.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    Na men pyk posledniq mi priqtel mi se obadi da ida v diskotekata i az letq kat luda za 5mins bqh tam i vlizam i kvo toi s nqkva pacha.Dyrpam go i mu vikam kvo praish,a toi emi tva beshe nai-lesniq nachin da ti kaja,che veche ne sme zaedno...maleeeeee...posle revah v onova disko kat luda...ujas
    Po.Sveta.Ima.Tolkova.Mnogo.Stradanie.I.Vinagi.Se.N alaga.Nqkoi.Da.Go.Ponese!

Град
    Gorna Oriahovica
    emi..
    popitah..momcheto det nai-mn haresvah dali imam shans s nego i toi mi otseche NE! mn unijitelno beshe ili pyk..svalqh se s edno momche.. svalqh se i sled nqkolko dena mi sa vkluchi v IRC i mi vika.. am nqa stane m/u nas.. sory.. ujasno mi beshe neudobno da go pogledna
    Close to you ... just .. i just wanna be close to you.. this would be my realized dream...make me happy ..please..make me strong...I love you!

Град
    Gorna Oriahovica
    Цитирай Първоначално написано от portokalkaa
    Na men pyk posledniq mi priqtel mi se obadi da ida v diskotekata i az letq kat luda za 5mins bqh tam i vlizam i kvo toi s nqkva pacha.Dyrpam go i mu vikam kvo praish,a toi emi tva beshe nai-lesniq nachin da ti kaja,che veche ne sme zaedno...maleeeeee...posle revah v onova disko kat luda...ujas
    ole.. az ako bqh shtqh da mu odarq dva shamara.. chesno'!
    Close to you ... just .. i just wanna be close to you.. this would be my realized dream...make me happy ..please..make me strong...I love you!

Цитирай Първоначално написано от HiLaRyYy
    Цитирай Първоначално написано от portokalkaa
    ole.. az ako bqh shtqh da mu odarq dva shamara.. chesno'!
    nqmah sili...tva mi beshe i vse oshte si e de GOLQMATA LIUBOV!
    Po.Sveta.Ima.Tolkova.Mnogo.Stradanie.I.Vinagi.Se.N alaga.Nqkoi.Da.Go.Ponese!

Град
    Po SveTa I U Nas
    Toi - Харесвам те , ама ...
    Az - Какво ама ?
    Toi - Не е му сега времето

Град
    Gorna Oriahovica
    Цитирай Първоначално написано от Frank_Lampard
    Досега момиче не ме е рязало Общо взето всички аз съм ги отрязал
    tui e bahti..hvalba li e?

mi na men samo 1 pat mi se slu4i to mi kazaha 4e ako ne tragna s 1 6e trugna s teb...
    felacio za si4ki

Град
    In my world
    "Мн държа на теб като личност, но не искам да има нещо повече от приятелство м/у нас, защото аз съм несериозен и после ти ще страдаш, иначе на мен нищо не ми пречи."

Най-тъпото оправдание, хаха чудно ли защо, казано от момче
    Be yourself no matter what the others say!

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Показаха ми среден пръст на 1 дискотека =)

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    kysali sa me samo vednyj-4akahme se pred diskotekata i toi i kaza : "trqbva da ti kaja ne6to-mnogo te haresvam kato priqtelka,no samo tolkova.. " i tva be6e nai-6tastliviq den v jivota mi i ako go vidq toq pi4 det ma skusa 6a go razcelluvam 4e go e naprail...

Голям фен Аватара на thirteen
    Ооо ми няколко пъти..
    Да започнем от първия път.. първата ми по така дълготрайна връзка в
    7 клас лятото за 8ми към 1 месец беше и си измисли пича ,че някав негов приятел му е казал,че съм го сваляла...(ЧУДНО как няма да знам кой съм сваляла ) Той си ми призна скоро,че си го е измислил и са смяхме заедно колко е бил зле.
    Ходех със 1 момче 3 месеца в 8 клас,той беше 11 .. 'сичко супер и по едно време ме заеба 1 седмица не ми се обажда и аз пиша смс-и пиша,пиша.. няма кой да ми отговори... и накрая брат ми го видял с новата му приятелка и ми каза.След тва ме потърси излезнахме и ми вика "Аз й казах,че още те харесвам,че ще избера между вас...и излезнахме 2-3 пъти и аз не го потърсих
    Следващия ми писа в чата , че много далече съм живяла... кварталите са ни 1 до др. но както и да е(ма къде другаде освен в чата).УМНО
    иии последния път, ... ходех с 1 пич 1 месец и се загуби тотално никой не казваше нищо за него и след около 7-8 месеца се засякахме на 1 купон и направо лошо ми стана...идваше ми да го

Епа една ми каза: Не ми е до тебе : (
    Sasho Metallicov

Baby, I'm not that kind of man...

WwW.Sasho-Metallico.CoM <- Моя дневник

Guest
    Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Цитирай Първоначално написано от BUBU_to4ka_TO
    ne sa me otrqzvali
    и мен
    Присъединявам се.
    i az \/

Фен
    Град
    Монтана
    и мен не са ме рязали никога

Повече от фен
    za zakasnenie 10 minuti (vapreki che imah prichina za tva zakasnenie)
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^BaBy^GirL^
    Toi - Харесвам те , ама ...
    Az - Какво ама ?
    Toi - Не е му сега времето

и след това ми казва аз те обичам но ваще са проблем срам ме е от тях и не си представям момента в който ще им съобщиш че ходиш с мен - тва не е ли тъпанарщина

просто аз съм го правила-аз сум ги птрязвала,е има6е един път,но не ми бе6е гадно.. ,па и ги отрязвам за6тото знам,4е са болкуци
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Фен
    Град
    където поискам
    Най-гадният начин беше по телефона!Супер гадно ми стана,но знам,че това показва,че е страхливец и не може да ми го каже в очите!

Голям фен
    Еми да речем.. "Нямам време за теб и мисля,че е по-добре да си останем само приятели".И то със смс,даже не си направи и труда да ми го каже в очите!Тогава наистина се почувствах кофти.А другия начин е изобщо да спре да ми се обажда без дори да даде обяснение.

Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    kysali sa me samo vednyj-4akahme se pred diskotekata i toi i kaza : "trqbva da ti kaja ne6to-mnogo te haresvam kato priqtelka,no samo tolkova.. " i tva be6e nai-6tastliviq den v jivota mi i ako go vidq toq pi4 det ma skusa 6a go razcelluvam 4e go e naprail...
    за6то???
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Мега фен
    Сетих се едно нещо...един от моя клас...харесвах го доста време...заигравахме се, но нищо повече. И веднъж друго момче от класа ми каза, че онзи ми се кефи, но ще го е срам приятелите му да го видят с мен.

Супер фен
    Пфууу ония беше голям тъпанар!!!Каза ми :Остави ме намира не ме търси...ще те убия .... и на всичкото отгоре ме отряза на 1-2 ден

(беше се наговорил с някой си)

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Цитирай Първоначално написано от HiLaRyYy
    Цитирай Първоначално написано от Frank_Lampard
    Досега момиче не ме е рязало Общо взето всички аз съм ги отрязал
    tui e bahti..hvalba li e?
    мога ли според теб да се хваля, че съм наранявал някой ? мисля, че и сама можеш да си отговориш ...
    обичам дениту ми {}

MIssss_vsiransds
    Guest
    Ooo men sa me rqzali koftii.......ama nai tupiq be6e ..."obi4am te mnogo umiram za tebe ama iskam da sum sam"-xaxaxaxa e ne e li tupo! Ama i az sum tupa revah za nego 3 godini ........a sledva6tiq sled kato go prejivqh toq mi kaza.......sled 1-2 sedmci mi "iskam da si ostaneme samo pr malka si i ne moje6 da misli6"xa.........................

Град
    San Siro
    Е тфа е мн преебано ебаси...на мене някой ако ми каже такова нещо директно ше ми бия един шамар!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си