- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Не на некомпетентните мнения!!!
Ако не разбирате нещо по някоя тема по-добре не пишете! Слушам някакви толкова налудничеви съвети,че да се чуди човек как ги измисляте? Когато става въпрос за нещо сериозно по-добре ако не разбирате да си спестите едно мнение отколкото да го напишете и някой да се полъже по вас!
Ноктите ми се белят и се чупят - отговора който чух беше лакирай се. И този ацетон в лака(особенно ако е от този 2 за лев) много ще ги заздрави.
Много съм бяла и се беля на слънце-ооо ми че то нормално да се белиш,я ходи смело на плаж,а дали тази госпожица дето го каза това е виждала кожа подлагана на слънце често до "нормално" белене?
Да пия ли простинор?-Направи си тест за бременност и ако се окаже положителен тога пии тези хормони! А направо да изчака бебето да се роди и да ги даде на него???
Напълнях с 16 килограма-мини на диета,сигурно много си похапваш,а случайно да се замисляте,че не може изведнъж младо момиче да напълнее толкова ако няма някакъв зравословен проблем?
И какви ли не работи виждам! Когато аз не разбирам нещо не давам вятърничеви коментари!Не го правете и вие,защото не знаете дали някой няма да ви послуша!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
Благодаря!
Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.
[nali znae6 4e u nas veki se pravi razbira6t vseki e nai umniq ivseki barza da dade savet
Хаха, за да се реши проблема трябва да се баннат над 80% от пишештите тук, което лично аз не виждам ка кще стане![]()
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
Ами няма как да стане. Все пак основната цел на форума е да бъде посещаван от колкото се може повече хора. Независимо какви са и какво пишат.Първоначално написано от Eclipse_bb
11 tochka deaktiven profil.
Нали целта е да се помогне на някого.Както каза "Напълнях 16 кг какво да правя? " Ми ако си толкова зле и мислиш,че няма друг проблем пиши тука и ще ти кажат "решението".Има проблеми,на кото може да се намери решението тук и такива,които изискват лекарска намеса.Това вече зависи колко компетентен си и сам да можеш да прецениш