.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Не на некомпетентните мнения!!!

Ако не разбирате нещо по някоя тема по-добре не пишете! Слушам някакви толкова налудничеви съвети,че да се чуди човек как ги измисляте? Когато става въпрос за нещо сериозно по-добре ако не разбирате да си спестите едно мнение отколкото да го напишете и някой да се полъже по вас!
    Ноктите ми се белят и се чупят - отговора който чух беше лакирай се. И този ацетон в лака(особенно ако е от този 2 за лев) много ще ги заздрави.
    Много съм бяла и се беля на слънце-ооо ми че то нормално да се белиш,я ходи смело на плаж,а дали тази госпожица дето го каза това е виждала кожа подлагана на слънце често до "нормално" белене?
    Да пия ли простинор?-Направи си тест за бременност и ако се окаже положителен тога пии тези хормони! А направо да изчака бебето да се роди и да ги даде на него???
    Напълнях с 16 килограма-мини на диета,сигурно много си похапваш,а случайно да се замисляте,че не може изведнъж младо момиче да напълнее толкова ако няма някакъв зравословен проблем?

И какви ли не работи виждам! Когато аз не разбирам нещо не давам вятърничеви коментари!Не го правете и вие,защото не знаете дали някой няма да ви послуша!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 точка от правилника!
    Благодаря!
    Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Az sam napalno saglasna s teb BRAVO

Guest
    [nali znae6 4e u nas veki se pravi razbira6t vseki e nai umniq ivseki barza da dade savet

Супер фен Аватара на maybelline
    Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Az sam napalno saglasna s teb BRAVO
    =D> =D> =D>

Мега фен Аватара на machoka
    Пееш ли Пенке, кой ли ми те слуша

Фен Аватара на Eclipse_bb
    Град
    Yet to be revealed
    Хаха, за да се реши проблема трябва да се баннат над 80% от пишештите тук, което лично аз не виждам ка кще стане
    The more I see, the more I know.
    The more I know, the less I understand...

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Eclipse_bb
    Хаха, за да се реши проблема трябва да се баннат над 80% от пишештите тук, което лично аз не виждам ка кще стане
    Ами няма как да стане. Все пак основната цел на форума е да бъде посещаван от колкото се може повече хора. Независимо какви са и какво пишат.
    11 tochka deaktiven profil.

Нали целта е да се помогне на някого.Както каза "Напълнях 16 кг какво да правя? " Ми ако си толкова зле и мислиш,че няма друг проблем пиши тука и ще ти кажат "решението".Има проблеми,на кото може да се намери решението тук и такива,които изискват лекарска намеса.Това вече зависи колко компетентен си и сам да можеш да прецениш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си