.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Супер фен
    ХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХХА. Къртиш с тоя аватар! =D> =D> =D>

Мисля,че е визможно,но наистина е мн вероятно някой от двамата да се влюби.И все пак ако това не стане,такова приятелство е просто супер
    *<>*Не е важно,колко пъти ще паднеш,*<>*
    *<>* важното е да*<>*
    *<>*станеш и да продължиш напред*<>*

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    ами мисля,че е възможно...моят най-добър приятел е момче,познавам го от 15 години хах,т.е от както сме се родили... е естесвено,че в различни периоди е имало и някво харесване помежду ни,но за цялото това време,наистина мисля,че приятелството м/у момче и момиче,е много по-силно,отколкото м/у момичета...:}а за любов м/у приятели- даа,също е едно от най-вероятните неща....почти всяка любов започва с приятелство..
    f@nt@zi@

Мега фен Аватара на koalka
    Ами да,възможно е да има приятелство между момиче и момче,но рядко се среща и то да продължи с години...просто рано или късно се появяват чувства от едната страна.Както сами се убеждавате колко теми и постове има точно за това.Колко момичета и момчета търсят помощ какво да правят,за да накарат най-добрата им приятелка/приятел да се влюби в тях.Това е несподелена любов.

Повече от фен
    razbira se che e vuzmojno priatelstvo s momche...........prosto ima razlichni hora...i momcheta pri koito ne varvi da si fr s tqh ama kakto kaah seki e razlichen
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Супер фен

Re: priqtelstvo ili lubov?!

Цитирай Първоначално написано от х
    spored vas v1zmojno li e priqtelstvo mejdu momi4e i mom4e...ili rano ili k1sno perfektnoto priqtelstvo se prevr16ta v lubov!?

Moderated by Tiffany
    по т.1 от правилника.
    А възможно ли е от една любов да се премине в невероятно приятелство?!Същия въпрос само,че обърнат и двете съм ги преживяла и мисля,че определено е възможно
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Град
    NavqkyDe
    ami zavisi oT harakterite i roda na priqtelstvoto.i da, i ne no ne e prepory4iteln0!
    LisTen t0 tHe wInD oF cHanGe....

Според мен не съществува приятелство между момче и момиче,защото рано или късно попадат в 'центруфугата' на чувствата и тогава приятелството преминава в нещо по-голямо.това е хубаеата новина,лошата е ,че се случва само с едната страна в повечето случаи... ...На мен ми се случи!
    Защото аз гледам в слънцето,а вие не можете....sorrow...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си