- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- koq e lybimata vi pesen?
Melanie C-Never be the same again
3 doors down-Here without you
Savage Garden-To the moon and back
Green day-wake me up when september ends
Магда-Дежурна лъжа
Ishtar-Habibi(Sawah)![]()
Shakira-La tortura
Алисия и Теодора-2 в 1
Теодора-Някой като мен
Глория-Кръговрат
Pacanga-LOCO
Общо взето са това,всички ми напомнят за нещо и за това са ми и любими
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
mi sega mi haresva nai mnogo na Desi Slava-nevuzmojno e da sprem, na anelia-ne spirai,sofi i ustata-tochno ti (sega sam se zaribila s 4algata ina4e slu6am vsi4ko)
aaaaaaaaaa lubovnata??? mi taka kajete- the Eastside boyz fr. Jay-Z mai -Lovers and friends-bqh gadje s edno mom4e ot 4ata i v obshtiq-edin uj "dj na 4ata" ni pz s tazi pesen-reshih da q 4uq- lelele boje taq pesen e vurha.......... tell me again that we'll be lovers and friends lqlqlq samo texta,prevoda i MELODIQTA () sa syper
4uite q-preporu4vam q na stradashtite i vlubeni surca-pz za all s neq
![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
B.T.R-Spasenie Fort_Minor-Remember the name Kelly Clarkson-Because of you Groove Goverage-Poison Nato-Be umide too lost in you my immortal where'd you go hero to the moon and back
kato te vidqh da plachesh na habibi(sawah) se setih,4e tazi pesen mi beshe na men i edin ot 4ata,s koito "hodehme" 2 meseca i neshto nekdue :P -lele kak sum plakala,no tova sega vsi4ko e minalo :PПървоначално написано от AnN_G
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Sade - No Ordinary love
Bon Jovy - Always
Eminem - Mockingbird
tva sa pesni4kite za depresiq koito mn me otpuskat i deistvat naistina relaksira6to osobeno purvata
a za summer partita i qko nastroenie
Coracao
Lucky you
Summer moon
Iskam da te imam