- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- iskam da e dobre
zdraveite.zna4i priqtelq mi iska da hodim v tqh..az sum na 16 a toi na 18. i iskam da mu dostavq udovolstvie, no ne sme pravili sex i az sum devstvena..i sega est 1viq put nqma da pravim sex osven ako adski mnogo ne mi se priiska de
.ama iskam da vi popitam kak da go vuzbudq maximalno,za6toto ne iskam da mu pravq svirka.moje li samo s ruce i kak to4no se pravi dvijenieto?nqkoi 6te mi obqsni li?osven celuvki i gu6kane, i smu4ki, daite mi nqkakvi drugi idei....iskam da mu stane mn gotino no nz to4no kak osven tezi standartnite ne6ta
pls dai mi suvet4eta po-opitnite
mersi{}
xaxa
a kak predlaga6 da stane?![]()
"Лично Мнение"
В любовта няма правила, важното е и на двама ви да ви е хубаво,а другото ще дойде от самосебе си...какво значи няма да правим секс? Тва планирано ли е?
По-добре оставете нещата да се случват спонтанно...иди му на гости и те нещата сами ще се подредят...
"Лично Мнение"
Ам има едино друго нещо,че момчетата от прекалена превазбуда и мастурбация понякога нямат способноста за по нататачен полов акт,с една дума губят,все едно тренинг и интерес.
Според мен,да спонтаноста е най-яка но чесно да ти кажа чесничко: Момчетата мисля,че се побъркват ако леко и нежно ги галиш по главичката на пениса. Писля че това ги възбужда но според мен,ако те харесва много и без да го пипаш,само от движениятати,ще е възбуден. Но ако не сикаш да спиш с него по добре не го прави защото е болезнено за него,ако е възбуден и не може да свърши,а най гадно е да свърши и да си испоцапа гащите. Сори но е доста кофти.
Лесно - хващаш пениса с два пръста и движиш бързо нагоре-надолу.Ако не си сигурна,просто попитай момчето как му е по-приятно.Решите ли да си доставяте удоволствие по този начин,вземете си хартиени салфетки,ще ви потрябват като свърши момчето.Първоначално написано от Анонимко
kak taka s 2 prusta? ne e li s cqlata rukaa tova dosta silno udovolstvie li mu dostavq? i za kolko vreme g/d 6te svur6i? i sori za tupiq vupros ama to navsqkude li hvur4i spermata?
[quote=... i sori za tupiq vupros ama to navsqkude li hvur4i spermata?[/quote]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
като от пожарникарски маркуч "хвърчи"
да не забравиш да си вземеш маска и шнорхел
Зависи какво харесва човека и кое го възбужда само да кажа ,че свирката е универсален начин.Целуване и смучки са бебешкия варянт 4 ти клас.Помисли си пак за свирките все пак момчето е на 18 и знае какво иска.
С цяла ръка няма да го кефи чак толкова,а и да ти кажа,малко ще ти е трудничко да го правиш това,ако си го хванала изцяло.С палец и показалец хващаш и държиш здраво - повече кеф им доставя като хванеш здраво(дори притискаш с пръстите) пениса и движиш бързо.А колкото до спермата - зависи какво е количеството.Ако не е маструбирал 3-4 дни,ще опръска чак по стените.Ако скоро се е изпразвал,ще има малко и ще оцапа на около 50см растояние в посоката,в която си го насочила.И един съвет - пази си лицето,а ако нямаш дрехи за сменяне,пази си и дрехитеПървоначално написано от Анонимко
Ако имаш други въпроси,питай
mersi mnogo macka, zlatna si[-o<
Има начини.Аз само да дам гледна точка на момче нищо повече.Вие си решавате какво правите и какво не.
koi sa tezi na4ini?help 4e sum o6te neopitnaПървоначално написано от 20/M/Sf
![]()
i dr mi vupros4e e kato mu biq 4ikiq kak 6te se pluzga rukata mi penisa vlajen li e 6toto ako ne da ne bi da go pretriq![]()
Не е много влажен. Ако го олигавиш, ще стане. Но нали не искаш.
![]()
![]()
![]()
xaxa
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
a be ti tup li si are stiga si fludil!!!Първоначално написано от Mike-Jones