.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42

Тема: First Kiss

А уе незнам,но може да ви се стори странно,...моята първа целувка беше скоро(на 15 съм)и беше с език и то с човека,който мн мн обичкам и още сме заедно.Хареса ми,защото имах чуства към него,и не се срамувам че първата ми целувка е била толкова късно.Имах възможност да се целувам още на 12-13 години,но се радвам че не съм го направила,защото тогава щях да го направя от лубопитство,а сега поне беше с чувство....

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    Az nqmah vreme da si q predstavq zashtoto mi beshe ranicko, 11 god.! i togava lichno ne mi haresa.. no pak posle razbrah che e bila mn cena =)

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    И при мен не беше цвете ... уж си мислех че е с момичето което обичам и тя ме обича но явно беше др история .... ПРивечер ... в един Вход на 4-тия етаж пред апартамент-а и . бях на 14- години ....
    Предварително "Взимах Уроци" от как да кажа тез дето са по опитни ...
    от сорта примерно да вързваш на черешките дръжката ... Конец или да гониш ледче в чашка за да се научиш може би 1-та 2-та 3-та целувка бяха провал ... и от там нататък не сам забелязал някоя да се оплаче

Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Аз бях 6 за 7 клас. Беше страхотна. 2 дена след това незнаех къде се намирам от щастие.
    И моята беше 7 клас. Беше точно с момчето, което исках само дето се получи кофти. Една приятелка му казала, че не съм се целувала и той човека тръгна да си ме целува без език първо ама аз нали съм се прецепила и със си отворила устата като да го изям Едва не му налапах носа . Супер кофти се изложих. Ама на 3-та той ми каза че бързо се уча и му харесвало много, така че се отсрамих

Фен
    Град
    nai-golqmoto selo-SOFIQ
    mi
    kato izklu4im razvrat6tinite koito sme pravili v detskata gradina...
    zna4i bqh na 12 piana kato guz za purvi put na no6tna disko
    ne pomnq mnoo osv 4e be6e topli4ko i mn mn priatno
    PSi4a puk hi4 ne go pomnq, no spored o4evidci e bil pi4 pi4
    PS2:deca ne pravete taka...
    Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!

Град
    Po SveTa I U Nas
    Моята първа целувка беше на ... не помня 11 или 12 и беше пълен провал ...

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    ахаха беше с един,дето уж го харесвах,после разбрах къв е изрод де,ама както и да е.. ами как беше,като за 1 път не беше кой знае колко зле,ама не мога да кажа,че ми хареса особено

а да,бях на 14
    f@nt@zi@

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ами моята беше с един от моя клас тази година,когато най-после се решихме всички да играем сериозно на шише.Той горкия ме харесва още от пети клас,ама аз нали съм злобничка и не го огряваше И като ни посочи бутилката той се беше ухилил до уши от радост За гадже не става,обаче ми супер голямо френдче и си го обичкам-толкова много неща сме прживели заедно с компанията.
    Не съжалявам,защото поне се научих с човек,който знам,че ме цени.
    Не беше разочарование,но и не беше това,за което съм си мечтала.Но и тези обстоятелства ме радват

А,и бяхме лееееко пияни аахахах
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от PY_MACKA
    mi
    На 12 пияна и на нощна
    Моята първа целувка беше ужас!На 13 бях и предпочитам да не си я спомням.Едно,че самата целувка не ми хареса и второ,че момчето,с което беше не мога да го понасям
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Град
    някъде там
    Бях 5-ти клас с един съученик и не беше особено приятно изживяване.

Цитирай Първоначално написано от strange__
    Цитирай Първоначално написано от PY_MACKA
    mi
    На 12 пияна и на нощна
    Моята първа целувка беше ужас!На 13 бях и предпочитам да не си я спомням.Едно,че самата целувка не ми хареса и второ,че момчето,с което беше не мога да го понасям
    Да ти кажа и мойта първа нощтна беше на 12. Кво да се прави: предимствата на малкия град . А и тогава я нямаше забраната за до 18

мойта беше при игра на шише, но беше с мом4ето, по което бях луда,беше то4но както о4аквах-страхотно

ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Purvoto mi gaje se opita da me celune i to s ezik i bukvalno me oliza 6ot az nqmah jelanie za takova ne6to.Pri vtoroti ne6tata bqha super celunahme se 4ak 2 meseca sled kato hodehme i be6e nai-prekrasnoto izjivqvane v jivota mi i nai-hubavata celuvka (o6te sam s nego)Bqh na 14

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    ami p1rvata mi celuvka se s1stoq na edna peika. ili po to4no pred neq. kogato tr1gnah da si hodq, mom4eto me prg1rna i me celuna... i vs16nost izob6to ne mi haresa!!! ne bqh o4akvala da e to4no taka. estestveno sled dva - tri dni nemojeh da mislq za ni6to drugo osven za negovite ustni i negovite celuvki be6e mnogo sladko i milo mom4e i nikak ne s1jalqvam, 4e imenno nego celunah za p1rvi p1t
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    С един съмнителен тип. хеххее. Не бе... ми с едно гадже уж... нищо особено, не съм се впечатлила.

Saatana vittu perkele hate crew!

Голям фен
    Спомням си я много добре и съжелявам,че първата ми целувка е била с човека,който ме кара да се срамувам от себе си,че съм била с него...

За съжаление мойта 1ва целувка беше зле. Исках да е с някоя която ме кефи ама 1 кифла ми се нафърли и докат се усетя ... Поне 1вия секс беше като в приказка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си