- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- First Kiss
Каква е била първата ви целувка.Мисля че на много хора не е била такава каквато са си я редставяли.Щото мооита наистина не беше точно такава каквато си я представях!!![]()
Мисля че имаше такава тема ,но ..
моята беше с момчето по което бях луда ,въпреки че беше кратка беше мн хубаво изживяване .,той знаеше че не се бях целувала и мме предразположи.
мога с ръка на сърцето да кажа че беше точно това което исках
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Мойта не беше точно както исках дори не беше от момичето което исках.Бяхме седнали на едно кафе с едни приятели и тогава едно т момичетата просто стана от масата и ме целуна!!!![]()
Изобщо не беше това което исках.
Аз - на 15, той - на 20. Беше гадно.
А при мен аз на 14 тя на 13 и се беше напила!!!
о, моята първа целувка беше доста далеч от всички стандартни представи. беше с момиче което много харесвах, но за съжаление тогава бях пиян и не помня нищо от самата целувка. научих че се е състояла 3 месеца след това![]()
![]()
Явно аз съм имала късмет! Аз бях на 13,той на 17
2 т. от правилника. Бан на профил
с най-добрата ми приятелка...
аз бях на 14 той май на 15 имаше огромен език и уста и щеше да ме удави но все пак си беше тръпка молех се да не ми лапне и носа защото щях да се задуша .... бахти нелепата смърт щеше да е![]()
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
и аз с наи-добрата ми приятелка. И хич ама хич не беше според представите ми хаха :Р яко бешеПървоначално написано от fti4ka
Ami purvata mi istinska celuvka be6e s liubovka na jivota mi.Beshe s ezik i bqhme na mosta na ndk.Beshe adski romantichno i vulnuvashto.
моята пък беше на една пейка в НДКПървоначално написано от koalka
и също беше романтична
![]()
моята ч-ва целувка беше с моя братовчедка, държа да отбжележа че ми е далечна братовчедка и историята започва такаа:
Бях на лагер с приятели на Варна и аз харесвах едно момиче, даже бих казал че я харесвах прекалено мноого. Исках да съм с нея но в същото време не исках, защото все още не можех да се целувам и една вечер отивам при моята братовчедка и там бяха много, и аз се оплаках че не мога да се целувам и тя ми казва " Я ела ! " и ме ДРЪПНА Буквално в банята и ми казва " виж сега действието върви в на момичето устата" и аз и казвам " ама как така " и тя казва "е сега ще видиш' и ХОП - бих казал че много ми хареса и бях много горд със себе си, защото мислех че ще си умра дори без да мога да се целувам камо ли за нещо повече![]()
Моята беше пред нас. Аз бях на 14, той на 16 и бяхме ходили преди това една седмица и той ме целуна с език, не беше лошо, но не беше с момчето което наистина харесвах и исках да бъде с негоСега той мн се е променил и е станал отвратителен и на външен вид и на характер и направо като си помисля, че с него ми е била първата целувка....ужас...срамувам се от това и съжалявам
![]()
![]()
![]()
Ами бях на 13,той мисля на 14 бешеПред нас на пейката...и беше ужасно,на другия ден хем се хвалех,хем ми идваше да се издрайвам,толкова ми се повдигаше..не знам защо така,от вълнение или просто не ми хареса,още не съм разбрала
![]()
Пълен провал!![]()
Parvata mi celuvka be6e s 4oveka koito mnogo obi4ammm toi be6e na 15 a az na 13.Nikoga nqma da zabravq tova izzjivqvane.Straxotno be6e
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
moqta purva istinska celuvka be6e kogato bqh na 11, dosta malka znam no taka se stekoha obstoqtelstvata, toi be6e na 12 i be6e prez lqtnata vakanciq na selo. az mnogo si go haresvah i izglejda toi ima6e opit a i po reakciqta mu sled tova qvno az su6to sum se spravila naistina dobre. be6e prekrasno i nqma da si q zabravq dano i purviq seks mi e taka xaxax
Moita beshe na Nova Godina s edin ot nashia klas - i dvamata piinali .. Abe detska istoria si beshe.. Ama pak cqla vecher lejahme po krevatite i se mlqskahme.. I chesno kazano ne beshe kato po romantichnite filmi..
K0lkoto i int da zvu4i 1ta mi celufka be6e predi nqkolko sedmici (sega sum na 12 6te praq 13)....s 4oek koito e na16...be6e super izjivqvane a puk i trqq da otbeleja 4e 1ta mi celuvka be6e i s 4oeka koito obi4kam....
Ми да ти кажа и моята също ... Не се получи особено добре ..Първоначално написано от L!m0nA
.. Все пак бях на 12
... И моето моми4е също бе6е мн "опитно"
.. Весели времена бяха ...
Ма това какво общо има със секса ???![]()
Животът е кратък и водка "Flirt" не запазва спомените ...
dam i smene taka!!! ama tva stana 6toto ne obichah choveka!Първоначално написано от L!m0nA
![]()
![]()
Аз бях 6 за 7 клас. Беше страхотна. 2 дена след това незнаех къде се намирам от щастие.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()