.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Тема: kak??

layna-govna
    Guest

kak??

zna4i... priatelkata mi nali kato mi lapa i nemoje da go lapne celiq.... v smisyl... iska go to sa vijda oba4e nemoje... (okolo 17-18 mi e) daite nqkvi syveti za usavar6enstvane...da go lapa po nadylboko, a ako ima takiva temi.. pokajete mi gi. ????????

Мега фен
    Не карай момичето да прави такива неща...ясно е, че е много яко за мъжа, обаче може да повърне, докато се опитва да го лапне целия.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    уфффффффффффф тва е гадно... я си предтави ти да налапаш нещо което е 17-18 см?!!!!! надали ще ти е много приятно.НО ако ТЯ го ИСКА може просто да легне на ръба на леглото(главата да е отвън- ( е не можах по-добре да го обясня -сру)) и да диша през носа... хах
    2 т. от правилника. Бан на профил

Мега фен
    Дишането не е проблемът, проблемът е, че тя се дави. Опитвала съм да го лапам повечко и се давя. Гадно е.

layna-govna
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Дишането не е проблемът, проблемът е, че тя се дави. Опитвала съм да го лапам повечко и се давя. Гадно е.
    nda tochno twa e...ama tq iska 6oto sama si go lapa ne i natiskam glavata. prosto misalta mi be6e da mi kaje6e nqkav na4in drug da go lapne.po to4no tehnika.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    А ако попаднеш на някой кретен дето ти бута главата надявайки се ако може от др страна да ти излезе... мн кофти.. ! Та не я насилвай .Ако може -може ,ако не -не !!
    А относно дишането-поне при мен като дишам през носа,мога да поема повече от колкото през устата..някак мн повече се давя когато дишам през устата
    2 т. от правилника. Бан на профил

layna-govna
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    А ако попаднеш на някой кретен дето ти бута главата надявайки се ако може от др страна да ти излезе... мн кофти.. ! Та не я насилвай .Ако може -може ,ако не -не !!
    А относно дишането-поне при мен като дишам през носа,мога да поема повече от колкото през устата..някак мн повече се давя когато дишам през устата
    pffff ko li wa pitam qsni ste mi. are
    \/ lek den

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    и аз така правих опити,ама вече се понаучих,мога целия и му доставя адски голямо удоволствие.но трябва 5 мин да е било без дълбокото поглъщане и после вече като ми се е поотпуснало гърлото става е и аз се давя понякога,ама то аз се давя и на само главичката

Мега фен Аватара на koalka
    Явно не може,защото все пак не ти е много мальк.А пък и все пак ти доставя удоволствие.Не я насилвай.

Супер фен
    Офф!Тъпак!

Фен
    Град
    Iowa
    или си окъси уя или направи устата на приятелката ти по-голяма

Ami zna4i 6tom iska6 da go lapne celiq trqbva taka da zastane 4e vryta i da se izpune [nz kak to4no da ti go obqsnq] taka 4e da se obrazuva ne6to kato tryba i po toq na4in 6e moje da ti go lapne celiq, ako iska!

Фен
    Град
    не там, където му се иска...
    Прегъни го на две

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Abe ti idiot li si da q karash da ti go lapa celiq .. pri polojenie che ne moje? Q probvai ti pryf.. i togava dai na neq.. Lele .. kfi kreteni ima!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    в случая може и да не му пука/въпреки че по неговите думи не е така/,но на мн момчета им е гадно да гледат как момичетат им се давят докато се оптиват да им доставят удоволствие и за това търсят начин да им помогнат, тъй като и без тва момичето няма да се откаже и държи да се научи...

Голям фен
    Град
    софия
    аууууу не не

Не карай момичето да прави такива неща...ясно е, че е много яко за мъжа, обаче може да повърне, докато се опитва да го лапне целия.
    Дам и тогава цялото удоволствие се губи ... ... Мн тъп ник междодругото ..
    Животът е кратък и водка "Flirt" не запазва спомените ...

Мега фен
    Твоят е адски претруфен по детски пък! Какво означава, след като го смяташ за тъп?

Твоят е адски претруфен по детски пък! Какво означава, след като го смяташ за тъп?
    Мн интересен на4ин на "изразяване" ... Не разбрах първата 4аст ...

Мега фен
    Сега аз не схванах защо ми намигаш.

Сега аз не схванах защо ми намигаш.
    Е така .. Просто си сложих намигащо човече ... Що ? Та 6е поясни6 ли кво 6е ре4е шървата 4аст на миналия ти пост , щото не се разбира ...

Мега фен
    Можеш ли да мислиш? Означава, че никът ти е претруфен /да пояснявам ли значението на думата?/ със знаци от клавиатурата, които не са букви. По детски да пояснявам ли какво означава?

Guest
    Можеш ли да мислиш? Означава, че никът ти е претруфен /да пояснявам ли значението на думата?/ със знаци от клавиатурата, които не са букви. По детски да пояснявам ли какво означава?
    Оф , не се прави на много умна , 6тото си мн зле ... Може6е да сложи6 препинателни знаци и 6те6е да е по ясно .. За пунктоация 4увала ли си ?!

Мега фен
    1. Пише се пУнктуация.
    2. Пунктуационните знаци в мнението ми са на мястото си.

Щом тя няма нищо против и и харесва да те задоволява орално ОК

ама като мъж на мъж ти казвам, че одоволствието не идва от това да ти го лапне целия- най-чувствителната част на пениса е главичката,а ствола е далеч по-малко-така че смятам, че за да ти доставя по-голямо удоволствие по-добре е да има палав език и да си играе с главичката.

П.С: Като цяло смятам, че е доста унизително жената да прави орална любов на мъжа...лично аз поне за сега не бих желал нещо подобно от която и да е жена...просто принцип!!!

И все пак ти си помисли, ако тя беше мъжа,а ти жената-щеше ли да се навиеш,а?!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си