- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- First Kiss
А уе незнам,но може да ви се стори странно,...моята първа целувка беше скоро(на 15 съм)и беше с език и то с човека,който мн мн обичкам и още сме заедно.Хареса ми,защото имах чуства към него,и не се срамувам че първата ми целувка е била толкова късно.Имах възможност да се целувам още на 12-13 години,но се радвам че не съм го направила,защото тогава щях да го направя от лубопитство,а сега поне беше с чувство....![]()
И при мен не беше цвете ... уж си мислех че е с момичето което обичам и тя ме обича но явно беше др история .... ПРивечер ... в един Вход на 4-тия етаж пред апартамент-а и .
бях на 14- години ....
Предварително "Взимах Уроци" от как да кажа тез дето са по опитни ...
от сорта примерно да вързваш на черешките дръжката ... Конец или да гониш ледче в чашка за да се научиш
може би 1-та 2-та 3-та целувка бяха провал ... и от там нататък не сам забелязал някоя да се оплаче
![]()
И моята беше 7 клас. Беше точно с момчето, което исках само дето се получи кофти. Една приятелка му казала, че не съм се целувала и той човека тръгна да си ме целува без език първо ама аз нали съм се прецепила и със си отворила устата като да го изямПървоначално написано от Chiana
Едва не му налапах носа
. Супер кофти се изложих. Ама на 3-та той ми каза че бързо се уча и му харесвало много, така че се отсрамих
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mi
kato izklu4im razvrat6tinite koito sme pravili v detskata gradina...
zna4i bqh na 12 piana kato guz za purvi put na no6tna disko
ne pomnq mnoo osv 4e be6e topli4ko i mn mn priatno
PSi4a puk hi4 ne go pomnq, no spored o4evidci e bil pi4 pi4
PS2:deca ne pravete taka...![]()
Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!
ахаха беше с един,дето уж го харесвах,после разбрах къв е изрод де,ама както и да е..ами как беше,като за 1 път не беше кой знае колко зле,ама не мога да кажа,че ми хареса особено
![]()
а да,бях на 14![]()
f@nt@zi@
Ами моята беше с един от моя клас тази година,когато най-после се решихме всички да играем сериозно на шише.Той горкия ме харесва още от пети клас,ама аз нали съм злобничка и не го огрявашеИ като ни посочи бутилката той се беше ухилил до уши от радост
За гадже не става,обаче ми супер голямо френдче и си го обичкам-толкова много неща сме прживели заедно с компанията.
Не съжалявам,защото поне се научих с човек,който знам,че ме цени.
Не беше разочарование,но и не беше това,за което съм си мечтала.Но и тези обстоятелства ме радват![]()
А,и бяхме лееееко пияни аахахах![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
На 12 пияна и на нощнаПървоначално написано от PY_MACKA
![]()
![]()
![]()
Моята първа целувка беше ужас!На 13 бях и предпочитам да не си я спомням.Едно,че самата целувка не ми хареса и второ,че момчето,с което беше не мога да го понасям
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Бях 5-ти клас с един съученик и не беше особено приятно изживяване.
мойта беше при игра на шише, но беше с мом4ето, по което бях луда,беше то4но както о4аквах-страхотно![]()
ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!
Purvoto mi gaje se opita da me celune i to s ezik i bukvalno me oliza 6ot az nqmah jelanie za takova ne6to.Pri vtoroti ne6tata bqha super celunahme se 4ak 2 meseca sled kato hodehme i be6e nai-prekrasnoto izjivqvane v jivota mi i nai-hubavata celuvka(o6te sam s nego)Bqh na 14
ami p1rvata mi celuvka se s1stoq na edna peika. ili po to4no pred neq. kogato tr1gnah da si hodq, mom4eto me prg1rna i me celuna... i vs16nost izob6to ne mi haresa!!! ne bqh o4akvala da e to4no taka. estestveno sled dva - tri dni nemojeh da mislq za ni6to drugo osven za negovite ustni i negovite celuvkibe6e mnogo sladko i milo mom4e i nikak ne s1jalqvam, 4e imenno nego celunah za p1rvi p1t
![]()
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
С един съмнителен тип. хеххее. Не бе... ми с едно гадже уж... нищо особено, не съм се впечатлила.
Saatana vittu perkele hate crew!
Спомням си я много добре и съжелявам,че първата ми целувка е била с човека,който ме кара да се срамувам от себе си,че съм била с него...
За съжаление мойта 1ва целувка беше зле. Исках да е с някоя която ме кефи ама 1 кифла ми се нафърли и докат се усетя ... Поне 1вия секс беше като в приказка![]()