- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Shyness.......
az sum na 15 godini i vse o6te sum devstvena problema mi e 4e ne moga da se subleka prosto ei taka pred nqkakvo mom4e ,imam predvid 4e super mn me e sram ami ako mi se ismee 6toto se pak az sum leko slabi4ka 43kg => ne sum ot nai nadarenite ako naprimerno mi se ismee na biusta ili ne6to ot roda kakvo da napravq............![]()
![]()
![]()
ucTuHaTa e B My3uKaTa....
Za da ne se sramuva6,4e nqkoi te sybli4a subli4ai go i tiI az predi imah nqkaf takyf problem ama s tozi syvet koito ti dadoh re6ih vuprosa
mi prosto ne se sabli4ai ei taka a se ostavi na momenta i vtoro toi nqma da te zqpa v cicite i da ti se hili...+ tva 6te izgasi6 lampata i ni6to nqma da se vijda...spoko be ti pa...puk i kvo 4e ne si nadarena,i moita priqtelka ne e ot nai nadarenite ama az si q obi4am i takava,i ne i se smeq na cicite,puk i ti nqma da si lqga6 s nekav debil deto da prai takiva prostotii...basi uspokoi se be momi4e![]()
ei kakvo tolkova ima da se sramuvash za boga ?! a i pri tva da se sramuvash da se syblechesh pred priqtelq ti,zashtoto predpolagam ne se syblichash pred vseki...mislq,che ako toi te predrazpoloji kam samoto syblichane vs shte e nared i shte si spokoina :P
a btw za da ne te esram tolkova,naprimer razhojdai se gola u vas,kogato si sama,svikni sas sobstvenoto si golo tqlo i togava go pokazvai i na drugite![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
знаеш ли колко жени мечтаят да са слабички...
загледай се по FashionTV и виж колко от моделите са слаби и нямат големи гръдни обиколки. СМешно е ако се срамуваш за това, моляте зарадвай човека и му позволи да ти се наслади![]()
Първо - харесай тялото си и го приеми.
Второ - виж снимки на мъжко тяло и започни да приемаш и него.
Трето - помислИ за секс.
Я да не си мислиш такива глупусти, момиче!Можеш само да се радваш че природата те е дарила с такова тяло! Относно гърдите ти - какво ще кажеш за това
по-добре малки и стегнати, отколкото големи и увиснали! Според мен няма място за притеснения, а и както някой по-горе ти каза - той ти е приятел! А приятелят ти е човека, от който най-малко трябва да се притесняваш!
Бе как ще се изсмее ти чуваш ли се?! Стига глупости няма такъв тъпак който да направи такова нещо.. + Тва щом е тръгнал да е с тебе значи те е харесал и не може да се изсмее за малък бюст или каквото там те притеснява...
I SHTO PUK ne q UVAJAVASH ??????????Първоначално написано от BUBU_to4ka_TO
ti tupa li si..kva si?
I SHTO PUK ne q UVAJAVASH ??????????Първоначално написано от BUBU_to4ka_TO
ti tupa li si..kva si?
Stiga s tezi kompleksi..!Ako pravish seks edvali shte se sublechesh pred 1viq sreshtnat.. taka che nqma ot kakvo da se pritesnqvash.. vseki pokazva tova,koeto ima!
Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
Zigmund Froid
Ako momcheto pred koeto shte se sablichash te obicha naistina na nego nqma da mu napravi vpechetlenie dali bustati e malyk ili si klioshtava prosto shte te prieme takava kakvato si.az syshto imah podoben problem predi vreme i me beshe sram dase sableka pred priqtelq mi i toi znae6e tova i zatova vinagi me predrazpolagashe i mi kazva che ne mu puka kolko sami golemi gardite,che za nego sam si nai hubavata.tai che ne trqbva da imash nikvi pritesneniq ako si sigurna che choveka do teb te obicha
Bydi shtasliv s tova,koeto imash dokato se borish za tova koeto iskash!!!
Az sa6to imam priqtel,no o6te ne sam spala s nego.Moite cici sa6to ne sa golemi(normalni sa),no az stradam ot kompleksi i postoqnno si govorq s nego 4e cicite mi sa malki 4e ne gi haresvam,a toi mi kaza 4e ne mu puka,i4e mi bili mn hubavi,4e ne s men zardi sexa,ili zardi cicite,4e si me haresva takava kvato sam,ina4e ako ne me haresval nqmalo da bade s men.Uspokoi se!!!!I ne se sramuvai,ako se obi4ate nqma dati se smei-spoko!
Като начало трябва да започнеш да харесваш тялото си. След това, за да стигнеш до секс с едно момче трябва да му имаш пълно доверие и да го обичаш. Ако е така не би се срамувала от тялото си. Ако наистина държи на теб, той не би ти се изсмял и би те обичал такава, каквато си.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Hmmmmmmm mila,ne moga da razbera kakvo vsu6tnost te pritesnqva,za6toto edva li pri4inata e v tova,4e ima6 tqlo,koeto e jelano ot mn momi4eta,za6toto e to4no taka mejdo dr z su6to sum dosta slaba(46 kg,14 god),no 4estno da ti kaja kato gledam pulnite hora zapo4vam da se radvam na tova,koeto pritejavam!I e vqrno tova,koeto vsi4ki kazvat ako ima6 obi4an i 4ovek,koito te obi4a do sebe si edva li bi imala podobni problemi!Purviqt put nqma da ti e lesno sigurna sum,no edno ot men zapomni ima6 STRAHOTNO TQLO ME4TANO OT POVE4ETO MOMI4ETA,a 6to se otnasq do gurdite tova si e do 4oveka(i do teb,i do mom4eto)za6to puk si misli6,4e toi ne haresva po-malki(normalnite)gurdi?!Skupa,vdigni visoko glavata pogledni tqloto si i mu se nasladi predi da pozvoli6 na nqkogo drugigo da go napravi,za6toto nai-vajnoto e samata ti da si sigurna v sebe si i da se obi4a6,a sled tova da pozvoli6 na drugite da te haresvat i obi4at takava,kakvato si!!!!Nadqvam se naistina da se ottursi6 ot glupaviq si problem da virne6 nosa,da vdigne6 gordo glava i da deistva6uspeh!
Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!
Виж сега... манекените отдавна са или заети, или педали. Така че не вярвам и твоят да е баш перфектен във всяко отношение... Ако си мислиш как изглеждаш, нищо няма да направите, това ти го гарантирам. Наистина пробвай да се мандахерцаш у вас гола, че да свикнеш. Ако пък наистина чак толкова те стяга, преди да се нагабите удари 50-100 грама марково.... ще запееш "всички дрехи ми пречат" и няма да усетиш кога да заминали на пода![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абсолютно вярно!Първоначално написано от Aleandra
П.П. Едва ли някой ще ти се изсмее за тялото ти, защото ще му е ясно, че ако го направи, може да се разсърдиш и да не му дадеш секс![]()
Въпреки всичко ако на момчето му пука за теб, едва ли много ще му пука колко са ти големи циците
Ако те обича няма да ти се измее.Много е просто.Приема те такава,каквато си.
Особено впечатление ми направи израза "пред някакво момче"Първоначално написано от GoThiC_GirL
Ти си девствена и не мисля, че ще е правилно да легнеш с някакво момче, а с момче косто обичаш и той те обича и си имате доверие и той никога не би ти се изсмял,логично е да се срамуваш да се съблечеш пред "някакво момче" ако никой не се срамуваше всички щяхме да ходим голи на плаж
![]()
eeee
Pak li az trqbva da vi u4a che biusta nqma zna4enie
Pyk ako ti se izsmei zamaji polojenieto s edna svirka xaxaxa![]()
![]()