Zdraveite na vsi4ki!Az sum nova tuk i bih se radvala,ako sre6tna malko razbirane. Imam problem i zatova iskam da me posuvetvate.Zna4i predi 3 dni se razdelihme s moq priqtel,kato toi mi kaza,4e pri4inata za tova bila,4e ne izpitval su6toto kam men kakvoto az kam nego. A az sum vlubena i go obi4am! Toi iska da ostanem priqteli. Na 21 e. Kaza mi,4e do izvestna stepem problemite idvali ot tam,4e prekaleno se staraq vsi4ko da e perfektno.Kaza mi da ne mislq tolkova i da deistvam po-impulsivno. Nqmalo iznenadata v na6ata vruzka. Nared s tova tvurdi sega,4e mu e mu4no za men i 4e zasega ne si e promenil re6enieto za razdqlata,no zasega..... ne bil bezrazli4en kam men. Ta misalta mi be6e kajete mi kakvo da storq,za da go vurna pri men. Misleh si za nqkoq iznenada - misleh da si napravim piknik kato ne mu kazvam ni6to predvaritelno, a napravo ida i da go vzema ot tqh i go zaveda nqkade... Toi ne e ot nai-romanti4nite i santimentalnite xora,no vse pak sum sigurna,4e moga da go razmekna.... 6te se radvam,ako spodelite kakvo mislite i dori da mi dadete nqkoq ideq za ne6to vulnuva6to i zapomnq6to se! Blagodarq predvaritelno!