.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..

Nai - lo6oto ne6to, koeto vi se e slu4ilo...

Nai - lo6oto ne6to, koeto vi se e slu4ilo zaradi mom4e ili momi4e...

Фен
    Град
    In my dreams deep in my soul ...
    uha 1no momi4e me otrqza i az sled 2 dni taka se napih 4e dokato sedqh ot vun6nata strana na terasata na 1 fr (kadeto bqhme se subrali) padnah ot 15-16 metra (3tiq etaj) padnah na desniq si krak i da ne vi razpravqm kak boli ... btw to tova se slu4i predi 1 sedmica nqkade
    Sometimes escape on time means that you win ...

Една вечер 07.04.2006г.- той ми заяви, че изпитва силни чувства към друго момиче което е виждал 4 пъти през живота си (но това е друг въпрос), а че мен просто ме харесва, тогава направо ми се срина света нз защо го приех толкова наватре може би защото до сега не бях изпитвала толкова силни чувства към никого нз не мога да си обясня, но знам само че мн ме заболя...

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Емоционален срив.. не можех да ям,да ходя,да спя.. сичко беше рев рев рев.. ама брутален
    хубавото е,че ми мина бързо.. за 4-5 дена.. и то благодарение на един човек,който много ценя..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Фен Аватара на SickBoy
    Град
    Леко вдясно от Господ
    по принцип най-лошото нещо или най-лошото нещо в любовта?Уточни се малко
    You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    слава богу не се впрягам чак толкова, че да получавам емоционални сривове, супер-депресии и т.н. и то само заради някво момче преди беше по-вероятно да ми се случи ама ся вече - не
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

mi 4e cqlata bqh v rani i te4e6e kruv ot men

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Fizicheski naranqvaniq .. ne sym imala.. Obache psihicheskite.. bqha unikalno mnogo.. Kogato toi skysa s men iskah da umra.. Zashtoto toi e moqta svetlinka.. toi e vsichko za mene.. Toi e pyrvia chovek koito sym obichala.. I shte go pomnq vinagi.. Syrceto mi beshe razbito.. Dushata mi beshe pogubena.. Nqmah jelanie za nishto.. Ne mojeh da si spra sylzite.. Pribirah se ot daskalo i oshte na vratata te mi potichaha i taka do utre sutrinta kogato pak trqbvashe da otida na daskalo... Iii taka v prodaljenie na 2 meseca nqkade.. i poveche.. Beshe ujasno.. A bolkata ne q pojelavam na nikoi..

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    направо психиката ми беше срината....не можех да ям,да спя,не ставах от леглото само плачех...бях се едно съм луда,гледах в една точка,и дори от най-малкия спомен за него почвах да плача...и ми трепереха ръцете... и сега уж се пооправих малко...
    f@nt@zi@

мисля че беше когато ходих в женско спортно общежитие гол...
    беше ужасно...

(за справка не е хубаво на повечето момичета срещу теб бицепса да им е по голям от твоя... а ти да си гол...)
    Gott wei

ami purvo 4e mujo mi me odrqza zaradi nqkfi negovi gluposti vtoro ne moga wez nego mno si go obi4am
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Супер фен
    Град
    София
    Ми и аз както другите казаха- пълен емоционален срив....този ден преди 4 години ще го помня до живот...тъкмо когато си мислех,че всичко се е подредило,въпросното момче почна да ме псува и да се гаври по възможно най-гадния начин,въпреки,че след време пак се сдобрихме,но тогава ме смаза,просто бях в ужасен шок доста дни...на всичкото отгоре същия ден разбрах,че прадядо ми е починал и това тотално ме довърши...ходех като призрак,не ядях,гледах само в 1 точка като някоя луда...общо взето да се съвзема от шока ми трябваше 1 година,друг е въросът 3-4 години все се надявах всичко да се оправи с този човек,това стана за малко,след което пак всичко отначало...много ми помогна друг човек,който ми върна надеждата,който ми върна смелостта да се доверя на някого

Re: Nai - lo6oto ne6to, koeto vi se e slu4ilo...

Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Nai - lo6oto ne6to, koeto vi se e slu4ilo zaradi mom4e ili momi4e...
    Ми то по лошо от мойто няма да те зарежат точно когато най обичаш дадения човек.. Ти да сикаш пак да си с него а дори да не му и липсваш който го е изпитвал зн какво е .. Не го пожелавам на никого!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами не си спомням за имам такава случка.

Супер фен
    Може би когато разбрах,че съм прецакала работата с един...Рев...
    Също така,когато разбрах,че бившия ми е изневерил...Стана адски тъпо... мисля,че е това...

Град
    bani6ora

uxa

zna4i moqta nai dobre "priqtelka"-nravix kupon v NAS i tq se celuva6e s gajeto mi....i si izmisli nqkvo tupo izvinenie,4e tq ne e iskala da go celune ami toq q e nasilil edvali ne!az i prostix estestveno..po kusno az razbiram 4e tq go e celunala za6toto nqkvo drugo mom4e ne i e vurrzalo....i az ve4e nz kvo da si mislq a tq otri4a6e do posledno.pak i prostix.i nakraq skara dr mi priqtelka s gajeto i...az i kazax 4e si xaresvam 1 mom4e i tq na drugiq den legna s nego...mn se karazme..daje se zbixme...
    rozata miri6e,stubloto i bode,a na listata pi6e "OBI4AM TE"

Guest
    Мойте най-големи мъки по едно момче е по първия ми и сегашен приятел който на 1 май ми заяви, че нещатата не са както преди и реши да скъсаме. Когато е разбрал, че не искам да го виждам а той вече е решил че не може да е без мен дойде до Девня града в който аз живея и се здобрихме (понеже сме от различни градова.. Варна - Девня) Всичко продължи 4 дни. На мене ми се видяха най-ужастните 4 дни в живота ми. Симптомите са същите както при другите форумци.

Град
    Живеех в блок 313 срещу затвора, сега живея срещу 313 блок!!!
    в момента става най тъпото при мен и то заради момиче
    "Ако човек няма за какво да умре, то той няма за какво да живее" M. L. King J.
    Lindsay Lohan Forever!

Най-лошото нещо в живота ми по принцип: Купих си компютър! :>

Ааам ти питаш заради момиче..
    Sasho Metallicov

Baby, I'm not that kind of man...

WwW.Sasho-Metallico.CoM <- Моя дневник

Guest
    Ами наи-кофтито ми беше когато разбрах че момчето което харесвам ще се жени..

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ами на мен ми беше ужасно криво и бая си поревах когато стана така че наи добрата ми приятелка нямаше време за мен, изобщо не я интересуваше какво става с мен и такива работи. СТрашно кофти ми беше.. тогава помна че помолих една приятелка на която не и вървеше в любовта да си земем едно шише ракия и да се натряскаме в нас... тогава помна че нещо бяхме излезли на терасата и аз залитнах и паднах и си одарих главата в цимента на терасата иии до ден днешен имам един ммалак белег над лявата вежда....

nai-loshoto neshto,koeto mi se e sluchvalo zarad momche e v edna diskoteka!toi mi syobshti che kysame i az estestveno trqbvashe da se napiq kat idiot!!!...tolkova bqh zle,che nakraq v bolnicata se ozovah s alkoholno natravqna...btw tva beshe predi 4 meseca!samo zarad edno typo momche...male,ma sym bila i az edna...
    Po.Sveta.Ima.Tolkova.Mnogo.Stradanie.I.Vinagi.Se.N alaga.Nqkoi.Da.Go.Ponese!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си