.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

vruzki,a sled tova sex

slu4valo li vi se e da imate vruzka s nqkogo,koito kazva,4e vi obi4a i posle (sled vreme) pravite sex i toi vi otrqzva na sledvashtiq den i ako da-kolko vreme sled kato ste stanali gadjeta ste go napravili??? izvinete za tazi tema,no mi e 4udno :P a i stradali li ste ???
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Супер фен Аватара на maybelline
    Ето затова не правете секс след първата среща.То всеки може така - намира гадже,правят секс,зарязва го на другия ден.Егати гадното!Когато решите да правите секс с човека,който обичате,трябва да сте преживели достатъчно(да ходите от доста време),за да сте сигурни,че няма да ви зареже веднага след като му пуснете.

am xodix s edno mom4e 2 godini i 4 meseca s tva mom4e i toi me skusa zaradi sex nz as sam mno dobra v sex no na nego ne mu ...... i mno se razo4arovax ot nego i mno stradax no ve4e svurshi
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Супер фен
    Град
    София
    Ми при мен интересното беше,че бях с такова момче,ама реших аз,че не искам повече да спя с него... иначе съм била с такива дето уж мн ти се кефят и айде като легнат с теб и духват-тва е нормално,всеки си е патил от някви такива....за тва на думи вече не вярвам ( а как ми се иска да можех)

Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Ето затова не правете секс след първата среща.То всеки може така - намира гадже,правят секс,зарязва го на другия ден.Егати гадното!Когато решите да правите секс с човека,който обичате,трябва да сте преживели достатъчно(да ходите от доста време),за да сте сигурни,че няма да ви зареже веднага след като му пуснете.

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Do_YoU`lOvE_mE
    Аз пък не мисля така...баси до кога жените ще набъркват чувствата в секса...няма ли да ни е и на нас по-лесно ако не влагаме чувства...аз примерно това правя,доста случай го правя заради тръпката,не заради чувства...

е да но ве4е 6те е гадно,ако е първия ти път
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Цитирай Първоначално написано от BAD_GIRL_
    am xodix s edno mom4e 2 godini i 4 meseca s tva mom4e i toi me skusa zaradi sex nz as sam mno dobra v sex no na nego ne mu ...... i mno se razo4arovax ot nego i mno stradax no ve4e svurshi
    леле мацка-2 години??? не се и съмняжам,4е после ти е било гадно,при условие и 4е си добра....тцтц

Мега фен Аватара на koalka
    Не,не съм имала,а и не искам и да имам.Тези момчета,които го правят да отвратителни и не заслужават нищо.

Guest
    Не ми се е случвало, защото не се доверявам лесно на някой, че ме обича и да му пусна, първо трябва доста да се поизпоти, за да ми го докаже За това не съм имала много връзки, но поне и не съм страдала, защото съм легнала с някой, който е твърдял, че ме обича и след това м ее зарязал...

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    Аз пък не мисля така...баси до кога жените ще набъркват чувствата в секса...няма ли да ни е и на нас по-лесно ако не влагаме чувства...аз примерно това правя,доста случай го правя заради тръпката,не заради чувства...
    а така
    тва ми се искаше да чуя
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не,не съм имала,а и не искам и да имам.Тези момчета,които го правят да отвратителни и не заслужават нищо.
    мн си права,но никои не ни пита дали искаме или да-просто си играят и наистина ни6то не заслужават

Цитирай Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
    Не ми се е случвало, защото не се доверявам лесно на някой, че ме обича и да му пусна, първо трябва доста да се поизпоти, за да ми го докаже За това не съм имала много връзки, но поне и не съм страдала, защото съм легнала с някой, който е твърдял, че ме обича и след това м ее зарязал...
    е да,колко дълго трябва да ходите и да ти доказва???има мом4ета,които ходят с някое моми4е-година некъде,после стаа работата и аре ги оставят... ти си късметлиика браво

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    една моя приятелка върве с нейният 3 години и нещо и го направиха и той я заряза ,щото не му било харесало -ами как да му хареса от 1ви път ,а и като знае че тя няма опит -

но добре че не ми се е случвало -иначе никой не е застрахован-на всеки може се случи,но на никому не го пожелавам ..
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

нали знаеш как се наричат такива жени...
    а и все пак всеки е индивидуален

Голям фен Аватара на thirteen
    Не .. за радост не ми се е случвало.Още съм си с първия ми..
    не изчаках много за да му пусна,но пък бях повече от сигурна в него защото се познаваме от много време и го познавам какъв човек е.Ходехме преди и се развиха мн лошо събитията около нас и се наложи секи да си тръгне по пътя и след време като се срещнахме отново ме попита дали съм го направила с друг (дали въобще съм го направила)и се зарадва от отговора ми не... сега сме супер щасливи и се радвам,че той ми е първия..
    просто не мога да си представя да го направя с някой,който не обичам...

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Абе дано не ми се случва...

Супер фен
    Град
    София

нали знаеш как се наричат такива жени...
    а и все пак всеки е индивидуален
    Хах...абе аз не съм казала "Ходи се еби с всички"...казала ли съм го?!?!?!Просто казах,че като решиш да спиш с някого-що пък да не го направиш за кефа,а не щото сексът непременно трябва да бъде с чувства

da,no to taka prozvu4a... az pitam,zashtoto iskam da sum gotova za purviq put... i iskam da znam,dali ste bili zarqzvani :P

Мега фен Аватара на iiirish
    [b]аз не съм преживяла това (слава Богу!!!), защото мисля, че първо двамата трябва да се познават, да изградят доверието по между си, да очертаят една обща перспектива пред себе си, за да стигнат до секса. той не винаги е най-важното

suglasna sum s teb

Nikoga ne mi se e slu4valo,a i tova kazva mi 4e me obi4a ne e dostatu4no po princip.Li4i si koga e taka i koga ne,pone az razpoznavam,taka 4e...o6te pove4e nqkoi da po4ne da ti redi 4e te obi4a o6te ot purvite sre6ti,ne 4e e nevuzmojno,no e dosta sumnitelno v pove4eto slu4ai ,az li4no ne bih se vurzala

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от luda`flirtajika
    da,no to taka prozvu4a... az pitam,zashtoto iskam da sum gotova za purviq put... i iskam da znam,dali ste bili zarqzvani :P
    Нормално е да има такива хора,които да са зарязвани след първия път...лично аз го направих с човек,когото ме обичаше адски много...но друго нещо имам предвид,че се случва да те зарежат след секс, независимо 1ви,2ри,50ти път да спиш с някого

Цитирай Първоначално написано от luda`flirtajika
    Нормално е да има такива хора,които да са зарязвани след първия път...лично аз го направих с човек,когото ме обичаше адски много...но друго нещо имам предвид,че се случва да те зарежат след секс, независимо 1ви,2ри,50ти път да спиш с някого
    e da,no e gadno da e pone purviq put,vse pak edno momi4e beshe spodelila kak sa q zarqzali-naskoro,no ne pomnq koq beshe i mi stana mn gadno za neq i sega za tova pitam

Повече от фен
    Град
    В СьРчИцеТо На Fuelman :P {}
    Emi na men ne mi se e slu4valo takova ne6to..... vsu6tnost to4no obratnoto az skusah s edno mom4e s koeto pravih sex i sled tova go zarqzah... napravihme go kum 2riq mesec..... ama neznam za6to prosto ne iskah da sum s nego vuob6te.....

He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си