Цитирай Първоначално написано от Анонимко
А дали не е влюбена в теб?
И аз първо за това се сетих!
onzi__, това, че не ти го е казвала, не значи, че няма такова нещо.
Но да игнорираме тази възможност за сега.

Казваш, че винаги те изслушва и ти помага, хубаво, но ти правиш ли същото за нея? В един момент е изключително неприятно със собствените си проблеми на главата да слушаш постоянно за чуждите. Изключително неприятно е и ти да говориш само за себе си, без да я попиташ как стоят нещата при нея, без да се поинтересуваш малко повече и т.н. Може би тя се опитва да ти сподели нещо и ти без да се усещаш веднага обръщаш темата и заговаряш за себе си, мислейки, че твоите проиблеми определено са по-сериозни от нейните.
Знаеш ли...много хора правят така. Аз на това му викам "да незнаеш как да се държиш с хората". И то трудно се усеща и трудно можеш да го хванеш в характера ти.
Да ти кажа...аз лично съм се уморявала от такива приятелства, които до огромна степен ме натоварват с проблемите на другите, особено когато аз самата имам такива, а сякаш на никой не му пука (знам, че не е така, но така излиза) и е много неприятно...наистина...Сигур но и ти си заблеязал такива хора в един или друг момент.
Та да се върна на мисълта си - прати и СМС, да ти пише, когато е в настроение и желае да се видите. И когато се видите се опитай да я изслушваш (много помага задаването на въпроси )...