- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Еее, нЕма такава лютеница :shock:
И домашното не е много сигурна...Първоначално написано от RedChil
Кой знае какви индивиди се разхождат в ранчото на баба ми(продуктите и идват от там)?
11 tochka deaktiven profil.
ХаХаХа няма ядете лютеница прясно домати РуЛзПървоначално написано от Mo6no
![]()
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
Благодаря, че го сподели с насАз също съм пристрастена към лютеницата, а купуваме от година някъде (по-редовно де), щото баба ми нямаше пипер предната година и лютеницата стана гадна. Иначе само домашна ядем в нас.
Поне във Варна не съм видяла да има такава лютеница ( [-o< )
Freedom will only be available through death!
off i az sum pristrasten kum lutenica
za men nai-dobra e horo ili neshto takova![]()
Нито една купешка не е хубава. Домашната няма равна.
mne ne sam saglasna spored men kype6kata e po hubava e zavisi koq de.... smisal po izpipana eПървоначално написано от DetE-Idi0t
![]()
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
Първоначално написано от machoka
е само да попитам какво са виновни продавачите -те са виновни ,ако не се видяли ,че срока на годност е минал и са я продали ,но ТЕ откъде да знаят кви твари има във всеки продукт?
о, колко гнусно.
първомай е най-готината лютеница. ние вкъщи като че ли само от нея взимаме. а на баба ми лютеницата е трепач.
алелуя.
machoka Само един въпрос как може тея твари подобни на хлебарки както каза да са изкочили и да са почнали да пълзят при положение ,че са били затворени без въздух как са оживялиБи ли погледнал кога е произведена тази лютеница дори и преди 1-2 дена да е била произведена пак няма как толкоз време да живеят
![]()
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
Ехх някога бях любител на лютеница.....вече не.
Иначе ям Първомай винаги.
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
ujas tva e otvratitelno... ako bqh na tvoe mqsto 6teh da mina pokrai gospodarite na efira , do kolkoto znam te iskarvat kirlivite rizi na takiva proizvoditeli...![]()
Блях тия индивидчета желязни бреПървоначално написано от TheNightRider
![]()
Ужассст , много гадно![]()
добре , че навреме си ги видял тия гадинки![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Как навремеПървоначално написано от Eleonora
Очакваше и да ги изяде ли
Навреме щеше да е, ако ги беше видял преди да отвори буркана.
ЦЦЦ, горкото ми то![]()
![]()
Аз най-обичам лютеницата на Олинеза![]()
не, ама щото така брадчедка ми на морето се беше зазяпала нещо и си хапна близалката и на нея емаше една оса.Аз за тва казвамПървоначално написано от sineoka_kukla
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
По-хубаво ли щеше да маже маже и по-надолу види хлебарка!?!
Тва ме подсеща за
"Какво е по-лошо от това да имаш хлебарка в кифлата?"
Отг:Половин хлебарка...
ми.. върнахме я в магазина и продавачката ни връща парите и вика: "Няма да ти дам друга, защото каква е гаранцията, че и при нея няма да се получи същата история?"![]()
Иначе все пак си взех Олинеза вчера - за щастие, без инциденти мина изяждането на половината бурканче на обяд![]()
бляя
честито на печелившите...на твое място доста време щях да гледам всякви лютеници с недоверие...
единственото,което съм си намирала в лютеница,е чушка![]()
Първоначално написано от Momchence
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
лелееее...тва ме довърши![]()
![]()
![]()
бубличеки-сладуранкиахаххаха..нова дума ще си я запиша в речника....нищо лично Димо...просто ми стана супер смешно от описаниетол...на ситуацията
![]()
![]()
![]()
Е стига дееее ....
Тъкмо ръфам филия намазана с лютеница.....отврат....
между другото - лютеница Първомай руллллллзззззззз