.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    hjdhx
    Guest
    kakto i da te ptrejat vinagi te boli i e gano...na men sno6ti mi se slu4i.kaza mi:ti si mi mn priqtna i simpati4na,mn hubavo momi4e no.... iskam da bydem samo priqteli" ebahti..

Guest
    "прекалено сме различни" когато го попитах защо започна да ми крещи чe незнаел и да не съм го питала! А имах и едим случай след като една седмица се натискахме и ми се обесняваше в любов един негов приятел ми предаде от негово име че никога не сме били ходели А беше на 17-кусен пубертет! ХаХоВцИ

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    mene samo vednuj do sa sa me rqzali...ama to na mene mi beshe vse taq ta...."millllo az mnogo mnogo te obicham ama ne moga da ti predloja nishto drugo osven priqtelstvoto si! "

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    a kakvo 6te kajete za:"obi4am te no ne moga da buda s teb..."? ima li po tupo obqsnenie ot tova
    O DA IMA...
    kakvo 6e kaje6 za;"nika ti e mn tap i zatova ne iskam da sme pove4e zaedno..."

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от yo-ma-nigga
    za zakasnenie 10 minuti (vapreki che imah prichina za tva zakasnenie)
    ako men me zarqzvaha za zakasnenie nikoga nqma6e da imam seriozna vrazka e na tva mu vikam idiot6tina

Фен
    Град
    gaza na geografiqta
    A be i az nz ma vzaimno se otrqzahme
    Az mu pi6a sms:Ne me tarsi pove4e
    Toi : Dobre 6efe 6tom taka iska6
    Az(tova ne trqbva6e da mu go pi6a):Zaradi tb ostavih parvata si liubov
    Toi:Kvoto be6e be6e...
    I az ve4e godina
    Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.

NiksanaSnipeStyle
    Guest
    При мен беше по баналния начин с приятелството и даже тя не се усмели да ми го каже в очите, да ме чуе по телефона а по най-жалкия начин - през SMS...След 8 месеца връзка и сексуални взаимоотношения..Ибах мааму ко стаа ф тоя свят е!

Град
    Sofia
    Само 1 път ми се е случвало такова нещо. След 2 години връзка ми написа емайл "..чуствата ти са по-силни, не те заслужавам..не искам да те наранявам.." и бла бла бла бла ... някакви такива глупости . Макар, че още не мога да я преживея след 2г. раздяла. И от тогава на сам не допускам такова нещо да се повтори.
    Хората те харесват такъв какъвто си, а не такъв на какъвто се правиш

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    mi nz men ne sa me rqzali do sega no mi e gadno kak az otrqzah edin ...

Фен
    Град
    sofia
    abe men ako pitate vinagi e gadno i sa mn rqdki slu4aite v koito se radva6 ot razdqlata

Guest
    na men mi kaza mn te obi4am mn iskam da sam s teb ...no pri4inata e vav va6te,za6toto te ne me priemat i se 4uvstvam stranno za6toto maika ti me mrazi i tva mi go kaza sled 3 godini zaedno !!!! a maika mi go obojava6e i samo go xvale6e kolko bil dobar

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    и мен не са ме рязали....

Град
    Somewhere in the universe...
    пфф до сега само веднъж са ме късали и то беше наистина ама наистина невероятно тъпо:
    Той(на втората седмица): Хайде да правим секс, не виждам защо да не го направим като и толкова красиво а и щом се обичаме...
    Аз: Още не съм готова за секс.
    Той: Хм виждам че явно няма да се разбираме и се разминаваме в желанията си. Дотук бяхме!

след 2-3 месеца се видяхме случайно и той ми вика "Още ли не са те отворили?!" абе яяяяяя
    Родени сме без да искаме, ще умрем без да искаме, затова ДА ЖИВЕЕМ, КАКТО ИСКАМЕ!!!!!

Nai gadnoto beshe ...
    toi: celuvame i pita "haresa li ti"
    beshe dosta gruba celuvka i az kfo da kaja vikam "DA"
    toi: JALKO shot ti beshe za posledno .. i si trygna ..

p.S AMA NE BESHE ZA POSLEDNO :P posle az napraih sy6toto ..

Guest
    mi to typoto stana 4e az go rqzah rqzah rqzah...i ei taka okolo 8-9 meseca i nakraq razmislih i mu kazah 4e i az iskam d sym s negO toi mi vika ami az ve4e ne moga da ti4am sled tebe.... i mi stn mn tyPO .. kaza 4e sama sym si napravila vsi4k0..i typnq..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си