- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Koi e nai 6ibaniq na4in po koi sa vi otrqzvali
4udeh se se kfa typa tema da turqqqqq
to tfa trea da e predimno za nas m-vete xaxaxa
Sometimes escape on time means that you win ...
ахха може би наи-гаден няма, защото и по който и начин да те отрежат, след това пак ти е гадно. Ама като мине малко време и след тва казваш "оф, супер глупаво беше това, което той/тя ми каза за да скъсаме" или нещо от сорта :Р
най-шибаното май беше:
"ако си нямах приятелка,щях да тръгна с теб"
/защотото се свалях с един пич,но се окоза,че той си има приятелка и../
a kakvo 6te kajete za:"obi4am te no ne moga da buda s teb..."?ima li po tupo obqsnenie ot tova
![]()
Vsichko varveshe super.. I az daje naistina misleh che toi me obicha.. Praveshe vsichko za mene.. I edna sutrin.. Vkluchvam mu se po chata :
Az: Zdrasti milichko {}{}{}
Toi: Predpolagam razbra che vsichko mejdu nas svarshi !!
I krai..
да си останем само приятели,естествено,при това казано по Скайп
You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.
и менПървоначално написано от BUBU_to4ka_TO
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Скоро имаше такава тема,ама пак ще се повторя "като не ми каза нищо" това е най-гадният начин за мен...ако ще да ме псува и да ми говори гадни работи по-добре,но да замине без дума и да ми се крие е възможно най-тъпото нещо
Първоначално написано от BUBU_to4ka_TO
надали има човек който се е радвал когато лубимия човек го е отрязал... всеки един път когато те отрежат ти става гадно...а ако аз сравнявам кога е бил най-гадния път незнам... може би всичките...и наживо, и по телефона и по чата....![]()
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
Досега момиче не ме е рязалоОбщо взето всички аз съм ги отрязал
![]()
обичам дениту ми{}
каза ми: "ти не си такава.." в превод че не съм била курва пък той по курви си падал.. абе доста кофти ми стана.. не е хубаво да те режат..
mii to nqma hubav ama vednuj edno m-4e mi kaza[v na4aloto na sedmi klas]"tazi godina ti e vajna az ne iskam da sm tozi kogoto da ti popre4e v u4eneto" tapo a? a drugiq pat prosto beshe tapo "ti ne si tazi za koqto te misleh,az naistina te obi4ah no ve4e nz..." ne e losho kazanoto no v predvid tova koeto e napravil predi da xodim za men beshe sasipvashto [oshte go izjivqvam]
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
А мойто беше мноу шибану...Той не беше отнашия грат и хоехме околу една седмица...и той ми вика..много зехда хлътфам...мисля че по дуре да спрем до тука...шот после мн шеме боли...да ти е*а глупака...ся като ме фиди и напрал се разтапя...ама аз му казах че мн ше го боли дан ме гледа...
С смс:"Mislq 4e ne trqbva da se vijdame pove4e,taka 4e...4ao!"(оооо той можел да мислиии),като имате на предвид че той се буташе при мен...
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
2пъти ми се е случвало-1во преди 2год-събра се с бившата си,като ми кълнеше,че няма нищо м/у тях.даже не ми го каза той(за тва ме реже) а негов друг приятел.след тва съжалява,ма,искаше пак с мен ма ...няма
и пак горе - долу по същото време(да,кофти е така...да те режат)."ходихме" 2седмици и той ми се обаждаше само ,когато нямаше кво да прави(т.е. нямаше с кой да излезе,приятелите му бяха заети).и аз го попитах със смс ,след като не ме беше търсил 2 дни.(грешка!!!трябваше да го сгащя на място)"как мислиш?с теб заедно ли сме или не?или имаме подобие на отношения?" и той нито ми отговори нито нищо.и се срещнахме случайно няколко дни след тва.нито ми каза здрасти нито нищо.пубер нещастен![]()
v 4ata - "Mislq 4e ne trqbva da se vijdame ve4e...4ao trqbva da varvq"na sledva6tiq den
Az-Za6to?
Toi-Nz ne moga da ti obqsnq za6totoo i az nz
Da se 4udi 4ovek da pla4e li...da se smee li...
Със sms