si govorim osven razni film4eta i pesni...iztrupvam pri misulta 4e moje da sme samo 2mata imam 4uvstvoto 4e izpitva nepriazun kum men i sum stra6no bezinteresna...lipsva mi priqtelq..kakvo da napravq za da stigna do nego?
Живот нямаш ли си?!
6tom kato predi tova tolkova ste si govoreli qvno znae6 kakvo haresva!Zagovori go za ne6to koeto toi obi4a-nqkoi film,pesen...ne6to ob6to!Pitai go za lagera kak e minalo kuponqsva li sa?I taka ako i tova ne pomogne az na tvoe mqsto naprvo 6tqh da go pitam dali ne6to ne e nared!Uspeh![]()
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!
za6to prosto ne popita6 kakvo se e promenilo?
Кофти е станало, но при положение, че е бил на лагер с компанията е логично да са се сближили повече. На такива места е такива работи се получават. Нищо странно и нелогично, но....
Първоначално написано от mai4et0