.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: 2 ne6ta..

Guest

2 ne6ta..

momi4eta, kato pravihte sex za pruv put, TOI svur6i li? est 4e za men nqma da e mn priqtno, no dali mom4etata svur6vat mi e interesno. i gore-dolu kolko vreme produljava akta?
    i drugoto koeto iskam da pitam e 4e edna priqtelka mi kaza 4e q e bolqlo nqkolko dni sled 1viq akt i tova n me upla6i? naistina li e tolkova neponosima bolkata

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Tfoita priatelka qvno q e otfarql dyrvodelec.. Nz kakva e bila prichinata da q e bolqlo i sled tova.. Bolkata e tyrpima.. Daje ako momcheto te vazudi dostatachno hubavo nqma da usetish pochti nishto.. Spokoino.. Inache pri moq parvia pyt.. momcheto svarshi..

Мъжете винаги свършват...получаването на еакулация и оргазма при мъжа са едно и също нещо!!!

Супер фен
    1.Той свърши
    2.И мен 2дена след това ме болеше, въпреки че беше внимателен
    Направо не искам да си спомням

Мега фен
    1. Мъжете свършват доста лесно, особено ако им е за първи път. Ако жената е девствена, може да им е малко гадно, тясно, да ги боли даже, но ще се постараят да свършат, защото знаят, че после ги болят ташаците, ако не свършат.
    2. Не знам вас какво са ви правили, когато са ви отнемали девствеността, но мен не ме е боляло след това.

1.Разбира се, че свърши.
    2.Аз не съм изпитвала никаква болка след това

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

mi da svur6i
    i ne me bole6e sled tova

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    1. Мъжете свършват доста лесно, особено ако им е за първи път. Ако жената е девствена, може да им е малко гадно, тясно, да ги боли даже, но ще се постараят да свършат, защото знаят, че после ги болят ташаците, ако не свършат.
    ги болят?
    По темата :1. Да свърши!
    2.Не не ме е !
    2 т. от правилника. Бан на профил

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    1. Да, свърши.
    2. Мен дори по време на "отварянето" не ме болеше, каму ли след това!
    The art of love is not to let your heart get broken !

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    1. Свърши. то единични са случаите,в които не свършва и най-вече това е, ако момичето не може да издържи на болката.
    2. Само по време на акта ме болеше и то много,въпреки че ме беше възбудил стрешно мн и действаше супер внимателно....Но след това не ме е боляло

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world

Само първите 2 минути ме боля.
    Не, не свърши дефекта му с дефект. Тряскахме се 2 часа и той не свърши. Абе той беше някакъв дефектен тоя тип... Не че аз бях особено добра в леглото, ама и той не беше от най-плодовитите.
    HardC0re and BDSM forever

1.Да, свърши.
    2.Не ме болеше.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

MusicAddicted
    Guest
    Ei momi4eta vidqh kakvo ste pisali na nqkolko pyti 4e GI boli,... mom4etata t.e. nas neni boli pri poloviq akt osven ako nqma nqkakyv defekt v momi4eto ili mom4eto pri nas se izpitva predimno udovolstvieto!

Guest
    Mi purviq mi put momi4eto mnogo go bole6e i za jalost trqbva6e da spra no za tova horata sa izmislili svirkata !

Фен
    Град
    sofia

Re: 2 ne6ta..

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    momi4eta, kato pravihte sex za pruv put, TOI svur6i li? est 4e za men nqma da e mn priqtno, no dali mom4etata svur6vat mi e interesno. i gore-dolu kolko vreme produljava akta?
    i drugoto koeto iskam da pitam e 4e edna priqtelka mi kaza 4e q e bolqlo nqkolko dni sled 1viq akt i tova n me upla6i? naistina li e tolkova neponosima bolkata
    ami men ne me e bolqlo kato pravih sex 1viq put...sled tva su6to!naprostiv beshe mnogo krasivo zashtoto beshe s 4oveka koito obi4am i toi uspq da me predraspoloji i da go napravi nezabravimo

Голям фен Аватара на thirteen
    Цитирай Първоначално написано от _Jessy_
    1. Да, свърши.
    2. Мен дори по време на "отварянето" не ме болеше, каму ли след това!
    Същата хава беше внимателен.. ама яко нито кръв нито болка... \/

Мега фен Аватара на koalka
    Не,болката не е чак толкова непоносима,но ти явно си бил груб и не си внимавал.Едно момче може да свърши при първия ти път.Ние го правихме 30-40 минути.

Голям фен
    Град
    Memphis
    ICE CUBE Marshii
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Не болеше много,а той свърши 2 пъти

aprilia`rs`
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    знаят, че после ги болят ташаците, ако не свършат.
    vinagi sam se kefel na to4nite,qsni i vqrni mneniq ama sega naprao se izkaza i ubi ribata

povqrvai mi kato nesvar6im ni6to neni boli pak da ne govorim za ta6acite izop6to
    tova za parvi pat go 4uvam nqma takova ne6to

aprilia`rs`
    Guest
    normalno e ponqkoga mom4eto da ne svar6i povreme na akta ako momi4eto primerno karvi pove4ko ima mom4eta sa po gnuslivi i moje da se pritesnqt i da ne svar6at

Мега фен
    Значи мъжът ми ме лъже.

Ами първия полов акт не е с голяма продължителност, не мога да ти отговоря защо, поне при повечето, които съм питала е било така, лично при мене любовната игра беше поне час и нещо а пъс същинската част най-много 10-15 минути да е била, вече не си спомням. А при твоята приятелка вярно или някакав дървар е ръгал квот' и кадет' му падне или просто е преувеличила. Лично при мене почти нямаще болка, ама трябва да е бавно и да го пъха постепенно, иначе ако ти го изхака целия на веднаж няма да ти обяснявам как ще викаш. А относно свършването така си е .... тъпите копелета почти винаги свършват...де да беше и при нас толкова лесно...е това е от мен Надявам се да съм помогнала с нещо.
    You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
    I only care about today, tomorrow is too far away!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си