- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Майка ми...
Хора привет!Мисля че майка ми си има любовник.Знам че не беше честно,но веднъж и взех телефона и имаше sms-и,че я обича и някви еротични глупости.Не знам дали е само телефонен или са се срещали.Много съм разочарована от нея и вече не я чувствам толкова близка,а за баща ми ми е ужасно мъчно.Моля ви се дайте някакви съвети.![]()
Uspokoi se!Maika ti e zrqla jena, na tebe moje da ti e my4no, no m/u va6te moje ne6tata da ne vyrvqt i maika ti da ima nyjda ot nqkoi drug! Za sega si traq dokato ne razbere6 pove4e!
And after you say so many words,
There soon are no more to describe how it feels,
Because pain is a like a disease, it has stages, it grows, and spreads, there is only one way to describe it, and that is where I am… Silence.
Сигурна ли си, че смс-ите не са от баща ти? Понякога се случват и такива обърквации...Проучи нещата, ако трябва говори с майка ти, но не споменавай нищо пред баща си . Успех !
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Жената си има право на личен живот.Дори и да е с любовник,това си е нейна работа.
to moje da si e neina rabota, no e rabota i na muja i, a i na deteto iПървоначално написано от maybelline
![]()
Това е проблем между мъжа и жената и те сами трябва да си го решат.Детето не бива да се намесва.
добре де ,ако не вървят нещата помежду им защо да си няма друг-нали важното е да са щастливи родителите ти ,и ти покрай тях ,да ги виждаш усмихнати-а как .. това те сами си го решават
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Често срещан проблем в повечето семейства , колкото и да не са информирани децата за това . В повечето случаи след 10 години и повече съвместен живот , възрастните си търсят разнообразие , минали 35те си години,вместо да улегнат , те стават именно сексуално активни и това също има някаква роля , доколкото съм чела по книги и списания. Само да спомена че и в моето семейство имаше подобен проблем , но от страна на баща ми . На майка и дума не й казах , не бих й казала също . Баща ми мисля ,че се промени , всичко беше временно - докато си вземе "мерака" , както казват. Но аз не мисля не си промених отношението спрямо него , за което не съжалявам . Дори и да си има любовница , той е отделна личност със собствен живот , макар и да отговорности спрямо мен , майка и брат ми.
Така че не упреквай майка си , не тъси вина у никого ...
П.П Не очаквам да толерираш държанието й , но недей й дръж сметка за това и онова по-добре .![]()
Ще стискам палци или да си се заблудила , или всичко да е временна мания
ooooooooo
bahti -->ostavi q da si gleda rabotata
ne e vinovna tq 4e na ba6ta ti ne mu sta*a
ostavi gi da si opravqt sami problemite
Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!
Ако между двамата родители има любов,никой от тях не би тръгнал по любовници.Щом майка ти си е намерила любовник,значи отношенията им с баща ти не я удовлетворяват (физически или емоционално).Помисли и за тях двамата - карат ли се често?обиждат ли се един друг когато спорят?Защото ако да,то е нормално майка ти да предпочете някой,който я боготвори пред някой,който я унижава и се отнася зле.
Не мисля, че трябва да правиш нещо. Остави нещата да се развият. Знам, че е кофти, но ти нищо не можеш да направиш.
Да и във моето семейство има6е такъв проблем.Баща ми имаше любовница майка ми разбра.Повикаха си малко,но след това си поговориха като зрели хора и баща ми разбра всъщност каква грешка прави.Прекъсна връзката си с другата йена и нещата постепенно се нормализираха.СпокоПървоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
ами виж не се притеснявай. майка ти е в безопасност с мен и аз имам деца и жена но те нямат нищо против се заигравам и с други майчици
emi pogovori s maykati.![]()