- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- m1je s mnogo jeni...PRIRODA!
Аз сам сигорен че секи мъж при парва вазможност ще изневери на гаджето ... как мислим ние ... уааауу К`фа яка путка .. малии скиваи кфо дупе има .. искам да е чукам .. и така .. иначе обича гаджето ..
да де- за мъжете секса и любовта са на 2 разли4ни планети и няма лошо когато 2те са и взаимно свързани и поотделноПървоначално написано от SMoKe_BoY
![]()
"аз я обичам,луд съм по нея...ама нейната приятелка има як задник..хм...ама тя нали е добричка ще ми прости .."
![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Когато момчето скрие .. тогава става кавга ..пък и има и друго момчето не трябва да прекалява .. смисал може да го напраи примерно .. в месеца един пат с друга .. ама не на сяко парти или кадето може .. да му е като цел ..![]()
Има доста случай където момчето е изневерило ...о.к до тук,но разбира в 1 момент че и приятелката му също си го е позволила и и вдига невероятен скандал!!!!!
И кво ..на мъжете им е позволено да изневеряват ан нас не ... оооо да бе даа!!![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Tova koeto napisa e do nqkade vqrno.. ! Vqrno e che, ima takiva maje det ne mogat da se zadurjat na 1 jena no ima gi det sa s 1 edinstvena v momenta kogato sa svurzani ima gi vsqkvi !! No kato obshto majete ne mogat da se zadurjat na 1 jena. Pone nqkoga shte im e liubopitno da i izneverqt.. ( no ima i isklucheniq estesveno ) .
Ako nqkoi ma men mi izneveri, shte me zaboli.. no shte mu prostq vapreki che trudno ! Az ne q priemam iznevqrata za neshto normalno det moje da se sluchi v vsqka vrazka.. Prosto ako toi ima nujda ili iska da e s druga da mi go kaje, a ne da mi go pokazva v takav nachin - inevqra !
Това е глупава питанка-не всички мъже са незадоволими-не всеки мъж има нужда от различни жени-това са пълни глупости.Според мен една жена може да задоволи мъжа,не е необходимо да е всяка вечер с различна жена.Не поставяй всички хора под един показател-защото много грешиш.Не всеки изневерява на гаджето или на жена си-ако си мислипш така-пак много грешиш.И не е вярно че в ДНК-то на мъжа е заложено да чука максимално много -това са пак глупости.Ти да не си специалист по ДНК и знаеш ли въобще какво значи ДНК?Или прочел недопрочел и пускаш глупости-ако ти си такъв да си всяка вечер с различна-не значи че всички са така.Не всеки е изпушил с главата-има и нормални хора-все още.Първоначално написано от х
И всяка една жена би трябвало да изисква от този с който е-да е само с нея-както и тя само с него-другото са някакви курвенски и курварски историй.
Защото драги ми авторе, ние хората имаме едно чувство - любов.Не сме тигри или вълци, и не сме създадени с пиррода само да мааме за поколение.Не можеш на всяка срещната да сваляш ципа... Чувството при хората е съвсем различно...
Имаш интересно разбиране за любовта. Или не вярваш в истинските чувства?
Благодаря за пояснението-значи аз съм се объркал-защото по написаното-първата ми реакция беше че е писано от мъж.Нормалните хора са това-един мъж да е с една жена-щом ходи с нея или е женен за нея.Същото важи и за жената.Друг е въпроса ако няма сериозен приятел/ка-тогава може да прави каквото си иска и да ходи с колкото си иска.Това е нормалното за повечето хора-има и малко изключения за някой хора за които например е нормално-да са колкото се може с повече за да трупат бройки.Не е нормално да ходиш с един човек или да си женен за него и да му изневеряваш при всеки удибен случай-това вече е курварство или курвенско.Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^