- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- priqtelstvo ili lubov?!
ХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХХА. Къртиш с тоя аватар! =D> =D> =D>
Мисля,че е визможно,но наистина е мн вероятно някой от двамата да се влюби.И все пак ако това не стане,такова приятелство е просто супер
*<>*Не е важно,колко пъти ще паднеш,*<>*
*<>* важното е да*<>*
*<>*станеш и да продължиш напред*<>*
ами мисля,че е възможно...моят най-добър приятел е момче,познавам го от 15 години хах,т.е от както сме се родили...е естесвено,че в различни периоди е имало и някво харесване помежду ни,но за цялото това време,наистина мисля,че приятелството м/у момче и момиче,е много по-силно,отколкото м/у момичета...:}а за любов м/у приятели- даа,също е едно от най-вероятните неща....почти всяка любов започва с приятелство..
![]()
f@nt@zi@
Ами да,възможно е да има приятелство между момиче и момче,но рядко се среща и то да продължи с години...просто рано или късно се появяват чувства от едната страна.Както сами се убеждавате колко теми и постове има точно за това.Колко момичета и момчета търсят помощ какво да правят,за да накарат най-добрата им приятелка/приятел да се влюби в тях.Това е несподелена любов.
razbira se che e vuzmojno priatelstvo s momche...........prosto ima razlichni hora...i momcheta pri koito ne varvi da si fr s tqh ama kakto kaah seki e razlichen
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
А възможно ли е от една любов да се премине в невероятно приятелство?!Същия въпрос само,че обърнатПървоначално написано от х
и двете съм ги преживяла и мисля,че определено е възможно
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
ami zavisi oT harakterite i roda na priqtelstvoto.i da, i neno ne e prepory4iteln0!
![]()
LisTen t0 tHe wInD oF cHanGe....
Според мен не съществува приятелство между момче и момиче,защото рано или късно попадат в 'центруфугата' на чувствата и тогава приятелството преминава в нещо по-голямо.това е хубаеата новина,лошата е ,че се случва само с едната страна в повечето случаи......На мен ми се случи!
Защото аз гледам в слънцето,а вие не можете....sorrow...